Babyspullen

Stokke Stroller Summer Kit Collection 2017

19 juli 2017
Stokke-Stroller-Summer-Kits-2017-Goodgirlscompany

De Stokke Stroller Summer Kit Collection 2017 is geïnspireerd door de schoonheid van groene tuinen en bosdieren. De Summer Kit is verkrijgbaar in drie kleuren: Flora Pink, Flora Blue en Flora Green.

Stokke-Stroller-Summer-Kit-Flora-Green-GoodGirlsCompany

Optimaal genieten voor degene die de kinderwagen duwt en voor je kindje die zich lekker tussen de bloemen en bosdieren waant de print staat ook op de binnenkant. Als het warm is,  het afzien voor de ouders. Alles gaat een standje lager. Maar ook al word je alleen maar voortgeduwd, zomers in de kinderwagen(bak) liggen, is geen pretje. Wanneer je eruit mag, wordt menig baby verhit en bezweet onder de kap vandaan gevist. Vooral als de ouders ook nog de gewoonte hebben om een dekentje over de kap te hangen.

Summer-Kit-Flora-Pink-GoodGirlsCompany

Stokke Stroller Summer Kit Collection 2017

De zachte pasteltinten passen helemaal in het huidige beeld. Je ziet het terug in kinderkamers en andere babyaccessoires. Ik houd wel van het ingetogen kleurenschema. Het geeft kinderwagens iets chiques en maakt ze ook meteen een  een blikvanger.

Stokke-Stroller-Summer-Kit-Flora-Green_detail-161217-03a

De Stokke Stroller Summer Kit Collection 2017 is ontwikkeld met je baby in gedachten. Aan de ene kant beschermt het de gevoelige tere babyhuid tegen de zon. Aan de andere kant zorgt het er voor dat je kindje zelfs bij hoge temperaturen koel blijft. Stokke Stroller Summer Kit Collection 2017 zit vol doordachte details. Denk aan  extra ventilatieritsen voor een optimale luchtstroom. En de stof heeft een beschermingsfactor van SPF 50+. Ook het slimme zonnescherm beschermt je baby tegen direct zonlicht. Wat de Summer Kit extra aantrekkelijk maakt, is de unieke stoelbekleding gemaakt van badstof.

Stokke-Stroller-Summer-Kit-Flora-Blue-GoodGirlsCompany

Niet alleen onwijs zacht, maar deze absorbeert vocht waardoor je kindje heerlijk droog blijft. Hij is beschikbaar in dezelfde zachte kleuren. De Summer Kit is geschikt voor d volgende wagens: de Stokke Xplory reiswieg en op het zitje van de Stokke Xplory, Stokke Crusi en Stokke Trailz. De Summer Kits zijn verkrijgbaar voor €139,-.

Hoe houd jij je kind droog als het warm is in de kinderwagen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

 

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!