Lifestyle

Shoplog | Primark Basics en Loungewear

16 juni 2019
Primark shoplog cover

In ons nieuwste Primark Basics en Loungewear shoplog zie je welke pyjama’s en ondergoed ik voor mijzelf en de mijn dochters kocht.

Aan het begin van dit jaar besloot ik om minder vaak bij de Primark te shoppen. Net zoals bij winkels als Action, Ikea en Intratuin zit het gevaar er in dat je niks nodig hebt, maar toch met tassen vol spullen thuiskomt.

Shoplog Primark Basics en Loungewear

Tot nu toe heb ik mij heel goed aan dat principe gehouden. In het kader van duurzaamheid kocht ik afgelopen winter en in het voorjaar veel kleding tweedehands. En ook schoof ik kleding makkelijker door van Grace naar Bailey. Maar als jet op ondergoed aankomt, vind ik het wel zo prettig als dat nieuw is. De kinderen trouwens ook. Daarom kocht ik bij de Primark wat setjes ondergoed, basics en loungewear. Met andere woorden: zomerpyjama’s. Want nu het ’s nachts warmer is, kan een dunnen zomeroutfit geen kwaad.


Klik hier als je de video niet goed kan zien

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]