Interactief en robotspeelgoed Reviews Spelen

#SNAPSTAR breng je aankleedpop tot leven

19 oktober 2019
#Snapstar pop LOLA_The millennial mom

Tijdens de Influencersdag van Speelgoed van het Jaar ontvingen we een #SNAPSTAR pop. Gaaf, want deze interactieve poppen verbinden het ouderwetse spelen met je pop met de digitale wereld. Waarmee je kind een droomwereld maakt waarin alles kan.

Zowel Bailey als Chloé vinden het super leuk om met hun poppen te spelen. Samen kunnen ze helemaal opgaan in hun eigen fantasiewereld. Maar nu Bailey ouder wordt en een mobieltje heeft, zie ik dat het aankleden en make-uppen van poppen zich verplaatst heeft naar een virtuele wereld. In games en online spelletjes maakt ze haar eigen creaties en heb ik hier een stuk minder zicht op.

De #SNAPSTAR poppen

Ik begrijp dat tijden veranderen. Daarom vind ik de #SNAPSTAR poppen ook zo’n mooie uitkomst. In een veilige app omgeving kunnen kinderen met poppen spelen. Tegelijkertijd kan je als ouder zien, wat ze gemaakt hebben. Een mooie mix tussen veiligheid en online ouderlijk toezicht.

Yulu Snapstar pop review_the Millennial mom

Er zijn 6 #SNAPSTAR Social Influencer poppen: Lola, Yuki, Dawn, Aspen, Echo en Izzy. Elke pop heeft haar eigen stijl en komt met een eigen unieke outfit. Ook is er aan diversiteit gedacht als in huidskleur. In vergelijking tot andere aankleedpoppen zijn de poppen heel erg flexibel. Ledematen zoals armen en benen kunnen bewegen, maar ook elebogen, knieën en het hoofd kan je bewegen. Daarnaast komen ze met een pruik die je zelfs af kunt nemen. De poppen komen met een green screen en een standaard, waardoor kinderen een fotoshoot kunnen doen met hun favoriete pop.

De #SNAPSTAR Studio-app

review Snapstar poppen Nederlands

Spelen kan zowel online en ofline. Met de #SNAPSTAR Studio-app (Android en iOs) voeg je achtergronden, make-up en haarstijlen toe. Deze download je makkelijk zelf. En je hoeft geen persoonlijke gegevens in te voegen. Iets wat ik zelf altijd wel prettig vind.

Snapstar Lola _The millennial mom

Zet het green screen klaar en plaats de pop in de standaard. Achter in de nek van de pop zit een opening waar je de pin van de standaard in kant pluggen.

Snapstar Lola review _The millennial mom

In de app heb je verschillende mogelijkheden. De meest handige manier is om als eerste een achtergrond te kiezen. Deze kan je namelijk later niet echt toevoegen terwijl je make-up en kleding later wel wijzigen kan. Kies als achtergrond een zandtrand, Eifeltoren, Tower bridge, reuzenrad en meer.

Pas de make-up aan, voeg andere haarstijlen en accessoires zoals brillen toe en een catchy stickers of hashtags. Ben je klaar ? Dan sla de foto op of kun je deze delen met vrienden en familie!

Speelgoed van het jaar 2019

Wij kregen de #SNAPSTAR pop omdat het genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2019 in de leeftijdscategorie 6 & 7 jaar. Op de verkiezingswebsite kunnen kinderen de kleurplaat inkleuren. Maar je kan ook op Speelgoed stemmen. Daardoor maak je kans om een Snapstar aankleedpop te winnen of ander genomineerd speelgoed. Handig want de Feestdagen komen er weer aan. Je kan tot 3 november 2019 stemmen.

De mening van de jury

Yulu Snapstar pop review_the Millennial mom

Met de Snapstar poppen leert je kind op een veilige manier om te gaan met sociale media. Voor iedereen is er wel een pop: er zijn zes verschillende. Een green screen als achtergrond om te fotograferen en een standaard voor de pop worden meegeleverd. Met andere kapsels en make-up kan de hele look en feel van de pop worden veranderd.

Kleurwedstrijd

Kleur en win speelgoed! De kleurplaat kun je hier downloaden en inkleuren. Veel plezier met kleuren!

Speelgoed voor kinderen van 6 en 7 jaar

De #SNAPSTAR poppen zijn genomineerd in de leeftijdscategorie 6 en 7 jaar. Kinderen van deze leeftijdsgroep zijn competitief, elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Allerlei spelletjes spelen op deze behoefte in. Of dat spelen nu buiten met vrienden en vriendinnetjes gebeurt, of binnen met broertjes, zusjes en ouders maakt niet uit.

Specificaties

  • Geschikt vanaf 6 jaar
    Prijs: € 19,99

Richt zich op

  • fantasie(spel)
  • solitair en samenspelen
  • creativiteit

Dit vonden we er van

Review Snapstar Speelgoed van het Jaar

Bij ons mocht Chloé Snapstar pop Lola testen. Officieel is ze nog een beetje te jong. Maar door haar oudere zussen is ze behoorlijk mediawijs en kan ze vaak ook goed met speelgoed voor oudere kinderen uit de voeten. Omdat ik wel in de buurt moet blijven, heb ik bovendien goed zicht op hoe het werkt en wat ze doet.

Eigenlijk wijst het spelen zichzelf. Mijn vierjarige dochter maakt bontere creaties dan haar zus. Maar het leuke ervan is dat dit ook gewoon kan. Er zit geen limiet aan je fantasie. De app werkt zonder crashen en de pop is leuk om mee te spelen in de virtuele wereld maar als de schermtijd voorbij is, kan ze zich er ook gewoon mee vermaken.

Te koop

Je koopt de snapstar poppen hier

Ander genomineerd speelgoed

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]