Babyspullen

SOS Naambandje, helpt kinderen ouders vinden

24 mei 2016
SOS Naambandje-GoodGirlsCompany-mama kwijt

Wanneer je op reis gaat met je kinderen, is een SOS Naambandje erg handig. In dit armbandje laat je haar naam, jouw telefoonnummer en eventueel allergie of bloedgroep graveren. Je kan kiezen uit 23 verschillende merkjes waardoor het armbandje ook een leuke accessoire voor je kind wordt.

Kinderen zijn avontuurlijk. Ook al houd je ze goed in de gaten, dan nog kun je ze kwijtraken. Mij overkwam het een aantal jaar geleden toen ik in Oberhausen ging winkelen.

Mama kwijt, mijn eigen ervaring

Miss B en ik zouden even avondeten halen in de foodcorner. Omdat het vlak voor kerst was, was het vreselijk druk met toeristen. Ik hield een dienblad vast terwijl we van kraampje naar kraampje liepen. Miss B huppelde vrolijk naast mij. En van de ene op de andere ogenblik was ik haar. Waar was ze?! ik had even naar links gekeken en ze was weg. Zomaar, in eens en ik kon haar niet vinden. Nou echt je kon me opvegen als een kip zonder kop en totaal gedesoriënteerd liep ik koortsachtig te zoeken. Hoe langer het duurde hoe groter de paniek werd. Ze kan geeneens Duits spreken!

Zo snel als het lukte, met een dienblad vol voedsel, baande ik mij een weg richting ons tafeltje. Gelukkig merkte een ander stel op dat ik zo speurend aan het rond kijken was en vertelde me dat ze een meisje hadden zien lopen. Terwijl ze de goede richting op wezen. Niet gek veel later zag ik Miss B. Wat was er gebeurd? Toen we naar het voedselkraampje liepen, liepen we langs een zuil. Zij passeerde hem aan de achterkant en ik aan de voorkant waardoor we elkaar in een oogwenk uit het oog verloren waren. Omdat ze mij niet kon vinden, probeerde ze maar bij het tafeltje te komen waar haar zus samen met mijn man zat. Zij was rustig en totaal niet in paniek. Sindsdien neem ik maatregelen met mijn kinderen en bespreek ik van tevoren wat e doen als de elkaar kwijt zijn.

SOS Naambandje

De Goedegemerkt SOS Naambandjes zijn in 6 hippe kleuren (rood, blauw, turquoise, roze, groen en oranje) verkrijgbaar en in 3 breedtematen (14cm, 16cm en 18cm). Ook zijn deze naambandjes waterbestendig, duurzaam en oersterk. Je hebt ruimte voor 2 tekst regels en ze kosten 7,95.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Lieke
  25 mei 2016 at 15:43

  Wat een goed concept! Het is dat Mason nog niet kan weglopen, maar wanneer hij dat straks wel kan, ga ik zeker zoiets doen!

  • Reply
   Josan
   26 mei 2016 at 20:26

   Ja, Lieke het gaat sneller dan je denkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]