Lifestyle

Stuur jij nog wel eens echte kaarten?

26 oktober 2016
stuur-jij-nog-wel-eens-echte-kaarten_goodgirlscompany_cardcetera

Eigenlijk verstuur ik amper post. Het is dat ik zo nu en dan iets naar winnaars stuur. Anders was alles digitaal. Dat geldt ook voor kaarten. Kerst is de enige periode dat ik het meer postzegels in huis heb dan goed voor mij is. En ik ben niet de enige die steeds minder kaarten stuurt. De laatste jaren worden er steeds minder post verstuurd en grijpen mensen vaker naar het snellere maar onpersoonlijke e-mail.

kaarten-met-inspirerende-teksten_goodgirlscompany_be-the-reason-someone-smiles-today

Best jammer eigenlijk. De andere kant is namelijk dat ik een echte kaart veel meer bijzonder vind. De paar keren dat ik een echte kaart kreeg, was dit met de geboorte van Miss C, mijn trouwdag en gelukkig ook nog verjaardagen. Om er voor te zorgen dat het verzenden van kaarten aantrekkelijk word, zie je dat steeds meer fabrikanten op zoek zijn naar mogelijkheden voor de digitale generatie. Ook Cardcetera heeft een prachtige nieuwe serie kaarten met quotes gemaakt. Hiermee wordt het sturen van een kaartje weer bijzonder en hip.

kaarten-met-inspirerende-quotes_goodgirlscompany_be-the-reason-someone-smiles-today

Kaarten met quotes

Quotes zijn helemaal hip. Kijk op instagram, blogs of Facebook. Mooie plaatjes met inspirerende quotes zijn favoriet. Of het nu digitaal is of op een poster. Een kaartenlijn met bekende, inspirerende uitspraken kon dan ook niet ontbreken in het assortiment van Cardcetera. Met quotes als ‘Life is a story, make yours a bestseller’ en ‘A smile is the prettiest thing you can wear’ heb je voor elke gelegenheid de perfecte kaart in huis. In de hedendaagse beeldcultuur zegt een foto meer dan duizend woorden. Daarom is elke quote voorzien van een bijpassende foto.

cardcetera-quotes-life-is-like-photography_goodgirlscompany

Leuk voor in je interieur

Bijna te mooi om te versturen. De postkaarten met quotes passen dan ook perfect in de huidige mindfulness-trend. Ze zijn niet alleen erg leuk om te versturen maar ook om het interieur persoonlijker te maken. De ontvanger kan ze ook in het interieur terug laten komen. Bevestig ze met maskingtape op de muur. Of lijst je kaarten net quotes netjes in een fotolijstje. Het kan allemaal en geeft je kamer een hele eigen look. De Quotes kaarten zijn los verkrijgbaar voor € 0,90 per stuk. Maar je kan ze ook als setprijs kopen. Dan betaal je voor een set van 9 stuks voor € 6,75.

Kaarten van Cardcetera

Sinds de oprichting van Cardcetera in 2011 geniet eigenaresse Astrid met volle teugen van de zoektocht naar unieke, bijzondere kaarten. Dit heeft geresulteerd in een enorme collectie kaarten van onder andere Aquarupella, Bildreich, Nouvelles Images en Editions des Correspondances. Daarnaast is er een eigen kaartencollectie: Cardcetera Cards, met onder andere de nieuwe Quotes kaarten.

Stuur jij nog wel eens echte post?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  26 oktober 2016 at 21:56

  Ik ben helaas niet het type dat nog kaartjes verstuurt. Jammer! Want het is wel heel leuk

 • Reply
  Yvonne
  26 oktober 2016 at 18:20

  Wat mij tegen houdt zijn de belachelijke posttarieven: 0,73 € en vanaf 2017 0,78 €. Een kaart kun je zo duur maken als je wilt, maar hier kun je niet omheen. 100 kerstkaarten versturen, tel dat eens uit! Ik ben er dan ook een paar jaar geleden mee gestopt in navolging van een heleboel anderen uit mijn bekendenkring.
  Ik stuur alleen nog een kaart bij bijzondere momenten. Een condoleance, een jubileum, een geboorte etc.

  • Reply
   Josan
   26 oktober 2016 at 20:57

   Met dat soort prijzen is het ook niet meer leuk. Dan snap ik best waarom iedereen er inmiddels mee gestopt is.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!