DIY Sensopatisch spelen

Glam Goo | Slijm maken zonder scheerschuim, lenzenvloeistof en lijm

14 februari 2018
Glam Goo Slijm maken zonder scheerschuim_lenzenvloeistof_en_lijm-GoodGirlsCompany

Leuk hoor al die kinderen die slijm maken met scheerschuim, lenzenvloeistof en lijm. Maar het geeft zoveel troep! Gelukkig is er iets nieuws op de markt, Glam Goo. Kortom: slijm maken zonder gedoe.

Een van onze best gelezen en blogs en best bekeken vlogs van het afgelopen jaar is degene waarin we antwoord geven op de vraag: welke ingrediënten heb je nodig voor slijm maken?Zoals we in die video lieten zien, is het niet zo moeilijk om slijm te maken zonder borax maar wel met andere huis-tuin-en-keukeningrediënten. Maar veel moeders zullen het met mij eens zijn: slijm maken, geeft enorm veel troep! Met Glam Goo heb je kant-en-klare slijm waar je alleen zelf nog wat glitters en kleur aan toe hoeft te voegen.

Video Slijm maken zonder scheerschuim, lenzenvloeistof en lijm

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Wat is Glam Goo?

Glam Goo is kant en klaar slijm in een potje die je kan bewaren en en meenemen. Stop het in  fashionable accessoires zoals een ring of tasje met verschillende vakjes.

Het enige wat je met de kant en klare slijm moet doen, is hem naar eigen wens maken. Glam Goo de Luxe heeft verschillende accessoires om je slijm te pimpen. Begin met doorzichtig of fluffy slijm meng daar je favoriete slijmdecoraties doorheen. Wat dacht je van glitters met magische namen zoals Unicorn Tears en Cloud Crunch?!. Voeg daar het geurtje Lilac Vibes en als kleur Pinky Promise of Electric Blue aan toe, en je Glam Goo is helemaal klaar!

Glam Goo is in principe voor jongens en meisjes. Al denk ik dat de jongens de accessoires waarschijnlijk aan een vriendinnetje of hun zusje zullen geven. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar.

Slijm maken- zonder scheerschuim lenzenvloeistof en lijm-GoodGirlsCompany

Review Glam Goo

Samen met mijn dochters mocht ik het Glam Goo de Luxe pakket uitproberen. Mijn dochters van 11 en 9  waren een beetje sceptisch. Ik mag dan wel vinden dat slijm maken rotzooi geeft. Zij zien dat anders. Slijm maken is gewoon super leuk. Zelf alle glitters en kleur erin stoppen is gewoon EPIC. Vandaar dat ze zich afvroegen of een kant en klaar bakje slijm hetzelfde plezier zou geven. Slijm maken zonder scheerschuim, lenzenvloeistof en lijm is voor hun toch een beetje raar. Maar eenmaal bezig was hun twijfel al snel verdwenen. Stiekem is het eigenlijk ook wel heel makkelijk.

Je kan nu snel verschillende kleuren slijm maken. Ideaal want de meeste (kleine) kinderen hebben weinig geduld. Dus dat je meteen snel door kan werken, is leuk! Door de handige opbergvakjes in het tasje, kan je de slijm ook nog eens makkelijk bewaren. Als moeder hoef je je niet druk te maken over hoe je voorkomt dat de slijm uitdroogt. En ze kunnen het handig meenemen naar vrienden om het te showen. Er zijn genoeg mogelijkheden om de slijm te pimpen of van een personal touch te voorzien. Dat maakt het leuk voor kinderen. Groot voordeel is dat er een lekker geurtje bij zit, want net zoals de meeste slijm ruikt het een beetje chemisch.cMaar Zelfs mijn peuter van 2 vond het ontzettend leuk om te doen.

Verschil Glam Goo DeLuxe en Glam Goo Fantasy pack

In bovenstaande video testten we de Glam Goo de Luxe. Er is ook nog een andere verpakking: Glam Goo Fantasy. Zeg maar het instapmodel die de helft minder kost.In onderstaande video vertel ik je uitgebreid wat ik er van vind. En test ik of je Glam Goo ook met scheerschuim gebruiken kan. Ook vertel ik iets meer over hoe de Glam Goo blijft als je hem een paar weken in de accessoires bewaard hebt.

Waar koop je Glam Goo?

Glam Goo koop je bij je plaatselijke speelgoedwinkel. Of gewoon lekker makkelijk bij Bol.com via onderstaande link.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]