Moeder & Kind Moeder dochter kleding

Dress like mommy met Steps Girls

3 maart 2017
Steps-Girls-1-jaar-GoodGirlsCompany

Dress like mommy met de nieuwe collectie van Steps GirlsEIN-DE-LIJK kan ik het met jullie delen: Steps Girls bestaat 1 jaar! De kledinglijn die dezelfde jurken voor moeder en dochter verkoopt is een onwijs succes. Om dit te vieren, reisde ik begin februari naar Amsterdam af. Miss G en Miss B mochten een jurk voor mij uitkiezen. Inclusief make- up.

Dress-like-Mommy-Steps-GoodGirlsCompany

Steps-Girls-Dress-like-Mommy-GoodGirlsCompany

Meestal resulteert het in bijzondere kledingcombinaties wanneer kinderen kleding voor hun moeder mogen uitkiezen. Tenminste als ik blogs en YouTube mag geloven. Toch was ik daar niet zo bang voor. Mijn dochters zijn inmiddels oud genoeg om mijn smaak te kennen. En hey, het gaat om Steps. Dat is sowieso al onwijs stylish verantwoord. Mijn praatje met mijn meiden richtte zich voornamelijk op wat moed inspreken. ” Het maakt me niet uit wat je kiest. Er is geen goed of fout. Kies maar een jurk die jullie heel erg mooi vinden.”. Terwijl mijn dochters gefilmd werden, zat ik in de visagie. Tot vandaag had ik dus ook geen idee wat ze hadden gezegd en hoe ze tot een keuze waren gekomen.

Dress like mommy

Win een moeder dochter fotoshoot

Om het succes van Steps Girls te vieren, haalt Steps werkelijk alles uit de kast. Zo kan je een geweldige moeder dochter fotoshoot (*klik) winnen. Tijdens de fotoshoot zal je net zoals ik ervaren hoe leuk het is wanneer je dochter jouw kleding mag uitkiezen. Laat je verrassen door haar eigen persoonlijke stijl. Lees wel eerst even de actievoorwaarden.

Zelfde-jurk-als-moeder-Steps-GoodGirlsCompany

Hoera Steps Girls Bestaat 1 jaar

Dit weekend is er in de verschillende Steps shops waar de Steps Girls collectie verkocht wordt een feestje. Op zaterdag 4 en zondag 5 mart kun je in verschillende shops terecht voor een speciaal moeder dochter momentje. Ga samen met je dochter op de foto in de leuke photoboot. Zelf niet zo creatief met het haar van je dochter? Laat het nu de haarstyliste haar magie doen. En bij aankoop van en jurk uit de Steps Girls collectie krijg je een leuke verrassing. Dit geldt trouwens ook bij online aankopen vanaf 3 maart. Uiteraard zolang de voorraad strekt want op = pech.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Foto credits: Steps

 • Reply
  yvonne
  5 maart 2017 at 23:38

  Wat onwijs leuk zeg!

  • Reply
   Josan
   6 maart 2017 at 20:42

   Dank je wel Yvonne 🙂

 • Reply
  Charlotte
  3 maart 2017 at 16:52

  Wat ontzettend gaaf! Staat jullie alledrie erg mooi!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 maart 2017 at 13:50

  Wauw wat is dat mooi geworden zeg! Jullie zien er prachtig uit!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]