Babyspullen Moeder & Kind

Stokke Xplory kobalt blauw

17 maart 2016
Stokke Xplory Cobalt Blue-Stokke Xplory Kobalt blauw-GoodGirlsCompany

Vanaf april is de Stokke XPlory ook in de limited edition versie kobalt blauw verkrijgbaar. De iconische klassieker Stokke Xplory is een begrip onder ouders die graag oogcontact met hun kindje houden. En dan niet alleen door het stoeltje naar hun toe te draaien, maar de kinderwagen heeft een speciale feature waardoor het zitje zelfs de hoogte in kan! Soms is contact hebben op niveau alles wat je kindje wil. En soms is flaneren in het lentezonnetje met een  nieuw kleurtje op de kinderwagen alles wat mama wil.

Stokke-Xplory-Stokke-Xplory-kobalt-blauw-Stokke-Kobalt-blauw-GoodGirlsCompany

Stokke-Kobalt-Blauw-Stokke-Xplory-Kobalt-blauw-Stokke-Xplory-Cobalt-blue-GoodGirlsCompany

Nadat het Scandinavische merk vorig jaar koos voor pasteltinten lijkt het dit jaar terug met een gedurfd kleurtje. Kobaltblauw is een kleur waar je lef voor nodig hebt. Maar als je eenmaal over je koudwatervrees heen bent, loop je er geen blauwtje mee. Sterker nog je valt best op!

Stokke Xplory Kobalt blauw-GoodGirlsCompany-Stokke Xplory Kobalt blauw-limited edition-Waar is Stokke Xplory verkrijgbaar

Stokke Kobalt Blauw

Stokke Xplory Kobalt blauw

De ontwerpers van Stokke raakten geïnspireerd door de historie van het rijke materiaal kobalt. Van oorsprong werd dit gebruikt om glas en keramiek te kleuren. De intens blauwe kleur heeft een speciaal plekje ingenomen in de Scandinavische cultuur. Noorwegen was vroeger wereldwijd jarenlang topproducent van kobaltblauw pigment.

Stokke Xplory Kobalt blauw-GoodGirlsCompany-Stokke Xplory Kobalt blauw-limited edition

Als je denkt dat kobalt iets is van lang vervlogen tijden, heb je het mis. Ook nu nog is de kleur hot en happening. Waarom?  Het kobaltblauw laat de glimmende metaaldetails van de Stokke® Xplory juist  goed tot zijn recht komen. En dat zie je terug door een kinderwagen met een frisse uitstraling. Maar de veeleisende moder die haar wagentje graag naar eigen smaak styled kan haar hart ook ophalen. Deze wandelwagen biedt verschillende stylingopties. Wil je een statement maken? Dan combineer je hem met felle kleuren. Maar hij is ook goed te combineren met elegante, neutrale kleuren zoals grijs, wit, zwart en beige.

Stokke Xplory Cobalt Blue-Stokke Xplory Kobalt blauw wieg-GoodGirlsCompany- Waar is Stokke Xplory Cobalt blauw verkrijgbaar

Deze Stokke Xplory kobalt blauw limited edition bevat:

 • Stokke® Xplory® kinderwagen met kobaltblauw textiel (incl. shopping bag)
 • Een kobaltblauwe parasol voor avonturen in de zon
 • Een kobaltblauwe luiertas
 • Een gevoerd zitvlak voor extra comfort
 • Handige bekerhouder
 • Reiswieg optie

Kenmerken

Het textiel biedt een beschermingsfactor van UPF 50 en is zo gewoven dat het bestand is  tegen wind en regen. Daarbij is het materiaal wasmachinebestendig.

Stokke-Xplory-Kobalt-blauw-Stokke-Kobalt-bluw-GoodGirlsCompany.jpg

Detail

 

Deze limited edition is exclusief en alleen verkrijgbaar bij:

Kindercompagnie
Prelaat van den Bergplein 5
5396 PH Lithoijen

Wat vind jij van deze Stokke Xplory kobalt blauw limited edition versie?

Liefs Josan

 

 

 

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Clearisce
  17 oktober 2017 at 01:08

  Waar kan ik deze bestellen

  • Reply
   Josan
   17 oktober 2017 at 10:45

   Het was een limited edition. Als je hem niet (meer) kan vinden is hij waarschijnlijk niet meer beschikbaar. Mogelijk nog op Marktplaats?

 • Reply
  Karen
  19 maart 2016 at 09:38

  Ik heb toevallig gisteren een kinderwagen besteld. Had helemaal een model in mijn hoofd, maar omdat we bij het strand wonen, ben ik toch maar voor grote wielen gegaan. Deze is wel mooi zeg. Ik denk dat ik het Stokke bedje ga kopen.

  • Reply
   Josan
   19 maart 2016 at 14:01

   Bij sommige kinderwagens kan je ook aparte grote of sneeuwwielen kopen. Voor het geval het nodig mocht zijn. Aan de waterkant is het zand hard genoeg om met de meeste wagens wel over te rijden. Daarnaast schijnt de zilte zeelucht niet zo goed te zijn voor de meeste kinderwagens. Maar het bedje van Stokke is prachtig. Hun Tripp Trapp met babyset trouwens ook.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]