Games en apps Interactief en robotspeelgoed Sinterklaas Spelen

Het beste speelgoed voor verlanglijst Sinterklaas

12 november 2017

Wat het beste speelgoed voor Sinterklaas is, daarover verschillen de meningen. Maar mijn blog over de belangrijkste speelgoedtrends voor Sinterklaas, lichte al een tipje van de sluier op.

Ook speelgoedwinkel Intertoys ziet dit jaar een aantal belangrijke trends: Robot speelgoed voor kinderen, spelend leren en de unboxing trend (uitpakken van cadeaus) voeren de boventoon als het gaat om het beste speelgoed voor Sinterklaas. Elk jaar kijken ze naar wat populair is in het buitenland. Dit is een goede voorpeller voor wat er dit jaar in de speelgoed top 10 staat.

Het beste speelgoed voor Sinterklaas

Unboxing speelgoed

Een van de grootste opkomende trends van dit moment is het zogeheten unboxing. Dat zie je ons ook regelmatig doen in filmpjes op ons YouTube kanaal. Maar bij unboxing is de ervaring van het uitpakken belangrijker dan het speelgoed zelf. In deze categorie vallen dan ook de ballen van LOL surprises. Kinderen zijn lekker zoet met het uitpakken van de 5 lagen met verrassingen. Alles zit er op en er aan voor de leuke Little Outrageous poppetje.

Lees hier over de LOL Surprises en de LOL Surprise bruisballenfabriek

Hatchimals

Maar ook de immens populaire Hatchimals eieren doen het goed. En zegt nu zelf. Hoe leuk is een speelgoedbeestje uit ei wel niet? Vooral wanneer je het ei zelf mag uitbroeden? Leuk en leerzaam niet? Vorig jaar waren ze zelfs tot ver na Kerst uitverkocht. Dus als je dit jaar voor Sinterklaas niet naast het net wil vissen, moet je deze weken je slag slaan. En vond je ze afgelopen jaar te duur? Goed nieuws; je hebt nu eieren met maar liefst 2 Hatchimals. Dus zeg maar twee voor de prijs van 1.

Lees hier over de Hatchimals, CollEggtibles de Hatchimals Surprise (tweeling eieren) en Little Live Pets Verrassingskuiken

Het leukste robot speelgoed

Robot speelgoed voor kinderen, deed het vorig jaar ook al erg goed. Een stijgende trend, want er komen steeds meer nieuwe robots bij. Afgelopen jaar deden we veel speelgoed robot reviews. De Fingerlings robotaapjes van WowWee werden afgelopen voorjaar met veel succes gelanceerd. Deze zijn voornamelijk offline via Intertoys verkrijgbaar. Je kan ze makkelijk tillen of aan je vingers bevestigen. Ook over de Pokibot waren wij erg tevreden. Deze kan je met een app aan je smartphone koppelen. Voor kinderen is de Silverlit Hyperdrone Racing Drone misschien wel de musthave van dit seizoen. Of anders kunnen ze hun hart ophalen met de Clementoni Evolution Robot. En vind je robots te duur? Klik dan hier voor onze lijst met budget robots.

Lees hier alles over de WowWee Fingerlings aapjes en Pokibot

STEM speelgoed

Tussen het beste speelgoed voor Sinterklaas is ook een grote rol weggelegd voor speelgoed waarmee kinderen zelf kunnen experimenteren. In Amerika is STEM speelgoed, dat staat voor Science-Technology-Engineering-Mathematics al razend populair. De vernieuwende benadering helpt kinderen spelenderwijs om vaardigheden te leren ontwikkelen op het gebied van techniek, onderzoeken, experimenteren, wetenschap en robotica. Het speelgoed stimuleert kinderen om logisch en kritisch na te denken en problemen op te lossen.

Ook meisjes krijgen hier steeds meer interesse voor. Nu had je al het hippe speelgoed van Project Mc2. De Perfume Science Kit, een wetenschapsset waarmee (tiener) meisjes door cosmetische scheikunde hun eigen parfums kunnen maken. Wij hebben afgelopen voorjaar met veel plezier de Nail kit geprobeerd. Nieuw in deze categorie is GoldieBlox. Dit technisch speelgoed werd speciaal gemaakt voor meisjes en is het antwoord voor meisjes die graag bouwen

Lees hier over onze ervaringen met de Project MC2 nailkit en GoldieBlox Parade Float.

Spelletjesavond thuis

In de donkere wintermaanden, zoek je de gezelligheid op van thuis. Niks is leuker om samen een spelletjesavond te organiseren. Klassiekers zoals Monopoly en de Kolonisten van Catan zijn natuurlijk als jaren favoriet. als in nieuwe spellen zoals 30 Seconds Every Day Life, Escape Room, Toilet Pret en Het beste van Weerwolven. Eind september viel bij 5 miljoen Nederlandse huishoudens de 37e editie van Het Speelboek op de mat. Sindsdien is de jeugd bezig zijn verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerstmis samen te stellen. Dat kan bij Intertoys tegenwoordig ook online via de website Intertoys.nl.

Lees hier onze reviews van Bop-it en Dodgeball

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]