8 days of Christmas Interieur

Winactie 7 | € 30,- shoptegoed voor een interieurposter van Printcandy

10 december 2017
kerstposters-GoodGirlsCompany

Posters in je interieur zijn de ideale oplossing om je (woon)kamer regelmatig en snel te veranderen. Met een interieurposter van PrintCandy zit je deze Kerstdagen geramd.

De Interieurposter heb je er in vele soorten en maten. Als je tijd hebt, moet je inspiratieplatforms zoals Instagram en Pinterest eens afstruinen. Dan zie je de verschillende mogelijkheden.

interieurposter- Printcandy-GoodGirlsCompany

Printcandy

Webshop Printcandy is gespecialiseerd in interieurposters. En dan in de breedste zin van het woord. Zo hebben ze deze kerst eigenwijze kerstposters met regels uit bekende kerstliedjes. En het mooie is; het is niet al te bont. Dus heb je een stijlvolle kerstboom dan kan je een poster kiezen die hier bij past.

Naast kerstposters is PrintCandy ook de place to be voor het maken en bestellen van je persoonlijke geboorteposter. Ouders kunnen deze helemaal customizen naar hun persoonlijke smaak. Natuurlijk is dit niet alleen voorbehouden aan ouders. Ook trotse familieleden of vrienden kunnen een uniek kraamcadeau geven met een geboorteposter. En als je bij posters alleen papier dacht, ze hebben ook posters op hout. Lekker stoer en robuust voor je hippe Scandinavische kinderkamer.

interieurposter van Printcandy

Win € 30,- shoptegoed voor Printcandy

In samenwerking met Printcandy mag ik € 30,- weggeven. Hier van kan de winnaar een mooie zelf ontworpen poster bestellen.

Voorwaarden

  • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
  • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en de link van de poster die je hebben wilt.
  • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

poster-op-hout-GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 17 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Kijk ook even bij Tamara zij geeft een Blafre schooltas en lunchtrommel weg.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.