Meisjeskleding

Silky Label kleding van biologisch katoen

31 januari 2015

Silky Label is een uniek Nederlands kledinglabel met zijdezachte baby- & kids basics in 8 stijlvolle kleuren. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 98 tot en met 104. Voor het merk is de overstap naar biologisch katoen een logische stap.

Ieder kledingstuk was al vrij van kinderarbeid en gemaakt in een veilige werkomgeving. Bovendien vindt de productie plaats dichtbij Nederland en niet in het verre Oosten, wat zorgt voor minder CO2 uitstoot. Het belang van verantwoord geproduceerde producten neemt enorm toe. Met de overstap naar biologisch katoen draagt Silky Label als bedrijf bij aan het milieu en verkoopt men een nog duurzamer product.

Kistje - Katoen - Rompertje

Silky Label

Alle ontwerpen zijn door Silky Label ontworpen en ontwikkeld, waardoor de kleinste details kloppen. De styles hebben een hoogwaardige afwerking en een perfecte pasvorm. De kwaliteit van de stof is hoogstaand en zijdezacht. Het biologisch katoen, de perfecte pasvorm en de zijdezachte stof maken het label onderscheidend en zorgen samen voor de premium kwaliteit. Het biologisch katoen voldoet aan het GOTS keurmerk, dat staat voor Global Organic Textile Standard. Dit betekent, dat gebruik wordt gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en dat de kleding op een verantwoorde manier wordt verwerkt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Nieuwe ontwerpen van Silky Label

Om de overstap te vieren, heeft Silky Label ook twee nieuwe eigentijdse ontwerpen toegevoegd aan de collectie. Een compleet nieuw model jumpsuit met smalle pijpjes en een nieuw cool broekje met smalle pijpjes en knielapjes. Naast deze nieuwe producten is een nieuwe kleur geïntroduceerd. Deze nieuwe kleur, Stunning Grey (mêlee grijs), is overal mee te combineren en maakt het kleurenpallet compleet.

Silky Label Jumpsuit smalle pijp - Sjaaltje - Mutsje - Sokjes

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!