Lifestyle

Steam waverz maken thee drinken een feestje

1 juli 2015
Steam Waverz-thee drinken-accessoires voor bij de thee-

Angeliek Caelen lanceert een gloednieuw concept: Steam Waverz. Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Superleuk om voor jezelf te kopen of cadeau te geven aan een ander. Geniet van dit betoverende schouwspel dat van elk kopje koffie en thee een feestje maakt.

Eenvoudig, organisch en lieflijk. Zo ogen de Steam Waverz. Ze zijn ontworpen door Angeliek Caelen en geproduceerd in Nederland. Momenteel bestaat de collectie uit twee ontwerpen: het oer-Hollandse Dutch Kissing Couple en de speelse variant Love Birds. Beide ontwerpen komen in meerdere kleurstellingen, voor iedere feestelijk gedekte tafel en bij ieder servies is er wel een bijpassende.

Steam Waverz-GoodGirlsCompany-thee drinken-accessoires voor bij de thee

Steam Waverz, maakt van thee drinken een feestje

Elke verpakking bestaat uit tien Steam Waverz, gemaakt van dun en licht doorschijnend materiaal. Ze zijn herbruikbaar: maak ze na gebruik weer plat en de waverz zijn klaar voor de volgende voorstelling. Creëer een heerlijk, rustgevend moment tijdens het dagelijkse theeritueel of geef de Steam Waverz cadeau. De producten zitten in een hersluitbare verpakking, zodat er van te voren ook nog een speciale boodschap op geschreven kan worden.

Hoe werken Steam waverz-thee drinken-lekkere koffie

Het brein achter de Steam Waverz is Angeliek Caelen. Ze heeft zowel schilderkunst als tekenen en handvaardigheid gestudeerd. Angeliek wilde iemand op een speciale manier bedanken. Daarom ontwikkelde ze de Waverz en bijbehorende, unieke stoomtechniek. De collectie wordt binnenkort uitgebreid met nog meer sfeervolle blikvangers.

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie op www.steamwaverz.nl

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]