Carnaval

Mommy Monday winactie Stoere carnavalskleding voor meisjes

23 januari 2017
Mommy-Monday-winactie-Stoere-carnavalskleding-voor-meisjes-GoodGirlsCompany

Zodra je dochters uit de prinsessenfase zijn, wordt het kiezen van carnavalskleding een stuk lastiger. Stoere carnavalskleding voor meisjes is er nog niet zoveel. Er wordt er onterecht vanuit gegaan dat elk meisje wel een prinses wil zijn. Maar die van mij hadden andere plannen.

Zoals de naam al aangeeft, is de prinsessenfase een fase. Gelukkig zijn we daar al weer enkele jaren uit. Ik kan me de drama’s nog herinneren als Miss G een broek aan moest. Vanaf een anderhalf tot 4 jaar was de jurk het enige juiste kledingstuk voor haar. Hoe meer laagjes, roezeltjes en kantjes het ding had hoe beter. En als hij roze was scoorde ik helemaal punten. Ik ben zo blij dat Frozen toen nog niet bestond, want ik denk dat ik dat niet overleefd had.

Mommy-Monday-winactie-Stoere-carnavalskleding-voor-feestwinkel-GoodGirlsCompany

Stoere carnavalskleding

Naarmate meisjes ouder worden, krijgen ze ook een andere smaak. Ze gaan dan toch inzien dat je met een roze jurk alleen niet zoveel in het leven bereikt. De mening van klasgenootjes gaat dan ook opeens meespelen. Als zij niet met Frozen of Barbieroze lopen, wil jij daar natuurlijk ook niet in gezien worden. Vandaar dat hun smaak inmiddels wat stoerder is.

Maar als het om verkleedkleding gaat, is het allemaal nog heel stereotyperend. Meisjes zijn prinsessen en dragen jurken. Niks mis mee, maar niet elk meisje wil jurken dragen of ook maar een prinses zijn. Die van mij in elk geval niet meer. Gelukkig heeft Feestwinkel.nl ook een selectie met stoere carnavalskleding voor meisjes of in elk geval genderneutrale. Wil je dochter bijvoorbeeld als Nemo of Dory verkleed gaan dan heeft ze de keuze tussen een jurk of een foam pak. Ook de piraat, het boevenpakje en de superhelden outfit zijn leuke stoere outfits voor meisjes.

Mommy-Monday-winactie-Super-Mario-outfit-carnaval-feestwinkel-GoodGirlsCompany

Super loodgieters outfit

Voor mijn dochters koos ik een super loodgieters outfit. Ze houden van gamen dus Super Mario en Luigi zijn welbekend. Deze outfit heb je met een broek of jurkje. Toch koos ik voor een jurkje omdat ik dat net iets eigenwijzer vind staan. En misschien maakt het ook wel meer een statement dan een broek. Mijn dochters waren in elk geval door het dolle heen met de verkleedkleding.

Super-Mario-outfit-carnaval-feestwinkel-GoodGirlsCompany

Over Feestwinkel.nl

Feestwinkel.nl is de leukste online winkel in feestartikelen. Zoek je iets voor een verjaardag, kinderfeestje, themafeest, feestdag of een speciale gebeurtenis? Je vindt op Feestwinkel.nl een groot aanbod aan feestartikelen, versiering, verkleedkleding en accessoires voor alle soorten feesten en speciale gebeurtenissen. Er valt altijd iets te vieren! De webwinkel is onlangs compleet vernieuwd gevuld met leuke kostuums, feestartikelen en accessoires. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er wel. Naast verkleedkleding vind je er ook decoratie en accessoires voor bekende feestdagen zoals Valentijnsdag, Sint Maarten en Koningsdag. En ook persoonlijke feestjes zoals verjaardagen, babyshowers en huwelijken.

Win een waardebon voor Feestwinkel.nl

In samenwerking met Feestwinkel.nl mag ik 3 waardebonnen weggeven. Deze bonnen hebben elk afzonderlijk een waarde van €25,- .

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze winactie loopt tot en met maandag 30 januari 2017. De winnaars worden op dinsdag 31 januari 2017 bekend gemaakt en ontvangen een mail van mij met de code. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Houd jouw dochtertje van stoere carnavalskleding voor meisjes of kiest ze liever een prinsessenjurk?

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Carnaval 2018 | Musthave kleding voor Carnaval - GoodGirlsCompany
  20 januari 2018 at 14:30

  […] Stoere Carnavalskleding voor meisjes […]

 • Reply
  Straatparade Zomercarnaval Rotterdam 2017 - GoodGirlsCompany
  3 augustus 2017 at 17:30

  […] met kinderen te maken. We lieten Miss C achter bij haar vader en de oudste meiden trokken hun Super Mario outfitjes aan. Maakte ze niks uit dat de regen met bakken uit de hemel kwam. Carnaval is carnaval dus je gaat […]

 • Reply
  Linda Smeets
  30 januari 2017 at 20:34

  Onze dochter is een échte prinsessenfan. 😊 ze vindt alle prinsesjes wel leuk maar op dit moment vindt ze Sophia de leukste.
  ik doe graag mee want ook wik vieren carnaval en daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om te verkleden.
  Ik heb de actie gedeeld op Twitter.

 • Reply
  dientjuh jansen
  29 januari 2017 at 03:50

  wauw wat een super carnavals winactie !! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine prinsesje van 5 jaar en ze is helemaal verliefd op de https://www.feestwinkel.nl/disney-prinses-belle-jurk.html jurk . maat 128 graag . Alaaf !!

 • Reply
  julia van empel-stamate
  28 januari 2017 at 21:38

  ik doe graag mee voor mijn zoon

 • Reply
  lisanne bons
  28 januari 2017 at 18:45

  Mijn dochter is echt uit de prinsessenfase. Ik dacht dat ze wel leuk als Belle zou kunnen gaan. De film draait tenslotte in de bioscoop. Haar reactie was; dat trek ik echt niet aan. Dus we moeten iets nieuws bedenken. Ze vond de Mario-pakjes wel leuk maar Finding Dory was ook wel heel leuk.
  .

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  28 januari 2017 at 00:11

  Super leuk die Mario & Luigie set.
  Ik doe graag mee en heb de actie gedeeld op Facebook.

 • Reply
  leyla
  27 januari 2017 at 21:27

  Erg leuke actie we doen graag mee voor mijn dochtertje

 • Reply
  SophiaG
  27 januari 2017 at 20:59

  Ik doe graag mee. Onze oudste viert dit jaar voor het eerst carnaval op school

 • Reply
  Jan
  27 januari 2017 at 18:11

  Leuk voor ons dochtertje !

 • Reply
  Anneliese de Waal
  27 januari 2017 at 15:24

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, heel erg leuk het loodgieter kostuum.

  Groetjes Anneliese de Waal

  • Reply
   Anneliese de Waal
   27 januari 2017 at 15:28

   Ik zie dat het alleen voor meisje is, dan doe ik graag mee voor mijn dochtertje Sam, erg leuk als ze carnaval op school gaat vieren.

 • Reply
  Aniek
  27 januari 2017 at 13:06

  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Irene Niec
  27 januari 2017 at 11:36

  Dat is leuk voor de kleinkinderen, heel graag maak ik kans

 • Reply
  Nynke B
  27 januari 2017 at 09:25

  De oudste ziet prinsessen niet meer helemaal zitten. Voor kerst maakt ze een uitzondering met een deftige jurk, maar met carnaval kan dat toch echt niet…

 • Reply
  Erica van Loon
  27 januari 2017 at 09:14

  Ja, wil graag een leuk pak voor mijn kinderen winnen! Mario zouden ze geweldig vinden.

 • Reply
  jacqueline
  27 januari 2017 at 07:35

  Erg schattig om leuke verkleed spulletjes te winnen.

 • Reply
  Jolein koolske
  25 januari 2017 at 23:31

  Oh dit staat ze super leuk zo ! Heerlijk als ze zo een eigen willetje hebben ( al is dit niet alie handig hahah) .ik waag dolgraag een kansje want ik zou mijn dochters hier echt super blij mee maken 🍀 https://www.feestwinkel.nl/zeemeermin-pakje-met-diadeem.html

 • Reply
  Wendy v V
  25 januari 2017 at 21:10

  Leuk! Als juf is verkleedkleding altijd leuk en handig. Niet alleen met carnaval, maar ook gewoon in de huishoek.

 • Reply
  k v kammen
  25 januari 2017 at 00:09

  maak graag kans

 • Reply
  Anita H.
  23 januari 2017 at 23:46

  Ik woon in Zuid-Limburg….

 • Reply
  Marcia Kan
  23 januari 2017 at 21:37

  Leuke dingen hebben ze te koop! Mijn meiden zijn vooralsnog nog helemaal weg van verkleedjurken en de stereotype meidenoutfits. Onze jongste is dan nog iets stoerder, haar zie ik wel als een indiaantje verkleed gaan. Mijn oudste zou wel als verpleegster willen gaan denk ik!

 • Reply
  Tamara
  23 januari 2017 at 21:33

  Cool, eindelijk een winkel met niet alleen maar zoete prinsessen kleren, maar ook stoere meiden outfits!

 • Reply
  Denise Watzema
  23 januari 2017 at 20:27

  Ja ik doe graag mee. Mijn dochter kan nu al niet wachten om carnaval op school te vieren. Ik volg je overal

 • Reply
  Heidie
  23 januari 2017 at 20:24

  Ik doe graag mee. Ik vind die Mario outfits wel heel erg gaaf voor mijn zoon en dochtertje! Maar er zullen ongetwijfeld nog vele leuke verkleedkleren uit te kiezen zijn bij feestwinkel.nl. Ze mogen hier de vrijdag voor carnaval verkleed naar school, dus het zou wel heel erg gaaf zijn, als ze daarvoor een nieuwe outfit mogen uitkiezen.

 • Reply
  Sjoerd Hendrikse
  23 januari 2017 at 20:13

  Volgens mijn kleinste dametje kan je als meisje alleen maar als prinses, want dat zijn meisjes toch? 😉 haha! Dit zou ze geweldig vinden!!

 • Reply
  Rianne Vos
  23 januari 2017 at 19:54

  Jaaaaa ik doe graag mee! Ik ben zelf gek op carnaval en hoop dat over te dragen op mijn kinderen. Qua muziek zit het bij de een wel goed en met verkleden wel bij de ander. Als ik nu eens van mijn gewonnen bon een superleuk outfit voor de muziekliefhebber scoor, hoop ik dat het verkleedgen ook doorgegeven wordt 🙂

 • Reply
  tine van aken
  23 januari 2017 at 18:37

  Graag een lootje aub voor een stoere Mario-outfit (bruikbaar voor zowel zoontje als dochtertje en origineel!)

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  23 januari 2017 at 18:27

  Ik doe graag mee voor Lucas en Eva die al uitkijken naar carnaval 😀

 • Reply
  Elle Iram
  23 januari 2017 at 17:18

  Vorig jaar te laat geweest om een leuk pak te kopen voor mijn zoontje waardoor hij zijn oude pak weer aan “moest”.
  Ik maak hem erg blij als hij een mooi pak kan uitkiezen. Ik denk dat hij voor een superheld gaat. Dus please… red mij.

 • Reply
  Viv
  23 januari 2017 at 13:55

  Jaaaaa ik doe ook graag mee!! Hier in het uiterste Zuiden van het land wordt zeker Carnaval gevierd. Ons manneke wil heel graag een piraten pakje en die hebben ze zeker weten zie ik net. Kan hij samen met zijn vriendinnetje (een beeldig prinsesje) de blits maken op school en in het dorp! Super leuk dit!

 • Reply
  Gea
  23 januari 2017 at 12:49

  super leuk!
  carnaval wordt in mijn dorp gevierd en op de school van mijn jongste kind.
  Ik doe hatrstikke graag mee!

 • Reply
  Alyt van der Heide
  23 januari 2017 at 11:30

  Ja ik doe mee met de actie feestwinkel.nl Mijn meiden zijn dol op verkleden. En sommige jurkjes zijn alweer te klein of aan vervanging toe. Dus een waardebon zou welkom zijn

 • Reply
  Marian B
  23 januari 2017 at 10:52

  Mijn dochtertje is nog te jong om een mening te hebben. Mijn nichtje, voor wie ik mee doe, zit wel helemaal in de roze fase. Fijn om te lezen dat dit ook weer overgaat, want mijn zus is niet bepaald het roze type 😉 Volg je ook op Bloglovin, Google+ en Youtube

 • Reply
  Bianca Fenna
  23 januari 2017 at 09:59

  Wat een super gave actie. En komt perfect uit. Mijn oudste dochter is te groot voor een prinsessenjurk (ze is 9) en heeft de afgelopen jaren met een dansenmarietjes pakje rondgelopen, maar die past niet meer. En nu wilt ze iets stoers….. nog best lastig….Dus bij feestwinkel.nl weet ik zeker dat ze iets kan vinden wat ze geweldig vindt.

 • Reply
  Patricia Paling
  23 januari 2017 at 09:41

  Mijn dochter van net 5 jr vindt het helemaal geweldig om te verkleden! Ze zit nog in de prinsessenfase! 😉 Maar ze vindt de stoere prinssessen zoals bijv. Rapunzel en Elsa het leukst! 😀
  Ik doe graag mee voor haar! ☺

 • Reply
  Lenny
  23 januari 2017 at 09:33

  Ik doe graag mee. Mijn oudste is gek op Prinsessenjurken. Het wordt nog moeilijk kiezen tussen alle jurken!

 • Reply
  Natas O
  23 januari 2017 at 09:17

  Daar maken we graag kans op. Mijn dochter van 7 wil als dracula’s dochter carnaval vieren.

 • Reply
  Evi Huys
  23 januari 2017 at 09:14

  Ik heb een dochter, maar zij is nog wat klein om echt een uitgesproken smaak te hebben. Mijn zoontje daarentegen die kiest resoluut voor prinsessenjurkjes!

 • Reply
  Marian Zw.
  23 januari 2017 at 09:07

  Superleuk, inmiddels zijn de kids hier alweer zoveel gegroeid dat ze de kleding van vorig jaar niet meer aan kunnen. Ik loot graag mee!

 • Reply
  Penelope Broos
  23 januari 2017 at 09:04

  Geweldige actie Josan! Ook mijn dochter is een groot Nintendo-fan en is verzot op Yoshi en Toadette! Hoe cool zou dat zijn als ze als een van deze figuurtjes naar het feestje op school kan volgende week! Ze mogen verkleed naar school komen dus ze zal dit zeker wel heel gaaf vinden!

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  23 januari 2017 at 08:45

  Super leuke actie en wij als echte carnavals vierders doen graag mee. Mijn dochter is toen ik zwanger was extra in de buik blijven zitten want ik was carnavals maandag uitgeteld de dag van de grote optocht. Deze heb ik toen gewoon nog meegedaan op de wagen. Onze dochter is ook helemaal carnaval fan en doet ook mee aan de kleine en grote optocht.
  Ze is er nu al mee bezig wat ze dan aan gaat doen.
  De Nemo of Dory tutu is wel super gaaf en ik weet zeker dat ze hier helemaal uit het dak gaat als ze er hier een van mag kiezen.

 • Reply
  Réwana
  23 januari 2017 at 08:36

  Verkleedkleding, we zijn er gek op;) Althans mijn zoontje vind het super super leuk om als zijn superheld te verkleden…voor hem waag ik dan ook graag een gokje👍

 • Reply
  Denise
  23 januari 2017 at 08:13

  Mijn meisje Noa gaat dit jaar voor het eerst carnaval op school vieren en zou dat dolgraag in stijl willen doen.. nl als prinses! 😃 ik zou haar dolgraag willen verrassen met zo’n mooie jurk! 🍀

 • Reply
  claudia wouters quaedvlieg
  23 januari 2017 at 07:57

  wat een leuke actie!!! als zuid limburger is het voor de kids een hele happening en met 4 kids zou een extraatje super zijn! onze meid heeft 3 broers dus een stoere meid is ze sowieso en dat wil ze laten zien ook!!

 • Reply
  Xiomara
  23 januari 2017 at 07:48

  Hier dus ook echt hetzelfde
  Mijn dochtertje van 4 is klaar
  Een mooie prinsessen jurk kroon en ze is gelukkig
  Mijn dochtertje van bijna 9
  Vind echt dat een prinsessen jurk niet meer kan !!
  En wat word het dan moeilijk !
  Al dagen zijn we opzoek helaas nog niks gevonden
  Ik ga vanmiddag gelijk op feestwinkel kijken dankjewel voor de tip !!
  En kom gelijk graag een kansje wagen voor de tegoed bon !

 • Reply
  Manon
  23 januari 2017 at 07:48

  Jahaaa ik doe mee voor mijn dochter!

 • Reply
  Laura van Hout
  23 januari 2017 at 07:34

  Oooo wat zou dat ge-wel-dig zijn!! Onze dochter van 6 wil ook een stoere carnavalsoutfit! Ze roept maar dat ze Ninja wil zijn!! En die zit echt niet tussen alle prinsessen-, ballerina- en feeënjurken in de verkleedkist!!

 • Reply
  Patricia de Crom
  23 januari 2017 at 07:31

  Gaaf mama Komt uit Brabant en we wonnen nu al Lang in Amsterdam maar de school van mijn boefjes doet aan carnaval!! superleuk om een outfit voor ze te scoren voor het carnaval op school om daarna door te gaan naar mijn ouders in brabant👍🏻

 • Reply
  Naomi Laan
  23 januari 2017 at 07:23

  Ohh wow deze outfits zijn echt geweldig!! Ik doe graag mee voor de kids

 • Reply
  Linda
  23 januari 2017 at 07:18

  Ja die wil ik wel graag winnen. Mijn oudste is ook zeker niet van de prinsessenjurken dus het wordt nog een hele uitdaging!! Dus dit zou mooi van pas komen.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!