Meisjeskleding

Shoplog Primark, Zara en Douglas (video)

26 april 2016
Shoplog Primak-Zara-April 2016-GoodGirlsCompany-meisjeskleding

Ik houd van winkelen. Maar dan vooral offline en als de kinderen in bed liggen. Meestal mijd ik de binnenstad van Arnhem angstvallig. Ik vind het namelijk verschrikkelijk om bepakt en bezakt met kinderen en kinderwagen mij een weg te moeten banen naar de dichtstbijzijnde kassa.

Nu was de Zara in het centrum een aantal maanden gesloten vanwege een verbouwing. Per begin april is hij open en hij heeft bovendien een kinderafdeling. Een heerlijk excuus om ongelimiteerd te winkelen voor mijn oudste dochter. In deze Shoplog Primark, Zara en Douglas laat ik je zien welke spulletjes ik kocht.

Mijn oudste dochter had weer een aantal nieuwe kledingstukken nodig. Haar kast ligt vol met kleding soms nog gloed nieuw maar ze groeit als kool. Wat ik in de herfst nieuw kocht, begint nu al weer aan de krappe kant te raken. Na weken van uitstel gedrag, moest het er toch maar van komen. Nu ik niet meer werk, ben ik ook op doodeweekse dagen thuis en dat heeft zo zijn voordelen. Waar ik op zaterdag met een grote boog om de te drukke Primark loop, besloot ik nu de stoute schoenen aan te trekken en eens binnen te kijken.

Shoplog Primark, Zara en Douglas April 2016

Dat had ik beter niet kunnen doen. Een paar longsleeves, jurkje, haarbandjes en kanten jumpsuit met bijpassende kimono en leuke ballerina’s stond ik weer buiten.

Natuurlijk moest ik de nieuwe Zara even van binnen bekijken. En van het een kwam het ander. Het jurkje dat ik voor Miss C zocht, hadden ze niet offline, maar er waren genoeg andere kledingstukken om die leegte mee te op vullen.

En als laatste kon ik ook in de Douglas de verleiding niet weerstaan. Ik moest een nieuwe foundation hebben omdat de mijne op is. Meestal is dat zo’n paniek-moment. Zo tegen het eind van zijn levensduur zijn de letters op de oude verpakking vaak slecht leesbaar. Welke kleur ik dan moet hebben is een groot raadsel. Maar de visagiste wist me de overyuigen van een foundation van MAC. En we weten allemaal Once you go MAC you’ll never go back.

Oh en toen ik toch in de Douglas moest ik maar meteen een nieuws signature parfum hebben. Hij heeft dezelfde naam als Miss C. en kwam in een prachtige cadeauverpakking.

Wat ik heb gekocht en hoeveel het kostte, deel ik in mijn video. Kijken jullie gezellig mee naar al mijn aankopen en mijn eerste shoplog video?

Klik hier om je op mijn kanaal te abonneren.

P.s. ik zag tijdens het monteren dat ik wel wat stopwoordjes heb (Oeps). Ga ik aan werken (hahaha).

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nicole Orriëns
  26 april 2016 at 09:12

  Bij Douglas kom ik echt nooit, maar de Primark wil ik best een bezoeken. Het is alleen zo’n eind rijden hier vandaan. De Zara helaas ook.

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:35

   Moet je gewoon eens op een doordeweekse dag doen als je geen kinderen hebt.

 • Reply
  wilmaaablog
  26 april 2016 at 07:37

  Leeeuk! weer een video:) Ik word lekker vrolijk van je! Hele leuke kleding, dat witte jurkje van de Primark heb ik ook voor Yarah, zo lief! Haarbandjes vind ik ook heel leuk, net even wat extra aandacht aan je haar 🙂

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:35

   Ik zag vandaag dat Yarah hem op een foto droeg. Super schattig. En ja hij was te leuk om te laten liggen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]