8 days of Christmas Kerst

Winactie 4 | Sophie de giraf 1e kerstbal

8 december 2017
Sophie de giraf 1e kerstbal winnen-GoodGirlsCompany

Het was liefde op het eerste gezicht tussen mijn jongste dochter en Sophie de giraf. Speciaal voor je baby’s eerste kerst is er een Sophie de giraf 1e kerstbal.

Sinds Miss C geboren is, heb ik een kindvriendelijke kerstboom. Ik ben veel te bang dat ze per ongeluk een glazen kerstbal uit de boom trekt en zich er aan bezeerd. Met mijn oudste dochters heb ik de traditie dat ze elk jaar een eigen ornamentje krijgen. Zodat de boom op den duur vol mooie kerstherinneringen hangt van afgelopen jaren.

Sophie de giraf 1e kerstbal

Tradities maken

Voor mij is Kerst een tijd waarin ik tradities koester, maar ook weer nieuwe maak. Zeker nu ik zelf mijn eigen gezin heb. Ik kan daar enorm van genieten om het klein thuis te vieren in het bijzijn van de meest belangrijke personen in mijn leven. Sinds dit jaar is Miss C oud genoeg om Kerst ook bewust mee te maken. Ze verbaast me elke dag weer met allerlei kerstliedjes die ze op het kdv geleerd heeft. Heerlijk vind ik dat. Net zoals mijn oudste meiden heeft zij ook haar eerste echte ornament: Sophie de giraf 1e kerstbal.

De mooie Sophie de giraf 1e kerstbal heeft een klein minifiguurtje van Sophie en daar omheen sneeuw. Je kan hem ophangen in de kerstboom. Of haal het lint eraf en geef hem aan je baby om mee te spelen. Hij is van plastic en zoals je van Sophie de giraf gewend bent, bevat het geen schadelijke ingrediënten.Sophie-de-giraf-1e-kerstbal-GoodGirlsCompany

Win Sophie de giraf 1e kerstbal

In samenwerking met de Kleine Giraf mag ik een Sophie de giraf 1e kerstbal weggeven. Een mooi cadeautje om je kinds allereerste kerst mee te vieren. Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 17 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Kijk je ook even bij Cassandra zij geeft producten uit de heerlijke mannenlijn van Kneipp weg.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Milestone keepsake ornament voor je baby's eerste kerst
  19 december 2017 at 23:30

  […] Sophie de giraf Kerstbal […]

 • Reply
  Patricia Paling
  17 december 2017 at 02:01

  Echt super schattig!!! ? Dat zou een mooi kraamkadootje zijn! ??

 • Reply
  Klasina
  16 december 2017 at 20:35

  Voor de 1e kerst van ons meisje zou deze geweldig zijn! Ze is gek op Sophie en zeker nu ze met 10 maanden nog geen tandjes heeft bied deze uitkomst. Stiekem gewoon ook de held van papa en mama dus hij moet gewoon ook in onze boom dit jaar!

 • Reply
  Liesbeth
  13 december 2017 at 19:28

  Ons zoontje is dol op Sophie! Zou gaaf zijn, zijn eerste kerst met Sophie in de boom!

 • Reply
  Wendy
  11 december 2017 at 22:39

  Wat een mooie kerstbal, ik doe graag mee voor ons dochtertje ?

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  11 december 2017 at 19:59

  Die geef ik graag aan een vriendinnetje die rond kerst is uitgerekend! ?

 • Reply
  Andy E ijzermans
  10 december 2017 at 14:06

  Mijn dochter vindt haar Sophie erg leuk, ik denk dat ze zo een kerstbal ook fijn zou vinden om in de boom te hangen. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Doortje Nicolai
  10 december 2017 at 10:09

  Zo schattig voor mijn kleinzoontje dat zijn eerste kerstfeest gaat meemaken ?
  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Vereeuwig je mooiste kerstfoto's met een product van CanvasCompany
  9 december 2017 at 23:30

  […] Sophie de Giraf eerste kerstbal […]

 • Reply
  Lotte
  9 december 2017 at 22:22

  Te lief, deze kerstbal!

 • Reply
  Marian B
  9 december 2017 at 20:54

  Wat schattig! Ik doe graag mee voor mijn meisje, de bal zal zeker in de smaak vallen!

 • Reply
  AnnaB
  9 december 2017 at 18:51

  Erg leuk voor in de kerstboom voor mijn zoontje

 • Reply
  Diny Gijsberts
  9 december 2017 at 16:18

  Kei Leuk !

 • Reply
  Claudia Diependaal
  9 december 2017 at 12:51

  Wat leuk onze kleindochter is nu 3 mnd. Ik denk dat hij wel gewaardeerd wordt door Cailey.

 • Reply
  Cindyj
  9 december 2017 at 10:12

  Doe graag mee voor aanstaande petekindje lief klein mannetje

 • Reply
  Nanine
  8 december 2017 at 23:31

  Wat lief! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Anna
  8 december 2017 at 22:40

  Ik doe graag mee…!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Anissa zerouali
  8 december 2017 at 21:51

  Voor mijn kleine meid haar 1ste kerst!!!zo leuk bedacht,zo kan ze ook mee genieten!!!

 • Reply
  Penelope Broos
  8 december 2017 at 21:19

  Superlieve kerstbal voor onze kleine meid die wij in februari verwachten ????

 • Reply
  Kristel
  8 december 2017 at 20:19

  Super leuk voor onze dochter Lotte van 11 weken die dit jaar haar eerste kerst heeft 🙂

 • Reply
  Grete Karina
  8 december 2017 at 20:16

  Wat een leuk en lief cadeautje voor de 1e kerst van mijn kleine nichtje!

 • Reply
  Anita H.
  8 december 2017 at 20:14

  Ik doe mee.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  8 december 2017 at 19:53

  Oh super schattig! 😀 Dit is een leuke voor Fenna’s eerste kerstmis! 😀

 • Reply
  Linda raaijmakers
  8 december 2017 at 19:41

  Ik zou graag kans maken voor ons neefje die in februari geboren wordt 😀

 • Reply
  Isa Nijholt
  8 december 2017 at 19:39

  Die is leuk! We verwachten ons 2e kindje vlak voor kerst. Kan grote broer die mooi ophangen. <3

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!