Babyspullen

Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green

15 oktober 2016
Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green

Vorige week vertelde ik over de Tripp Trapp limited edition. Deze week mag je watertanden bij de Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green. Deze kinderwagen is geïnspireerd door de weelderige noordelijke bossen en combineert functionaliteit met de echt robuuste Scandinavische uitstraling.

Exclusive editions zijn hot en dat is niet zo verwonderlijk. Het maakt een product uniek en zorgt ervoor dat het zich onderscheid van de massa. De hoger segment kinderwagenmerken zorgen er dan ook voor dat er regelmatig een nieuwe limited edition verschijnt. Met een nieuwe aankleding, ander frame en wat edgy details geef je jouw wagen een persoonlijke unieke look. En dat is wat de modebewuste mama van nu graag wil.

handgreep-stokke-trailz-exclusive-edition-nordic-green-wieg_goodgirlscompany

Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green

De Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green is perfect voor actieve gezinnen die van het buitenleven houden. Zich niet laten remmen door een paar druppeltjes regen, vallende blaadjes of kou maar lekker op zijn Scandinavisch genieten van het leven. Dat kan volop. De Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green is namelijk van boven tot onder luxe voorzien van alles wat je nodig hebt.

stokke-trailz-exclusive-edition-nordic-green-voetenzak_goodgirlcompany

En mooi groen is niet lelijk. De zachte groene vezels zijn aan elkaar geweven met lichtere, neutrale vezels. Deze geven het waterafstotend textiel een rijke, gemêleerde look. Bang dat je wagen niet opvalt, hoef je niet te zijn. Deze stof is exclusief gebruikt voor deze editie. En de bijpassende stoelbekleding in de kleur Chalk Grey zorgt voor extra comfort. Ook kan de wagen tegen een zuchtje wind. Het gebruiksvriendelijke stormscherm zorgt voor extra warmte en bescherming in weer en wind. Andere in het oog springende details zijn de handgreep met lederen look. Maar ook om de handgestikte details kan je niet heen. De designers hebben een klassieke picknickplaid bijgevoegd, die rechtstreeks vastzit aan het chassis.

stokke-trailz-exclusive-edition-nordic-green_goodgirlcompany

Genieten van de natuur

Doordat we twee jaar geleden naar een buitenwijk aan de rand van de stad verhuisden woon ik praktisch zowat in de natuur. Ik houd er van om samen met de kinderen en blokje om te maken. Langs dijkweggetjes, door wilgenlaantjes en over zandpaden. Heerlijk in de lente zon, fantastisch op een zwoele zomeravond maar ook geweldig in het najaar. Als de bladeren aan de bomen verkleuren. Ik geniet mijn kinderen. Maar ook van het landschap om mij heen. Letterlijk tussen stad en land.

stokke-trailz-exclusive-edition-nordic-green-picknick-kleed_goodgirlcompany

De ene keer kies ik voor mijn Tula drager. Maar vaak genoeg ook voor de kinderwagen zodat de meiden hun zusje kunnen duwen. Ik ben veeleisen wat mijn kinderwagen betreft. Overal waar ik ga moet mijn wagen ook kunne volgen. De luxe kinderwagen heeft ook grote terreinwielen met luchtbanden, zodat je met de Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green in alle comfort met je baby uit wandelen kunt, op alle terreinen en in alle seizoenen.

stokke-trailz-exclusive-edition-nordic-green-picknick-lederen-details_goodgirlcompany

Onderdelen Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green

 • Trailz-chassis met terreinwielen
 • Handgreep met leren look
 • Kinderzitje in Nordic Green
 • Picknickkleed
 • Verschoningstas
 • Stoelbekleding in Chalk Grey
 • Stormscherm in Nordic Green
 • Reiswieg in bijpassend Nordic Green
 • Klassieke wielenset als accessoire voor meer flexibiliteit en eigen aanpassingen

handgreep-stokke-trailz-exclusive-edition-nordic-green_goodgirlscompany

Stokke Trailz Exclusive Edition Nordic Green kost €1795 en is vanaf eind oktober exclusief verkrijgbaar bij Babypark.

Trek jij er met je kinderwagen wel eens op uit in de natuur?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  [instagram-feed feed=2]