Fashion

Bye verzorgingstas hallo statement bag

4 juli 2018
Bye verzorgingstas hallo statement bag

Leven met opgroeiende kinderen kent vele mijlpalen. Het moment waarop je die o zo handige maar foeilelijke verzorgingstas aan de wilgen kan hangen is er daar een van. Kan je je spullen eindelijk weer in een gave statement bag dragen.

Voordat ik kinderen had, had ik verschillende tassen. Die slingerden in de gang, onderin mijn kledingkast of gewoon in de woonkamer. Er waren nog geen kinderen. Dus zaten er ook geen kleine vingertjes aan spullen die niet voor hen bedoeld waren. Das war einmal

Statement bag

Verzorgingstas

Toen de kinderen kleiner waren, gebruikte ik minimaal het eerste half jaar een verzorgingstas. Dat was handig voor de flesjes, luiers en bergen reservekleding die je mee sleept met zo’n mini mensje. Maar zodra het aantal luiers en flesjes minder wordt, wordt ook mijn zin om een grote, lompe luiertas te gebruiken minder. Gevolg: enkele maanden sleep ik hun spullen in mijn eigen tas mee. Daardoor gebeurde het ook regelmatig dat ik een kinderspeelgoed of een fopspeentje vond terwijl ik naar een pen zocht. Gelukkig duurt deze fase maar kort. Zodra ze zindelijk zijn, neem ik voorgoed afscheid van babyspullen in mijn tas.

wat is een Statement bag

Het mama virus

Inmiddels ben ik jaren later en 3 kinderen verder. Toen ik nog geen kinderen had zei ik dat ik nooit zo’n moeder zou worden die alleen maar mooie spullen voor haar kind koopt. Tegenwoordig kijk ik erg bedenkelijk als ik dat aanstaande moeders hoor zeggen. De meesten van ons moeders gaan allemaal door die fase. Maar weet dat er ook een moment komt dat deze fase voorbij is. Dat is het moment waarop je weer ongestoord veel kleding voor je zelf shopt. En een tas bij Brandfield koopt die bij je kleding past. Gewoon omdat je het verdient hebt. Naast moeder ben je namelijk ook vrouw. En laten we eerlijk zijn: je man heeft toch ook niet minder leuke dingen voor zichzelf gekocht sinds de kleine er is. Toch?

Statement bag

Je hebt tassen en je hebt de statement bag. Wat het verschil is? Deze laatste variant geeft elke outfit net dat beetje extra. Dus ben je ’s ochtends met nonchalante knot je bed uitgerold om net op tijd je kinderen op school af te leveren? Deze tas laat je er uitzien alsof je alles onder controle hebt. Bovendien komt dit soort damestassen in verschillende versies. Kies voor een hippe cross body voor een play date. Date night met de hubby? Ga voor een elegante clutch. Met net genoeg ruimte voor je mobiel en make up.

Guess headly python

Mijn schoudertas

Bij Brandfield zag ik een mooie statement Bag: de Guess Headly. Een beige schoudertas met python print. Binnenin de tas zijn verschillende handige opbergvakjes. Deze bieden ruimte voor een mobiel, portemonnee en andere spullen. Daarnaast is er een groot hoofdvak waarin je de rest van je spullen kwijt kan. Door zijn neutrale kleur, past hij eigenlijk bij elke outfit. Vroeger was ik bang voor kleine kinderhandjes die van alle uit mijn tas haalden. Tegenwoordig ben ik bang voor mijn tiener. Zij aast net iets te gretig op al mijn spullen.

Is jouw tassenkeuze veranderd sinds de komt van je kinderen? Koop je nog wel eens een mooie nieuwe tas voor jezelf.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]