Babyspullen Moeder & Kind

Stokke Summer kit 2015

7 maart 2015
tokke-Summer-Kit-2015-Stokke-Xplory-Scribble-Fade-Pink-Stokke-Trailz-Sandy-Beige-Stokke-crusi-Scribble-Salty-Blue-GoodGirlsCompany-het-blog-voor-moeders-met-dochters

Stokke introduceert 3 mooie tints voor de Stokke Summer Kits 2015. Zachten tinten en pastels zijn deze zomer helemaal een musthave. Stokke speelt hier handig op in. Eerder lanceerde deze Noorse fabrikant van kinderproducten al de Stokke Scoot in Aqua blue en Pastel pink. Maar ook voor de zomer heeft Stokke iets nieuws: De Stokke Summer Kit 2015. Een collectie van verkoelende kinderwagenbkelding oor de Stokke Xplory, de Stokke Crusi en de Stokke Trailz.

Stokke-Summer-Kit-2015-Stokke-Crusi-Scribble-Salty-Blue-GoodGirlsCompany-het-blog-voor-moeders-met-dochters
Deze zomer zijn zachte, zonnige tinten hot. Stokkes inspiratie komt van zandstranden, de zee en wilde bloemen. Dit heeft Stokke vertaald in een nieuwe print die verkrijgbaar is in drie prachtige kleuren: Sandy Beige, Salty Blue and Faded Pink. De Stokke Summer Kit 2015 is ontwikkeld om de gevoelige huid van je baby te beschermen op zonnige dagen.

Stokke-Summer-Kit-2015-Stokke-Trailz-Sandy-Beige-GoodGirlsCompany-het-blog-voor-moeders-met-dochters

Doordachte details, zoals extra ventilatie voor een optimale luchtstroom. Bescherming met factor 50 tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. De Stokke Summer Kits houden je kleintje heerlijk koel. Door het innovatie zonnescherm zit je kindje constant in de schaduw. In de Summer Kit zit ook een badstoffen hoes, die het vocht opneemt voor extra koeling en comfort.

Stokke-Summer-Kit-2015-Stokke-Xplory-Scribble-Fade-Pink-GoodGirlsCompany-het-blog-voor-moeders-met-dochters

 

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!