Meisjeskleding Noord Holland Reviews

Skechers Twinkle Toes sneakers

18 maart 2017
Skechers-Twinkle-Toes-sneakers-GoodGirlsCompany

Meisjesschoenen moeten aan andere eisen voldoen dan jongensschoenen. Naast praktisch moeten ze ook vooral mooi zijn. Skechers Twinkle Toes combineert die twee. Een stevige zool zodat mama tevreden is en glitters en lichtjes zodat je dochter de Diva kan uithangen.

Skechers-Twinkle-Toes-shuffle-GoodGirlsCompany

Skechers Twinkle Toes is een glimmende limited edition collection voor hippe meisjes. Met deze waanzinnige glitterschoenen waant ieder meisje zich een echte popster. Je hoeft niet eens te kunnen zingen om de show te stelen. Dans en de lichtjes doen hun ding. Om de lancering van Skechers Twinkle Toes te vieren, werden we uitgenodigd voor een echt feestje. De meiden mochten hun eigen T-shirt verven en leerden een dans.


Klik hier om je te abboneren op ons YouTube kanaal

Skechers Twinkle Toes passen

Een paar seizoenen terug hadden mijn oudste dochters de beroemde lichtgevende Skechers. Destijds waren het lage sneakers met felle kleurtjes. Beiden waren er helemaal weg van. En om eerlijk te zijn, vond ik ze ook wel leuk. De schoenen hadden klittenband en volgens mij ook een ritsje. Daardoor konden ze al vrij snel zelf hun schoenen aantrekken. Iets wat ik als moeder maar al te blij mee was. Scheelde mij in de ochtendspits naar school weer wat tijd. Maar inmiddels zijn ze wat ouder en vooral oudste dochter was wat sceptisch. Als bijna tiener zag ze zichzelf echt niet meer op kleurrijke lichtjes schoenen lopen. Dat is toch super kinderachtig?

Skechers-Twinkle-Toes-shuffle-vleugels-GoodGirlsCompany

Skechers-Twinkle-Toes-hartjes-GoodGirlsCompany

Alle vooroordelen verdwenen als sneeuw voor de zon bij het zien van de limited edition Skechers Twinkle Toes lijn. De nieuwe modellen zijn hoger. Ook is er een duidelijk onderscheid gemaakt in schoenmaat. Voor de kleinere meisjes is er een zilveren variant met hartjes. Lekker zoet zoals ze op die leeftijd nog leuk vinden. Voor pretieners is er een variant met faux denim look. De bleached accenten geven de schoen ook meteen een stoere look. De hippe holograpische vleugels op de hielen zijn een echte eye-catcher. En oudste dochter? Die was om zodra ze haar Skechers Twinkle Toes mocht aanpassen.

Skechers Twinkle Toes party

Tijdens de Skechers Twinkle Toes Party konden miss B en miss G hun eigen T-shirts versieren. Dit haalde de mode ontwerper in hun naar boven.

Skechers-Twinkle-Toes-Coloured-Creatures-GoodGirlsCompany

Skechers-Twinkle-Toes-events-GoodGirlsCompany

Glitters, bloemen, lint, veren alles wat girly en leuk was, werd met veel precisie door de meiden gebruikt. Ook konden ze zicht laten schminken door Aicha van Coloured Creatures. Nee, niet in een poes of prinses want dat willen ze niet meer. Een boho neon print die niet zou misstaan op een hip festival werd het. Uiteraard met glitters. Duhuh!

Skechers-Twinkle-Toes-schmink-GoodGirlsCompany

In daglicht zag hij er al onwijs gaaf uit, maar in black light was hij nog magischer. Yep ik was jaloers 😉

Onder de bezielende leiding van Aicha leerden de kinderen een vrolijke dans aan. En ik ontdekte dat mijn dochters ware hoelahoep talenten zijn. Hebben ze niet van mij want ik kan het niet en ze hebben hier thuis niet eens een hoepel.

Hier koop je Skechers Twinkle Toes

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Judith
  19 maart 2017 at 07:48

  Leuk geworden jullie vlog! En wat heb je lieve beleefde dochters!

 • Reply
  kim
  19 maart 2017 at 07:47

  Ahhh zulke leuke Stappers. Mijn dochtertje zou hier ook wel gelukkig van worden gok ik ?

 • Reply
  Dhini
  19 maart 2017 at 07:35

  wat leuk schoenen

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!