Nederland Noord Holland Uitstapjes met kinderen

Slapen in het L.O.L. Surprise House in Amsterdam

23 september 2019
LOL Surprise huis weekendje weg

Heeft je dochter altijd al in LOL Surprise huis willen slapen? Dat kan! Sinds kort bestaat er een levensgroot L.O.L. Surprise House in Amsterdam. Hier kan je van 20 t/m 29 september via Airbnb een nachtje boeken. De ideale accommodatie voor elke LOL fangirl.

L.O.L. Surprise House

L.O.L.-Surprise-House_Amsterdam

 

In de wereld van L.O.L. Surprise! is alles verrassend en verbazingwekkend! Een wereld waarin baby’s het voor het zeggen hebben. Waar kleine rockers weigeren een dutje te doen en klassenvertegenwoordigers actie voeren voor ‘gratis pizza op vrijdag’! In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Van 20 tot en met 29 september staat er een levensecht L.O.L. Surprise! House in Amsterdam! Dit huis is helemaal ingericht met L.O.L. Surprise!-artikelen, inclusief het nieuwste product L.O.L. Surprise! House with New Family. Het levensechte huis is geschikt voor 4 personen en te boeken via AirBnb.

LOL Surprise huis Amsterdam in september

Hoe geweldig zou het zijn om jezelf, jouw poppen en OMG dolls helemaal onder te dompelen in de wereld van L.O.L. Surprise! in hartje Amsterdam? Neem je poppen mee op citytrip en laat ze kennis maken met de nieuwste producten van L.O.L. Surprise!.

Het levensechte L.O.L. Surprise House

LOL Surprise huis logeren

Elk meisje wil wel een keer haar droom laten uitkomen door in een L.O.L. Surprise! House te slapen. Het kan in dit stijlvolle en charmante huis. Op de eerste verdieping tref je een gezellige woonkamer aan met driezitsbank en grote eettafel, tv, toilet en een zeer goed uitgeruste keuken met deuren naar het balkon. Op verdieping twee een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer. De derde verdieping heeft een romantische slaapkamer op het dak met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. Boeken kan hier.

L.O.L. Surprise Family House

LOL Surprise huis staycation

Naast het levensgrote echte huis, zijn er ook weer nieuwe L.O.L Surprise producten op de markt. Waaronder een poppenhuis. L.O.L Surprise! House is de ultieme plek om te chillen voor L.O.L Surprise!-poppen. Het is tijd om te verhuizen! Pak 85+ verrassingen uit om de inbegrepen, exclusieve familie te verhuizen naar het L.O.L Surprise! House. Gemaakt van echt hout, 3 verdiepingen, 6 kamers en een werkende lift. Het terras buiten bevat een echt zwembad, een hottub en een zandbak voor de L.O.L Surprise! huisdieren. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met een echt werkende lamp en de keuken met een tafel, stoelen en koelkast. De eerste verdieping heeft een slaapkamer en badkamer.

L.O.L.-Surprise-huis-Amsterdam-boeken

In de slaapkamer staan stapelbedden en een wieg. In de badkamer vind je een toilet dat spoelgeluiden maakt en een bad met paarse regen. Op de tweede verdieping bevindt zich een reusachtige inloopkast met een rek met hangers voor alle outfits van je poppen en een kaptafel met echte laden voor opslag! De poppen kunnen via de wenteltrap naar het dak gaan, met een heliplatform en een patio die van dag naar nacht verandert!

Highlights

LOL Surprise huis boeken airbnb

 •  L.O.L Surprise! House bevat 85+ verrassingen!
 • Houten huis met meerdere verdiepingen (90 cm hoog en 90 cm breed).
 •  Interactieve onderdelen, waaronder een werkende lift, lampen en geluiden op de drie verdiepingen; een echt zwembad, hottub en zandbak.
 • Exclusieve L.O.L Surprise!-familie (pop, jongen en dier).
 • Bewegende truck en meubels om uit te pakken.
 • Jongenspersonages zijn anatomisch correct.

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!