Babyspullen

Stokke Scoot met reiswieg nu echt vanaf geboorte te gebruiken

8 maart 2017
Stokke-Scoot-met-reiswieg-GoodGirlsCompany

Stokke Scoot was alles wat een jonge ouder wenst. Compact, wendbaar en vanaf de geboorte te gebruiken. Er was alleen een probleem. Wij in Nederland houden niet zo van babynestjes. Doe ons maar een echte reiswieg. Nou ik heb goed nieuws voor je. Eindelijk is er een Stokke Scoot met reiswieg.

Het hippe babynestje is aan een echte opmars bezig. Onder invloed van de Scandinavische clean cut lifestyle invloeden heeft het ook ons koude kikkkerlandje bereikt. En zeg nu zelf zo’n nestje is super handig in de box, op de bank, grond of het bed. Waar we alleen niet zo blij van worden is een babynestje op de kinderwagen. Want laten we eerlijk zijn; het is gewoon net niks.

 Stokke-Scoot-reiswieg-GoodGirlsCompany

Stokke Scoot met reiswieg

Het oude Stokke Scoot model was al te gebruiken vanaf de geboorte. Je klapte de achterkant plat en gebruikte de Stokke Scoot Softbag als extra bescherming voor je pasgeboren baby. Het paste bij de filosofie van deze lichtgewicht urban buggy zonder poespas. Maar tijdens veranderen en wensen  van ouders ook. Stokke Scoot met reiswieg biedt gewoon net dat beetje extra. Gelukkig is de Stokke Scoot reiswieg lekker compact gebleven. Waardoor je de kinderwagen nog steeds makkelijk meeneemt. Terwijl je baby er lekker comfortabel bij zit. Of ligt. De keuze is aan jou.

Stokke-Scoot-Black-Melange-reiswieg-GoodGirlsCompany

De reiswieg heeft een zacht matras met een afneembare dekking. Onmisbaar natuurlijk want inde winter wil je je baby kunnen toedekken. Terwijl twee spartelende beentjes boven de rand van de kinderwagen in de zomer natuurlijk super cute zijn. Bovenaan in de kinderwagenbak zit extra vulling voor een goede bescherming van het hoofdje en extra ventilatie voor een optimale luchtstroom. Daarnaast komt de Stokke Scoot reiswieg met verborgen handgrepen. Dit maakt het makkelijker om de wieg te dragen zodra je het losmaakt van het onderstel. Stokke zou stokke niet zijn als trendy design niet hand in hand gingen met functionaliteit. Door de ruimtebesparende functie kan je de wagen plat opbergen en ook weer makkelijk uitklappen. De reiswieg is verkrijgbaar in drie kleuren: Black, Black Melange en Grey Melange.

Stokke-Scoot-Newborn-Insert-Confetti-Blue-GoodGirlsCompany

 

Stokke Scoot Newborn ondersteuning

Is je kindje uit de reiswieg gegroeid dan kan je de Stokke Scoot Newborn ondersteuning. Dit geeft de allerkleinste passagiers optimale ondersteuning en zorgt voor een comfortabele rit. Door ondersteuning aan de boven- en onderkant heeft de baby extra comfort aan het hoofdje en de voetjes. Later, als de baby groter wordt en de ondersteuning niet meer nodig is, verwijder je deze gemakkelijk. De Newborn ondersteuning is verkrijgbaar in twee kleuropties: Confetti Blauw en Confetti Geel.

 Stokke-Scoot-Black-Melange-Blue-Newborn-Insert-Confetti-Blue-GoodGirlsCompany

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]