Baby's en kinderen Babyspullen Food Lifestyle Reviews

Squiz knijpzakjes review + Giveaway

30 april 2015
Squiz knijpzakjes-GoodGirlsCompany-review en winactie-giveaway

Afgelopen maandag was het Koningsdag. We hebben ons heerlijk vermaakt. Om ook jullie die rust te geven, besloot ik de Mommy Monday Giveaway uit te stellen tot later deze week. Vandaag is daar dan eindelijk het moment! Lees onze review over de Squiz knijpzakjes en maak kans om een setje Squiz Knijpzakjes met Sophie de Giraf te winnen ter waarde van €15,90.

Als moeder vind ik belangrijk om mijn kinderen veel verse groente en fruit te geven. Naast een boterham en wat te drinken krijgen ze ook dagelijks fruit mee naar school in hun rugzak. Ook thuis probeer ik ze liefde voor verse groente en fruit bij te brengen. Door het maken van smoothies krijgen ze deze letterlijk zo naar binnen gegoten. Enige tijd geleden vroeg Miss G. mij waarom ze eigenlijk nooit een smoothie mee naar school kreeg. Deze vraag hield mij bezig, waar zou ik het in moeten doen? In een drinkbeker? En natuurlijk zag ik lekkende, plakkerige schooltassen voor mij. Toen Squiz mij benaderde voor een review, kwam dit ook als geroepen. Squiz knijpzakjes zijn hervulbaar en ideaal voor knijpfruit, smoothies, fruit-en groentehapjes.

Squiz knijpzakjes-Squiz-zelf knijpfruit maken voor je baby

Blenden, vullen en lekker smullen

Voor deze review mochten wij de leuke zakjes met Sophie de Giraf opdruk proberen. Dit  animatiefiguurtje is heel bekend bij ouders van jonge kinderen, Maar mijn ‘grote’ dochters vonden het ook erg leuk. Vooral het zakje met de Eiffeltoren was meteen favoriet. Zo stond ik  gisteren al vroeg in de keuken. Op het aanrecht lagen de favoriete fruitsoorten van mijn dochters en stond de blender klaar voor het pureren. Ook Miss B. was vroeg opgestaan want ze wilde mij graag helpen.

Squiz-Squiz knijpzakje vullen-navulbare knijpzakjes-hervulbare knijpzakjes

Makkelijk te vullen door de grote opening

Vullen zonder knoeiboel

Eerst pureerden we het fruit in de blender. Daarna goten we het in een Squiz knijpzakje. Door de grote opening aan de onderkant, lukt dit zonder problemen. Bovendien staat op het zakje duidelijk aangegeven tot hoe ver je het maximaal kunt vullen. Daardoor is de kans klein dat je er teveel in stopt en het een knoeiboel wordt. Vervolgens maak je het zakje met de handige ziplock dicht. Eenmaal goed dicht gemaakt zal het knijpzakje niet lekken aan de onderkant.

Beide dames kregen een zakje mee naar school. Hun commentaar? “Mmmm, lekker mam dat moeten we nu echt vaker doen!” Dat kan gelukkig ook. Deze paar weken voor de zomervakantie zullen mijn meiden dan ook regelmatig een Squiz zakje met een lekkere smoothie meekrijgen.

Squiz knijpzakjes-zelf smoothies maken-zelf knijpfruit maken-Rapley-baby-kinderen

Lekker mam, dat mag je vaker doen

Voordelen Squiz

Waar in de afgelopen jaren knijpfruit en knijpyoghurtjes de harten van mening kind veroverden, ging deze trend aan mij voorbij. Miss G. gruwelt ervan en ook Miss B. is geen fan. Waarschijnlijk komt dit doordat de voorgeproduceerde variaties mierzoet zijn en allerlei toevoegingen bevatten. Ik prijs mijzelf gelukkig met 2 kinderen die al instinctief een voorkeur voor verse ingrediënten hebben. Daarnaast vind ik ze als moeder ook erg prijzig. Ik maak het liever zelf.  Squiz speelt hier handig op in. Ik vind het ideaal dat ik als mama zelf kan bepalen wát ik er in stop. Ook scheelt het kosten omdat je de knijpzakjes na gebruik gewoon met de hand schoonmaakt of in de vaatwasser stopt. Zo kan je het tot wel 50 keer hergebruiken! Daarnaast hebben de knijpzakjes van Squiz nog andere voordelen ze zijn:

 • BPA-vrij
 • PVC-vrij
 • tot 50 x hervulbaar
 • makkelijk schoon te maken
 • milieuvriendelijk
 • stevig dicht te maken door de handige ziplock
 • vaatwasser bestendig
 • in te vriezen
Squiz knijpzakjes-GoodGirlsCompany-winactie-giveaway-Like en share

Squiz hervulbare knijpzakjes

Lekkere recepten

Dat Squiz handig is voor de school lunch zal je vast wel begrijpen. Maar ook wanneer je onderweg bent met een baby of dreumes zijn de zakjes handig. Je vult ze makkelijk met hun favoriete fruit-of groentehapjes. Door het tuitje kan je kindje het voedsel makkelijk zelf naar binnen werken. Als je op zoek bent naar inspiratie moet je op het blog van Squiz eens kijken voor lekkere recepten.  Een setje van 3 knijpzakjes is in Nederland voor €15,90 verkrijgbaar bij All4Kitchen en Chou Chous. Volg Squiz op Facebook, Instagram of Twitter voor de laatste nieuwtjes en lekkerste recepten.

squiz-knijpzakjes-winactie-like-share-and-win-giveaway

Win 3 Squiz knijpzakjes

Giveaway

GoodGirlsCompany mag 1 setje Squiz knijpzakjes t.w.v.  €15,90 weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Voorwaarden voor deze winactie:

 1. Je deelt dit bericht op Instagram, Facebook of Twitter.
 2. Daarnaast ben je lid van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname.
 3. Laat onder in de reacties of op Facebook achter waarom jij kans wilt maken op een setje Squiz knijpzakjes van Sophie la Giraf.

Deze actie loopt tot en met 11 mei 2015.  Daarna kiezen wij de winnaar! Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat we de prijs kunnen opsturen. Heb je niet zo veel geduld? Op de website van Squiz kun je zelf al een aantal knijpzakjes bestellen.

 • Reply
  Mijn ervaringen met Squiz hervulbare knijpzakjes
  28 maart 2016 at 22:10

  […] jaar schreef ik al een uitgebreide review over Squiz hervulbare knijpzakjes en de voordelen er van. Een van de belangrijkste voordelen is dat ze wel tot 50 keer hervulbaar […]

 • Reply
  Three Things Tag - GoodGirlsCompany
  30 augustus 2015 at 06:01

  […] Mango- Heerlijk om zo te eten en voor smoothies. […]

 • Reply
  lutske
  5 mei 2015 at 08:41

  Wat zou ik dit graag winnen voor mijn dochter! Sinds ze 4 maanden is krijgt ze alleen maar vers fruit en groente (en uiteraard vlees). Ik maak alles zelf. Ik ben al een tijdje aan het rondkijken hoe ik haar ook buitenshuis fruit kan geven, zonder met potjes en lepels te slepen. Dit is de ideale uitkomst!

 • Reply
  Helma brouns
  5 mei 2015 at 08:20

  Wat een handig concept! Ik heb 3 kleinkinderen en de vierde is op komst! Mijn kinderen geven hun kinderen , zoveel mogelijk verse voeding, liefst biologisch! Ik als oma ondersteun dit en ook bij oma krijgen ze dus verse liefst biologische voeding! Maar om de kosten te drukken zou ik t super vinden om deze zakjes in huis te hebben!

 • Reply
  Jannie
  4 mei 2015 at 21:44

  O wat leuk en super handig! Mijn dochtertje van 9 maanden krijgt alleen maar zelf gemaakte hapjes. Met deze schattige Sophie de Giraffe squiz zakjes kunnen we ze nu ook overal mee naar toe nemen.

 • Reply
  Naomi
  4 mei 2015 at 19:03

  Wat een uitvinding zeg!! Ben enorm van het zelf maken en vers, zo ook mijn dochter van 1,5jr. Ze geniet enorm van smoothies die ik maak, maar ik baal er altijd van dat ik dat niet handig kan meenemen zonder dat het vies word of ik het niet echt in een beker kwijt kan waaruit zij kan drinken.
  Dit is voor ons echt een uitkomst en ik hoop dan ook echt dat we er 1 winnen om dit te proberen!!! Klinkt in ieder geval fantastisch!!
  Super simpel, maar je moet er maar opkomen natuurlijk 🙂

 • Reply
  Miranda Schuttevaar
  4 mei 2015 at 15:20

  Zoonlief is dol op knijpfruit en knijptoetjes. Ik wil graag zelf gezondere versies maken, zodat zoonlief nog meer kan genieten!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  1 mei 2015 at 11:24

  Leuke zakjes, en ze lijken erg handig. Maar hoe maak je ze precies schoon?
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…De schone was buiten hangenMy Profile

  • Reply
   Josan
   1 mei 2015 at 23:01

   De onderkant kan je gewoon open maken. Beetje afwasmiddel er in, heet water en met een afwasborstel schoonmaken. Of je haalt de doppen er af en zet ze op het bordenrek in de vaatwasser.

 • Reply
  Kim
  1 mei 2015 at 09:31

  Wat een super leuk concept! Handig voor de kids omdat ze zo makkelijk en zonder knoeien kunnen drinken én je weet zeker dat ze niet allemaal rommel binnen krijgen. Top idee!

  • Reply
   Josan
   1 mei 2015 at 22:59

   Hoi Kim, zo denk ik er ook over. Leuk dat je meedoet met deze winactie

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!