Babyspullen Fashion

Stokke Scoot versus 3.1 Phillip Lim

13 januari 2015
Stokke Scoot_ Soft Pink and Aqua Blue_Style Kits Soft Dots and Retro Dots_versus 3_1 Philip Lim

Zoals ik al eens eerder op mijn blog schreef, wil ik in 2015 ook meer aandacht schenken aan must-haves voor moeders. Het is natuurlijk heel leuk dat je dochter er fashionable uitziet en de nieuwste hippe hebbedingen heeft. Maar uit eigen ervaring weet ik dat het vaak heel makkelijk is om iets voor je kind te vinden tijdens het winkelen en jezelf er wel eens bij in kan schieten. Daarom een nieuwe item op dit blog ‘versus’. Hierin laat ik een leuke lifestyle, beauty en fashion artikelen voor moeders zien. Deze keer de Stokke Scoot versus 3.1 Phillip Lim.

Vorige week lanceerde Stokke Scoot haar nieuwe collectie. Poederroze Soft Pink en heldere Aqua Blue zijn deze lente een must-have voor je baby. Maar wat moeder je als moeder nu dragen als je zo’n hip wagentje in pasteltinten hebt?

Wij vonden het antwoord voor je bij fashionmerk 3.1. Phillip Lim. Dit merk is vernieuwend, edgy en zonder kapsones. 3.1 Phillip Lim is een merk voor modeliefhebbers met een stoer randje. De ontwerper haalt inspiratie uit modestad New York. Naast kledingstukken van mooie kwaliteit biedt dit 3.1 Phillip Lim ook een geweldige tassencollectie. Wij kozen voor de Resort collectie 2015 van Phillip Lim met de  iconische Pashli-tas pastel blauw en flamingo roze. Zo flaneer je als urban mam heel fashionable achter de Stokke Scoot.

Stokke Scoot- Soft Pink and Aqua Blue-Style Kits Soft Dots and Retro Dots-versus 3 1 Philip Lim

3.1 Philip Lim 2015 collectie

Van links naar rechts:

 • Pashli Medium Satchel
  €859.09
 •  Martini Mid Heel Sandals
  €436.15
 • Pashli Mini Messenger Bag
  €490.34
 • Martini Flat Sandals
  €374.48

Hier koop je het:

3.1. Philip Lim webshop
Ssense.com
Shopbop en
de Bijenkorf heeft een kleine selectie

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!