Babyspullen

Spullen labelen voor vakantie

24 februari 2016
GoodHolidayweek-GoodGirlsCompany-vakantie winweek

Ik ga op vakantie en neem mee…een heleboel spullen. Spullen die bovendien ook nog eens met enige regelmaat kwijt raken. Niet voor niks zijn persoonlijke naamlabels zo in trek. Vorig zomer deelden zij de leuke naamstickers van Stickersnoop. Hiermee kan je spullen labelen. Ja, ook op vakantie. Vandaag maak je kans op een van de maar liefst 3 kortingscodes waarmee je een gratis setje stickers kan bestellen.

spullen labelen voor vakantie-GoodGirlsCompany-Good Holiday Week-StickerSnoopVoordat ik op vakantie ga, weet ik een ding zeker: spullen labelen. Met 3 meiden zijn dat inmiddels heel wat labels. En ik vind het niet altijd handig om gewone blanco etiketten te gebruiken omdat ik dan te weinig onderscheid heb. Daarvoor zijn naamlabels toch het meest makkelijke. Dat kan inmiddels ook omdat mijn oudste dochters kunnen lezen. Maar heb je kinderen die nog niet kunnen lezen? Dan zijn de persoonlijke stickers van Stickersnoop misschien wel een leuk alternatief. Door gebruik te maken van hun pasfoto weten ze in elk geval in welke tas/koffer ze hun spullen moeten stoppen. Hun gezicht staat er namelijk letterlijk op.

Zo werkt StickerSnoop

Ontwerp je eigen setje persoonlijke stickers met naam of pasfoto van je kleintje. Elke set bestaat uit 78 stickers. Dit kunnen zowel foto-  als naamstickers zijn, dat bepaal je zelf. Op StickerSnoop vind je meer informatie over het ontwerpproces. Maar ook over welke afmetingen de stickers hebben die in het setje zitten.

Het maken van een sticker gaat als volgt:

 • Upload een foto.
 • schrijf de naam of tekst.
 • Maak je sticker.

Als je op de derde stap hebt geklikt, kan je daarna kiezen uit verschillende kaders voor je foto. Deze kaders hebben verschillende thema’s. Typisch roze meisjesthema’s, uniseks of of een echt jongensthema. Je fotootje maak je passend aan het kader door hem te verslepen of te vergroten door inzoomen. Ben je klaar? Dan druk je op ‘toevoegen’. Het setje kost € 8,90 en de verzendkosten zijn € 4,20. Voor € 13,10 heb je dus 78 gepersonaliseerde stickers. Beplak koffers, speelgoed, boekjes, flessen of andere persoonlijke spullen die je deze vakantie niet wilt kwijt raken.

spullen labelen voor vakantie-GoodGirlsCompany-Good Holiday Week

Win een setje stickers van StickerSnoop

In samenwerking met StickerSnoop mag GoodGirlsCompany 3 codes weg geven. Daarmee maak je kans op een van de volgende 3 prijzen

 • 2 setjes stickers + gratis verzending
 • 1 setje stickers + gratis verzending
 • 1 setje stickers + gratis verzending

Wat moet je daar voor doen?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Like & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodHolidayWeek.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname.

Deze actie loopt tot en met 2 maart 2016. Op 8 maart 2016 maken wij de winnaars van de #GoodHolidayWeek bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Klik hier voor de #GoodHolidayWeek winacties van:

Maandag

Dinsdag

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’,Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nadia
  1 maart 2016 at 19:53

  Niet alleen op vakantie heel handig. Ook praktisch als de hele familie samen komt. Opa & oma weten dan direct wie zijn puzzel onder de bank is vergeten en wie weer een babyfles in de koelkast is vergeten. ???? Dus, ik doe graag mee. Ik volg je op Facebook en heb deze actie geliked & gedeeld.

 • Reply
  mamaminke
  29 februari 2016 at 05:40

  Ik doe graag mee. Super handig voor de spulletjes van Luca nu hij naar de psz gaat.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  26 februari 2016 at 16:19

  Ik vind het leuk dat je ook een foto kunt laten printen op een sticker!

 • Reply
  Ilse Koopmans
  24 februari 2016 at 16:32

  Ik doe graag mee met deze actie

 • Reply
  Do
  24 februari 2016 at 13:21

  Mega handig zeker naar de opvang, vakantie en bij oma, waar haar neefjes of opa de spullen van haar en haar neefjes door elkaar haalt. Door deze stickers nooit meer!

 • Reply
  Jikke
  24 februari 2016 at 10:47

  Dat is handig zeg! Zeker nu Anna bijna naar school gaat en Nathan de laatste tijd regelmatig op kamp, kunnen we dit goed gebruiken.

 • Reply
  Joke Vermanen
  24 februari 2016 at 10:42

  Dat wil ik wel winnen dan is er geen verwarring meer op school over wélke Hannah het gaat want velen kennen alleen de voornamen…

 • Reply
  haia
  24 februari 2016 at 09:16

  Dit is gewoon altijd handig. Doe graag mee. Super leuk zijn de prijzen van je. Je wordt er blij van.

 • Reply
  Sarah
  24 februari 2016 at 08:56

  Ik doe ook graag mee. Ziet er super tof uit met een fotootje erbij, wist niet dat dat kon. Ideaal voor als ze naar de peuterklas gaat in september!

 • Reply
  Marian Zw.
  24 februari 2016 at 08:18

  Fijn! Dat is echt precies op tijd. Onze jongste gaat over een maandje naar school. En zo netjs als meiden zijn op hun spullen, zo is hij nu al alles kwijt! Deze stickers helpen mij in ieder geval mn verloren bekers, bakjes en gymspullen weer terug te vinden

 • Reply
  Naomi
  24 februari 2016 at 07:15

  Super handige actie weer. Fantastisch!! Handig voor zowel de vakantie als voor de peuterspeelzaal. Wij doen mee!!

 • Reply
  Kelly Aarts
  24 februari 2016 at 07:01

  Wat een handige prijs dit! Heb de afgelopen dagen niet meegedaan, maar deze prijs is heel fijn!
  Mijn dochter is een paar maanden geleden begonnen op de basisschool, en ze moet regelmatig dingen meenemen. Deze stickers komen hier dus heel goed van pas!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]