Baby's en kinderen Babyspullen Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken

Sparkle V

8 januari 2015

Als meisjesmoeder zorg ik er voor dat mijn dochters de leukste outfitjes hebben. Die spaarzame keren dat ik als kraamcadeautje jongenskleding moet kopen, bevind ik mij echt op een andere planeet. Ik weet mij er geen raad mee. Maar geef mij de mogelijkheid om voor een babymeisje een kraamcadeautje te kopen en ik kom met de leukste kleding thuis. Ook miss G. is aangestoken met dit virus. We weten nog niet of ons derde kindje een meisje of jongetje is. Toch heeft miss G een duidelijke voorkeur. Als het aan haar ligt graag een zusje. Als we samen winkelen haalt ze steevast onder kirrende geluiden en “Dit is sooo cute”, de meest schattige outfitjes tevoorschijn. Sparkle V is zo’n winkel waar je als kersverse meisjemoeder helemaal los gaat. Pure schattigheid voor je baby overladen met een goede dosis bling-bling.


Sparkle V is het digitale kindje van Virginia Braaf. Een student, jonge moeder en ondernemer. Bij de oprichting van Sparkle V had ze geen idee waar ze aan begon. Maar haar speurtocht naar leuke betaalbare hebbedingetje voor haar dochter en haarzelf bleek succes te hebben. Meer moeders zochten hetzelfde en vinden bij Sparkle V een leuke assortiment. Zo vind je in de webwinkel een grote verscheidenheid aan kanten new born luierbroekjes. Superschattig voor de allereerste foto’s. Met de bijpassende babyschoentjes maak je het helemaal compleet. Voor baby’s die nog geen schoenen dragen, kun je bij Sparke V voetenstrikken halen.

Sparkle V_bling bling allstars voor babys_bling bling babyspullen_tutus_bloomers

En heeft je kindje al een beetje haar? Dan mag een mooie haarband niet ontbreken. Ga voor zachte kanten bandjes met bloemen en bling bling. Of kies een kroontje met parels om iedereen te showen dat jou dochter een ware prinses is. Wil je helemaal hip zijn? kies een modieuze tulband. Deze fashionable haartrend werd het afgelopen jaar al gespot bij Penelope dochter van Kourtney Kardashian.

Sparkle V_schoentjes_Pinkies_schoentjes voor babys_virginia Braaf_Rotterdam_GoodGirlsCompany

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!