Babyspullen Lifestyle Moeder & Kind

Stokke Steps de handige meegroei kinderstoel

26 maart 2014
Stokke Steps-Chair-GoodGirlsCompany
Stokke Steps is dé kinderstoel die met je kindje meegroeit. Gebruik hem als wipstoel voor de eerste maanden en stap dan over naar een volwaardige kinderstoel als je kind zelfstandig zit.

Het design is een doordacht systeem die kinderen de ruimte geeft om actief te bewegen, maar wel binnen veilige grenzen. Dit unieke concept zorgt voor ergonomie; van wipstoel tot een functionele kinderstoel. Het is de manier om je kleintje dicht bij jou te houden. Met de kwaliteit en stijl die je van Stokke verwacht.
stokke Steps meegroei kinderstoel

Je kleine baby stop je in de zachte Stokke Steps wipstoel. Deze heeft een unieke wiegende beweging waardoor je kindje het gevoel heeft dat zij in de armen van mama ligt. Zodra je dochtertje groter en sterk wordt, gaat ze de buik- en rugspieren gebruiken. Door een natuurlijke beweging kan zij zichzelf vermaken en kalmeren. De speelgoedhanger hangt op ooghoogte waardoor je prinsesje er met de handjes precies bij kan.

StokkeSteps-meegroei-kinderstoel-babyspullen

Stokke steps met newborn insert

Voor pasgeboren baby’s is de newborn insert ontwikkeld in samenwerking met kinderfysiotherapeut Vibeke Smith Aulie. Hierdoor krijgt je pasgeboren baby de beste ondersteuning in de wipstoel. Je gebruikt de baby insert ongeveer de eerste 4 maanden.

Stokke Steps meegroei kinderstoel

Wanneer je baby zelfstandig kan zitten, kun je de Baby Set op de Stokke Steps Stoel monteren. De ergonomisch ontworpen Baby Set zorgt ervoor dat je kindje de juiste zithouding heeft. Het Stokke  Steps eetblad kan optioneel worden gebruikt met de Baby Set. In combinatie met het apart verkrijgbare eetblad kan je kindje zelf eten  of lekker.

De Stokke Steps Stoel heeft een breed scala aan accessoires die passen bij je opgroeiende kindje. Natuurlijk is hij gemakkelijk schoon te maken. De voetsteun en ruggensteun zijn ergonomisch vormgegeven. En de verstelbare voetsteun geeft goede ondersteuning voor de kleine voetjes.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]