Nederland Noord Holland Uitstapjes met kinderen

Sissy-Boy Lentemarkt 2016

26 mei 2016
Sissy-Boy Lentemarkt 2016-GoodGirlsCompany-sissy boy vondelpark 2016

Heb jij aankomende zaterdag niks te doen en woon je in of rondom Amsterdam? Dan is de Sissy-Boy Lentemarkt 2016 echt the place to be. Met een beetje geluk wordt het dit weekend weer beter weer. Daar ben ik wel aan toe na al die dagen van grijze miezerige regen. Na dagen binnen zitten, moet ik er dan in het weekend toch vaak even uit. Iets leuks doen. Voor mijzelf, of omdat Miss C een frisse neus moet halen ( goed excuus).

De derde editie vindt net zoals voorgaande jaren plaats in het bruisende Vondelpark. Dit jaar staat de Sissy-Boy Lentemarkt in het teken van de (zomerse) rondreis.

Bij een zomerse rondreis moet je denken aan een zwoele zonsondergang. Warm weer en groene oases, buitenlands eten, lekkere exotische drankjes, ritmische beats en niet te vergeten de leukste producten van Sissy-Boy (Fashion, Homeland & Daily). Ook vind je er producten van andere jonge ondernemers.

Sissy-Boy Lentemarkt 2016

Naast producten gaat het op de Sissy-Boy Lentemarkt 2016 natuurlijk ook om de sfeer. De ambiance van verre reizen ervaar je tussen de kraampjes door. Waan je op een druk Mediterraans plein gevuld met de leukste marktkramen. Dans op de passievolle muziek die je vanaf een van de podiums tegemoet komt. Koop een herinnering in de Sissy-Boy Souvenirshop en geniet van verfrissende smaken in de op een bazaar geïnspireerde hangout en laat je haar vlechten bij Braid Barista. De kleintjes vermaken zich in de KiekeBox kids corner, waar zij de hele dag leuke educatieve knutselwerkjes in elkaar kunnen flansen.

Afleverservice

Ben jij ook zo’n type die bij dit soort events net iets te enthousiast inkoopt en zich vervolgens afvraagt hoe ze het allemaal op de fiets, lopend of met kinderwagen mee gaat krijgen? Nou dat is dus deze keer dus niet jouw probleem. Vervoerservice Abel zorgt dat al je aankopen thuis worden afgeleverd. Hoe? Gebruik in de Abel-app de volgende code: abel-sissyboy.

 • Wat: Sissy-Boy Lentemarkt
 • Wanneer: Zaterdag 28 mei 2016
 • Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
 • Adres: Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
 • Entree: Toegang gratis

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  Volg mij op Instagram!