Meisjeskleding Tags

Shoppen voor kids tag

7 augustus 2016
Shoppen voor kids tag_GoodGirlsCompany_kidsfashion

Het was al weer een tijdje geleden dat ik door Linda werd gevraagd de shoppen voor kids tag in te vullen. Ik was hem haast bijna vergeten, maar deze week dacht ik er opeens weer aan. Het zijn 15 vragen die vooral gaan over kidsfashion. Hartstikke leuk natuurlijk want met 3 meiden winkel ik mij zo nu en dan een slag in de rondte.

Shoppen voor kids tag_GoodGirlsCompany

Shoppen voor kids Tag

Wat is jouw favoriete kinderkledingmerk?

Ik vind veel merken leuk. Maar het is bij mij ook afhankelijk van voor wie de kleding bestemd is. Miss G is echt een meisjesmeisje. Voor haar koop ik graag kleding van Le chic. Dat vind ze zelf ook erg mooi. Voor mijn wildebrasje Miss B koop ik graag iets wat uit Scandinavië komt. Prints, kleur mix en match het is allemaal aan haar besteed. Een van haar favoriete shirts komt van Polarn O. Pyret. En Miss C kleed ik heel bewust erg uniseks of rock’n roll daarnaast heb ik een zwak voor biologische kleding voor haar dus dan kom je uit bij nOeser. Als ik een merk moet noemen waar ik voor allemaal waarschijnlijk wel zou kunnen slagen denk ik dat dit Pomp de Lux is. Ik schreef ooit als eens dit blog over mijn favoriete kleding voor de zusjes.

Wat is jouw absolute musthave op het gebied van kinderkleding

Een jurk. Ik vind jurken gewoon hele makkelijk kledingstukken. Maillot eronder T-shirt erbij en je bent klaar. Op warme dagen zijn die 2 niet eens nodig. Een jurk kan altijd.

Wat vind je een No-go qua kleding?

Voor mij is kleding die niet bij de leeftijd past een No-go. Daarmee bedoel ik dat ik mijn dochters niet in uitdagende kleding wil hebben die te kort is Maar ook met grove teksten of bedenkelijke prints komt er niet in. Van nature heb ik sowieso een hekel aan kleding met grote cartoon prints erop.

Heb je wel eens een miskoop gedaan? Zo ja wat?

Oh zoveel. Mijn vervelendste eigenschap is vaak dat ik teveel koop. Dan blijft het en heel seizoen ergens op een stapel achter in de kast liggen. Als ik de kast dan uitmest zie ik het terug. Met prijskaartje er aan vast en ontdek ik dat het al weer te klein is.

Welk kledingstuk is voor jou onmisbaar op vakantie?

Een UV pakje. Zo ben ik er van verzekerd dat al mijn kinderen goed beschermd zijn tegen de zon. Zowel in als uit het water.

Shoppen voor kids tag_GoodGirlsCompany_shoppen voor kide

Hoeveel geld geef jij gemiddeld per maand uit aan kinderkleding?

Dat hangt er vanaf. Ik probeer echt wel te kijken naar of ze iets nodig hebben of niet.

Wat vind jij er van dat de sale steeds vroeger begint?

Ik heb daar geen moeite mee. Ik koop wanneer ik wil kopen. Sale of niet. Vaak vis ik in de sale toch net naast het net dus daar laat ik het niet op aankomen.

Waar haal je de inspiratie vandaan voor kinderkleding?

Online. Dat is het leuke aan een blog hebben. Ik zie de verschillende collecties juist vaak lekker op tijd aan mijn neusje voorbij trekken.

Shop jij veel online?

Jawel. Ik koop haast niks meer offline.

Wat doe jij met kleding die te klein is?

Als er een grote kans is dat een van de andere meiden het past, bewaar ik het. Is het een merk dat er mooi uit ziet, dan zet ik het op Marktplaats. Ziet het er nog goed uit maar is het merkloos dan gaat het naar een weggeefgroep. En is het enigszins dubieus dan stop ik het in zo’n container. A

Omschrijf de kledingstijl van je kids

Mijn kinderen dragen een mengeling van merken, merkloze en tweedehandse kleding. Ik Voor de oudste is dat echt heel meisjesmeisjes achtig. Voor de middelste eigenzinnig meer veel kleur en voor de jongste uniseks.

Koop jouw man ook kinderkleding? En zo ja doet hij dat goed?

Nee, hij koopt geen kinderkleding. Hoogstens zo nu en dan een paar sokken voor de jongste. En als ik het zou vragen, zou hij ook nog wel met een stel nieuwe rompers thuis kunnen komen. Maar de rest is toch echt aan mij.

Hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter?

Volgens mij hebben mijn dochters helemaal geen spijkerbroeken. Dat is echt een kledingstuk waar ik hen dus echt nooit in zie. Ik heb daar dan ook niet echt veel geld voor over. Mijn dochters dragen liever jurken en rokjes dus broeken koop ik meestal tweedehands en dan kost het nooit meer dan 25 euro.

Koop je ze wel eens tweedehands?

Ja hoor, zie hier boven. In de stad is een hele goede tweedehands shop met mooie merk kinderkleding. Een moeder van een vriendinnetje van mijn dochter werkt daar. Dus aan het begin van elk seizoen gaan we eerst daar kijken. Pas als ze het daar niet hebben, kijk ik in de gewone winkels.

Wat is jouw beste koop ooit?

Schoenen van Galucci. Een echt mooi klassiek Italiaans kinderschoenenmerk. Miss G had nog zomerschoenen nodig, maar het was al een beetje uitverkoop en om nu voor 2 maanden nog hele dure schoenen te kopen, vond ik zonde. Dus toen we in de winkel waren zag ik dat ze 110 eur kosten. Maar er zat ruim 70% korting op. Uiteindelijk heb ik niet meer dan 25 euri betaald. Kijk daar word ik dus blij van.

Shoppen voor kids tag overnemen

Wil jij de shoppen voor kids tag ook overnemen? Vergeet dan niet om Angelique te vermelden als bedenker.

Wat is voor jou echt een kledingstuk waar jij je kinderen graag in ziet?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Een kijkje in ons leven