Spelen

Spirograph Travel Winactie

18 oktober 2017
Spirograph Travel Winactie-Goodgirlscompany

Onderweg hoeven kinderen zich niet meer te vervelen met de compacte Spirograph travel. Het leuke is dat je een Spirograph deLuxe zet kan winnen.

Ik ben zo’n moeder die dus geen schermpjes in haar auto heeft. Sterker nog ik betrap mijzelf erop dat ik een steeds strenger offline beleid voer voor mijn kinderen. Niet omdat het nu zo de spuigaten uitliep. Integendeel, maar juist om ze uit te dagen. En tot nu toe ben ik heel tevreden met het resultaat. Er worden ouderwets dikke boeken versleten, in dagboeken geschreven, getekend, ze doen aan handletteren en ook de Spirograph wordt er lekker regelmatig bij gepakt.

Spirograph Travel review-Goodgirlscompany

 

Spirograph Travel

Nu hadden we al de Spirograph Cyclex. Deze zit in een kleine door die in onze knutselkast zit. Maar de nieuwste aanwinst, de Spirograph Travel kan juist overal mee naar toe worden genomen. Hij is uiterts compact waardoor hij niet al te veel ruimte inneemt. Hij past in een kleine kinderrugzak of ook wel het handtasje van Miss B.

Spirograph Travel-review-Goodgirlscompany

Spirograph-Travel-Winactie-Goodgirlscompany

De Spirograph Travel zit in een kleine kartonnen doos. Als je deze opent, vind je kleine case gemaakt van plastic die alles bevat wat je nodig hebt. Ja echt, in de opbergla zitten op maat gemaakte blaadjes tekenpapier, 2 viltstifjes, werkboekje de en de bekende tandwieltjes. Doordat de buitenkant ook meteen een geïntegreerde designring heeft, kun je eigenlijk al meteen beginnen met het maken van de figuren.

Het werkblaadje schuif je makkelijk uit. Leg er een papiertje op en schuif hem weer in de case. Tijd om je mooie figuren te maken.

Spirograph-Travel-review-Goodgirlscompany

Review Spirograph Travel

Van al mijn kinderen is Miss B degen die speelgoed van klein formaat het leukste vinden. Ze sjouwt altijd van alles met zich mee onderweg dus hoe minder ruimte het in haar tasje inneemt, des te beter. En dit handige setje stop je er zo in. Doordat alles ook meteen in de verpakking kan worden opgeborgen, heb je geen last van rondslingerende onderdelen.

Spirograph Travel-Winactie-Goodgirlscompany

Ik was wat nieuwsgierig naar het tekenen. Zou dit makkelijk gaan? Maar met je het geïntegreerde kan je prima tekenen. Zodra je de slag te pakken hebt, glijden de pennetjes en tandwieltjes soepel door de sleufjes. De gemaakte tekeningen kan je ook meteen opbergen in de la. Kijk, daar word ik als moeder dus blij van want er slingeren al genoeg tekeningen door huis.

Meer informatie:

 • Adviesprijs € 12,99
 • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
 • kleine onderdelen
 • 2 stiften inbegrepen
 • verschillende blaadjes papier
 • handleiding/werkboekje

Spirograph DeLuxe review-Goodgirlscompany

Win  een Spirograph DeLuxe set

Ik mag een set Spirograph DeLuxe weggeven ter waarde van € 29,95. Ook deze set zit in een handige meeneemkoffer. Zo kan je hem makkelijk mee nemen voor onderweg. Daarnaast kan je alle materialen heel handig bij elkaar opbergen zonder dat je iets kwijtraakt.

Spirograph-DeLuxe-Goodgirlscompany

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter zodat ik je e-mail adres heb.
 • Je moet lid zijn van onze Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
Extra kans maken?
 • Meld je gratis aan als abonnee van het  GoodGirlsCompany YouTube kanaal
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot 25 oktober 2017. De winnaar krijgt na 26 oktober 2017 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door loting.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

 • Reply
  Sharon de Ridder
  23 oktober 2017 at 12:41

  Leuk voor mijn crea-bea dochter!

 • Reply
  Marcia Kan
  21 oktober 2017 at 23:57

  Wat heb ik hier vroeger veel mee gespeeld, jammer dat ik het niet bewaard heb. Blijft tijdloos speelgoed blijkt maar weer! Waag graag een kansje, leuk voor Sinterklaas!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  21 oktober 2017 at 02:25

  Hoi hoi, wat een leuke actie. Ik weet nog goed dat ik ermee speelde. Nu kunnen de kleinkinderen ermee spelen. Ik ben van wat we niet meer gebruiken. Geven we weg aan kindjes die niet zoveel hebben. Maar ik merk nu dat alles weer terugkomt. Dus tja een gevalletje te laat dus.

  Ik volg je al een hele tijd overal. Groetjes en fijn weekend Claudia!

 • Reply
  Natasja Tamara Keuter
  20 oktober 2017 at 16:37

  Ooo doe erg graag mee !!! Dan kan mn dochtertje er net zo verslaaf aan raken als ik vroeger.. actie gedeeld op facebook twitter en pinterest

 • Reply
  Yessica leidner
  20 oktober 2017 at 08:22

  Een hele goedemoegen ik kende je blog niet nu wel hihi
  Eerst heb ik je blog gelezen wat een leuke blog heb je en zojuist heb ik je
  geabonneerd op
  YouTube kanaal (Yessica Leidner) 😀 ik volg je ook op
  instagram!! yessicaleidner😀
  Facebook!! Jessica jill John Leidner 😀
  Bloglovin yessica leidner😀
  pinterest yessica leidner😀
  Google +😀
  Twitter als Yessicakoot1😀

  Wat lief dat je dit weggeeft dat zal ons dochtertje erg leuk vinden🎁sinterklaas cadeau

  Ik heb gedeeld op facebook Twitter en op g+

  Heel veel liefs yessica

 • Reply
  Linda raaijmakers
  19 oktober 2017 at 22:23

  Ik doe heel graag mee voor Lucas en eva

 • Reply
  michael noo
  19 oktober 2017 at 22:16

  Super leuk verjaardagscadeau voor mijn dochter! Maak heel graag kans

 • Reply
  Lyn
  19 oktober 2017 at 20:59

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje

 • Reply
  Moniek
  19 oktober 2017 at 20:32

  Leukleuk! Ik had (heel) vroeger ook een spirograaf, maar dochterlief (nu zeven) heeft er nog niet mee kennisgemaakt.
  Ik doe mee!

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  19 oktober 2017 at 12:08

  Ik maak graag kans hierop voor onze dochter Ninthe. Ze is altijd aan het tekenen of op een andere manier creatief bezig

 • Reply
  Jasmijn
  19 oktober 2017 at 10:46

  Dat vindt Phileine vast geweldig. Zou fijn vermaak zijn tijdens onze vlucht als we op reis gaan!

 • Reply
  Haia
  19 oktober 2017 at 09:06

  Super voor de kids. De vakantie komt eraan dus dat zou mooi meegenomen zijn. Woon in belgie dus ik weet niet of ik mee mag doen. Zo niet geen probleem anders doe ik heel graag mee.

 • Reply
  AnnaB
  19 oktober 2017 at 08:06

  leuk tijdverdrijf voor lange autoritten o fin de file staan

 • Reply
  Sylvia
  19 oktober 2017 at 07:53

  Wat gaaf dat dit weer helemaal terug in de “mode” komt. Ik heb de reisvariant nog van vroeger. En weet je hij ziet er nog steeds hetzelfde uit!! haha. Ik heb er echt uren meer getekend.

 • Reply
  Linda Smeets
  19 oktober 2017 at 00:18

  Wat leuk! Ik doe graag me voor onze dochter.

 • Reply
  Heleen
  18 oktober 2017 at 22:29

  Ik doe mee voor mijn dochter! En voor mezelf! Dit vond ik vroeger zo gaaf om te doen! Ik weet zeker dat mijn dochter dit leuk vind, want ze lijkt op haar moeder.

 • Reply
  Wendyv V
  18 oktober 2017 at 22:07

  Ik doe graag mee. Vond het vroeger zelf erg leuk om mee te spelen.

  • Reply
   Hanny
   18 oktober 2017 at 22:14

   O. Ontzettend leuk voor mijn kleinzoon
   Die nu mijn oude Spirohraph gebruikt en waar niet alles meer bij zit. Met deze kan hij overal tekenen.

 • Reply
  Alyt van der Heide
  18 oktober 2017 at 21:56

  Ja wat leuk Spirograph. Had het zelf vroeger ook, staat nog bij mijn ouders thuis. De meiden hebben er weleens gespeeld.
  Ja dit is heel gaaf en inderdaad geen beeldscherm vermaak. Even lekker creabea aan tafel of in de auto!
  Ik doe mee!

 • Reply
  Sandy
  18 oktober 2017 at 21:55

  Superleuk voor mijn dochtertje

 • Reply
  Christine Claeys
  18 oktober 2017 at 21:55

  Doe heel graag mee voor mijn kleindochters..zouden deze geweldig vinden . Want zijn er 2 die altijd aan het tekenen zijn

 • Reply
  Saskia
  18 oktober 2017 at 21:53

  Dit vond ik vroeger echt heel leuk! Ik ben benieuwd of mijn zoontje dit ook zo leuk vindt. Ik maak graag kans.

 • Reply
  Anita H.
  18 oktober 2017 at 21:52

  Ik doe ook mee.

 • Reply
  Regina Mulderij
  18 oktober 2017 at 21:51

  Whauw dit zullen mijn dochters geweldig vinden. De tekenblokken worden hier verslonden en denk dat ze dit een leuke aanvulling zullen vinden om hun kunstwerken nog mooier te maken. Uiteraard volgen we je Facebook ook.

 • Reply
  Anna
  18 oktober 2017 at 21:47

  Cool ik doe graag mee!!

  Facebook: An Na

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!