Spelen

Starlily, de magische eenhoorn

28 oktober 2015
Starlily-FurReal Friends Starlily-Hasbro-GoodGirlsCompany

Via Hasbro werd ik afgelopen zondag uitgenodigd om kennis te maken met Starlily, de magische eenhoorn. Als moeder van 3 dochters wilde ik hier natuurlijk geen nee tegen zeggen. Grote kans dat een van mijn dochters zoiets wil hebben voor haar verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Of misschien ben je als lezer opzoek naar informatie over Starlily. Dan is het wel handig dat ik weet wat je met dit speelgoed kan. Niet alleen vanuit een tv reclame, maar het liefst omdat ik het met eigen ogen heb gezien. Het was mooi weer en men had gekozen voor een magische locatie; het Amsterdamse bos.

Starlily-FurReal Friends Starlily-GoodGirlsCompany

De reis naar het Amsterdamse bos ging niet over rozen. Vanuit mijn woonplaats is het meer dan een uur rijden. Nu scheelde het dat ik alleen maar Miss C mee hoefde te nemen omdat de andere meiden bij oma logeerden vanwege de herfstvakantie. Van 3 kinderen naar 1…wat kan daar praktisch fout aan gaan? Nou een heleboel; denk aan net iets te lange slaapjes, spugen dus kleding lastminute moeten verschonen, files, opstoppingen. Ach gewoon de dingen die je mega irritant vindt op zo’n moment. Gevolg was dat ik later dan de andere moeders bij het Amsterdamse bos was. Hierdoor miste ik de magische boswandeling.

Starlily event-Hasbro-bloggen-GoodGirlsCompany

Feestelijk evenement

Nou ja miste? In het programma was er rekening mee gehouden dat niet alle bloggende moeders mee wandelden. De wandeling was namelijk vanaf 4 jaar. Laat mijn jongste nu net die leeftijd niet hebben. Dus maakte ik even van de gelegenheid gebruik om rustig rond te kijken op de locatie. Het was leuk opgezet met veel activiteiten voor de kinderen. Zo konden ze zich laten schminken, als prinses, heks of iets anders. Ook was er een tafel waar ze lekker aan konden knutselen. In de keuken stond nog een restant van de heerlijke lunch. Vers fruit, pannenkoeken en verschillende belegde broodjes.

Ook kon ik even bijkletsen met andere mama’s zoals Dineke, GeertjeMahwish, Linda, Judith, Miriam en Angelique. Nu ik wat vaker events bezoek, begin ik steeds meer andere bloggers te leren kennen.

Nerf Rebelle-Arrow revolution bow-Starlily-GoodGirlsCompany

Nerf Rebelle

Eigenlijk had het Starlily bloggers event alles wat jonge meisjes leuk vinden; glitter, roze en voor hun stoere kant was er een echte Nerf Rebelle schietbaan. Hier konden ze de Nerf Rebelle Strong Heart Bow uit proberen. Een gave boog die wel 4 darts af kan schieten zonder dat je hem opnieuw hoeft te laden. De darts halen een afstand van wel 25 meter. Hoe cool is dat? Daarbij heeft het een message dart decoder zodat alleen je BFF  je berichten kan lezen en niet je vijanden. Momenteel test Miss G de Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow.

Starlily event van Hasbro-GoodGirlsCompany-speelgoed voor Sinterklaas

DohVinci en My little Pony

Als Hasbro een event organiseert, is het succes verzekerd. Met spellen als Cluedo en Levensweg maar ook paradepaardjes zoals DohVinci en  My little pony, weet je zeker dat geen kind zich verveelt. Als ouders had je letterlijk geen kind aan ze. Aan de tafels zaten kinderen geduldig te knutselen en spelletje te spelen terwijl de ouders met elkaar praten.

Hoeveel kost Starlily-FurReal Friends Starlily-GoodGirlsCompany

Starlily de magische eenhoorn

Naast al het andere mooie speelgoed kwamen we natuurlijk voor 1 iemand; Starlily! Toen de laatste deelnemers aan de wandeltocht er waren, was het tijd voor de kennismaking. Spannend! Het licht in de zaal was gedimt en je kon de gespannen verwachtingen bij de kinderen voelen. Gelukkig hoefden ze niet al te lang te wachten want daar was ze. Dat Starlily echt magisch is, werd al snel duidelijk. Starlily beweegt namelijk zelf. Ja, okay je hebt er wel batterijen voor nodig, maar dan krijg je ook wat.

Wat kan Starlily?

 • ze reageert met bewegingen en geluid op jou
 • haar hoorn licht op in verschillende kleuren
 • er zijn meer dan 100 kleurcombinaties mogelijk
 • Haar vleugels fladderen en ze kan staan, zitten en liggen
 • Eet een suikeraardbei ( die zit bij de verpakking inbegrepen)
 • Werkt op 4 C batterijen (niet in de verpakking inbegrepen).
 • geschikt vanaf 4 jaar

Dat moest ik natuurlijk zelf even uitproberen. Zie hier het resultaat:

Net zoals de andere FurReal Friends knuffels, voelt ook Starlily knuffelachtig zacht.

Starlily kost €139,99 en je koopt haar bij Bol.com.

Ben jij al druk bezig met je te oriënteren op cadeautjes voor Sinterklaas?

Dit blog bevat een affiliate link.

 • Reply
  dinekepost
  30 oktober 2015 at 18:29

  Ik vond het heel gezellig! Leuk om je weer even te spreken, en thanks voor het taggen! Liefs

  • Reply
   Josan
   31 oktober 2015 at 07:49

   Dank je Dineke, vond het ook weer reuze gezellig. Zin in ons dagje samen

 • Reply
  Pink Press
  28 oktober 2015 at 22:42

  Het was super leuk je weer even te zien Josan!! En je lieve mooie kleine meisje!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]