Moeder & Kind Reviews Verzorging

Sparklehearts natuurlijke verzorgingsproducten

25 augustus 2014
Mijn favoriete natuurlijke verzorgingsproducten voor babys en kinderen-GoodGirlsCompany-biologische producten voor kinderen

De Sparklehearts producten worden gemaakt vannatuurlijke ingredienten en laten menig meisjeshart sneller kloppen want ze glinstere.

Wij kregen een Sparklehearts giftset opgestuurd via de Knappe Kikker. Alle Sparklehearts producten zijn 100% natuurlijk. Gemaakt van biologische ingrediënten. Dus zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen, ftalaten en triclosan. Ook niet getest op dieren. En verpakt in een milieuvriendelijke, 100% gerecyclede verpakking.

Review Sparklehearts giftset

Dit leuke kadosetje bevat vier schattige flesjes uit de Sparklehearts serie. De Bubbling Blooms Body Wash, Shine Shampoo, Soft Conditioner en Sweet Hearts Sparkly Bodylotion hebben een heerlijk zoete geur. Door hun grootte kan je dochter deze flesjes met gemak in haar toilettas stoppen als ze gaat logeren. Dus ideaal!

Toen miss B. en miss G. zagen wat er in de verpakking zat, moest het natuurlijk meteen getest worden. Bij het zien van de shampoo en conditioner was ik sceptisch. Mijn dochters zijn gezegend met een grote bos mooie krullen. Van nature wordt hun haar niet zo snel ‘vies’. Shampoos die vooral een reinigende werking hebben, zijn vaak veel te agressief voor hun haren.

Black hair en verzorgingsproducten

Ze richten meer schade aan dan dat ze goed doen. Daarom mijd ik ze. Veel ouders van kinderen met black hair zullen dit probleem kennen. We hebben zo onze eigen shampoos en haarverzorgingsproducten. Ik ben het type moeder dat een aantal favoriete haarproducten heeft. En aan mijn favorietenlijst worden maar zelden nieuwe producten toegevoegd. Maar toen ik zag welke ingrediënten er in de shampoo en conditioner zaten, durfde ik het toch aan. De meeste kindershampoos bevatten geen Jojoba-olie, kokosnootolie, vitamine b5, Aloë Vera en shea butter. Maar laat dat nu wel in de conditioner en shampoo van Sparklehearts zitten! Daarmee zijn deze haarverzorgingsproducten ook een goed alternatief voor mijn dochters gemengde haren! En voor veel andere kinderen met black hair.ervaring de Knappe Kikker_Sparklehearts_eco_beauty

Sparkly bodylotion

Favoriet van miss B en miss G is de Sparklehearts Sweet sparkly bodylotion. Niet alleen ruikt hij heerlijk maar hij laat een mooie goudachtige glitterglans op hun huid achter. De hydraterende murumuru boter, sesam oliën en de zoete amandelolie verzorgen, voeden en verzachten de kinderhuid. Ook met dit product toont Sparklehearts aan dat het een product voor alle kinderen is. De meeste glitterbodylotions zijn niet geschikt voor mijn dochters huid omdat ze een glitter laag met een witte ondertoon achterlaten. Op hun gebruinde huid ziet dat er eerder ongezond uit dan mooi. Maar de Sweet sparkly bodylotion laat een gouden glans achter die hun caramelkleurige huid juist op een fantastische manier accentueert.

Sparklehearts_sparkly bodylotion_De Knappe kikker_eco goodies_

Oordeel

Als moeder wil ik het beste. Ik ben dan ook altijd op zoek naar huidverzorgingsproducten die goed zijn voor mijn kinderen. Juist daarom vind ik het fijn dat de Knappe Kikker een uitgebreid assortiment heeft. Sparklehearts is een lijn met verzorgingsproducten die ideaal zijn voor meisjes. De producten ruiken heerlijk, zien er aantrekkelijk en eigentijds uit. Alhoewel ze niet helemaal roze zijn zoals Alphanova Princesse, is het wel duidelijk dat het voor meisjes is. Door deze duidelijke signatuur onderscheidt het zich van de uniseks productlijn van Trukids. En voorzien ze in een meisjes behoefte om schoonheidsproducten voor zichzelf te hebben. Net zoals mama ook verschillende potjes en flesjes voor zichzelf heeft.

Sparklehearts heeft een plekje in ons hart veroverd

Sparklehearts heeft bovendien echt een plekje in ons hart veroverd. Mijn dochters maken zo vaak mee dat huidverzorgingsproducten niet geschikt voor ze zijn. Shampoos die hun haar aan laten voelen als touw. Of hun krullen in een grote droge pluismassa transformeren. Bodylotions die hun huid uitdrogen en wit laten uitslaan. Gelukkig hebben we goede alternatieven, maar soms is het voor een kind ook leuk wanneer ze ‘normaal’ mee kunnen doen met de rest. Sparklehearts maakt dit mogelijk.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]