Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Shoplog Zara mei 2016 (video)

10 mei 2016
Zara shoplog Mei 2016-GoodGirlsCompany-bloemenjurkjes-jurkjes van de Zara

Tijdens de wintermaanden was het mij al opgevallen dat mijn oudste dochter, Miss G, uit heel wat kleding gegroeid was. In de afgelopen weken was het mij al wel gelukt om de kleding die te klein is uit haar kast te halen en door te schuiven naar Miss B. Maar aan nieuwe kleding kopen was ik nog niet echt toe gekomen. En dat begon steeds meer zichtbaar te worden. Tijd voor actie. In de vernieuwde Zara in de binnenstad van Arnhem vond ik een aantal mooie kledingstukken die ik meteen in mijn video Shoplog Zara mei 2016 verwerkte.


Klik hier om je te aboneren om mijn YouTube kanaal.

Na mijn meest recente shoplog heb ik de smaak te pakken. Vaker offline winkelen in plaats van online, is helemaal geen straf. Vooral niet met zo’n gave meisjeskleding collectie als Zara momenteel heeft.

jurken van de Zara-GoodGirlsCompany-meisjesjurken-shoplog

Shoplog Zara Mei 2016

Bij de meisjescollectie worden etnische prints aangevuld met boho bloemen voor een echt festival look en feel. Ook is washed denim weer terug van weggeweest. Stoer, robuust en een echte musthave. Ik zag een prachtig wit jurkje met rode en fuchsia roze bloemen. Die moest ik natuurlijk hebben. Een schot in de roos want een vriendinnetje van Miss G heeft precies dezelfde jurk en nu kunnen ze gezellig twinnen.

Ook kocht ik weer een nieuwe jumpsuit. Jumpsuits zijn vaak niet de meest praktische kledingstukken maar ik kon het niet laten. De prachtige bloemen doen een beetje Orientaals aan. Vooral op de donkerblauwe achtergrond. Gemaakt van een luchtige viscose stof is deze jumpsuit geschikt voor warme dagen om heerlijk mee rond te flaneren. Alle kledingstukken hebben ongeveer maat 152 maar zijn vaak al beschikbaar vanaf de maat 5 jaar.

Benieuwd welke items ik verder nog kocht? Je zet het in mijn nieuwste video. Welk kledingstuk vind jij het leukst?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!