DIY Sensopatisch spelen Spelen video en vlogs Winter

Spelen in de sneeuw | binnenspelletjes & activiteiten voor kinderen

10 februari 2021
spelen-in-de-sneeuw-themillennialmom

In onze nieuwste video zie je 3 leuke  manieren van spelen in de sneeuw voor kinderen. Alleen dan binnenshuis. Ik ga met Chloé sneeuw verven, maak sneeuw ijs en als laatste maken we ook nog een ketting van sneeuw om de bomen mee te versieren.

We genieten volop van het koude winterweer. Met de slee naar school, van de heuvel sleetje rijden, maar ook lekker buiten spelen. De kinderen halen hun hart op. Stiekem vind ik het wel leuk, want spelen met sneeuw wordt niet alleen door kinderen gedaan maar ook door volwassenen. Het is een welkome afleiding tijdens deze lockdown en haalt het kind in veel volwassenen naar boven.

Binnen spelen in de sneeuw spelletjes

Bij spelen in de sneeuw denk je al snel aan buiten. Wat natuurlijk hartstikke leuk is. Maar als het buiten ijskoud is en de wind hard waait, is buitenspelen in de  sneeuw vooral koud. Gelukkig kan je ook heel goed binnenshuis met sneeuw spelen. Pak een grote plastic bak. Vul deze en laat je kinderen lekker sensopatisch spelen met sneeuw. In onderstaande video laten Chloé en ik 3 manieren zien waarop je in huis kan spelen.

Video binnenspelletjes & activiteiten

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]