Fashion

Shoplog Lucardi trouwringen

6 augustus 2015
Lucardi trouwringen-Lucardi trouwsieraden-GoodGirlsCompany

Hoe geëmancipeerd wij vrouwen ook worden: trouwen spreekt bij veel meisjes tot de verbeelding. Veel meisjes dromen van jongs af aan van deze grote dag. Ze weten precies welke jurk ze willen dragen, hoe de bruidstaart er uit moet zien en wat voor een ring ze willen. Op de mooiste dag van je leven, mag je best wel een beetje extra in het zonnetje staan en wat meer luxe willen dan anders. Dit kan dan ook prima met de Lucardi trouwringen. Deze trouwringen worden gemaakt van verschillende soorten edelmetaal zoals goud, witgoud, roodgoud of palladium. Bruidsparen kunnen kiezen uit een modern design of klassiek. De bruid die van net dat beetje extra luxe houdt? Zij kiest voor een Lucardi trouwring met diamant.

Van Lucardi mochten wij een speciaal sieraad uitkiezen. Benieuwd wat het is geworden? Lees dan snel verder.

Lucardi trouwringen-Lucardi trouwsieraden-GoodGirlsCompany

Lucardi trouwringen

Zodra het mooier weer wordt, barst het trouwseizoen los. Stelletjes geven elkaar massaal het ja-woord. Als je vaak wordt uitgenodigd, kan je tot aan eind september meeliften op deze roze wolk. Taart eten in de warme middagzon, dansen onder een heldere sterrenhemel. Niks is zo veelzijdig als de liefde. Vandaar dat er ook veel verschillende Lucardi trouwsieraden zijn. Zo is er altijd eentje die op je wens is afgestemd.

Lucardi trouwringen

Het edelmetaal voor de Lucardi trouwringen wordt in de Zweedse mijnen gedolven. Daarmee staat het garant voor Scandinavisch design en vakmanschap. Met ruim 70 jaar vakkennis wordt er gewerkt aan de sieraden die uniek zijn en waar je trots op kan zijn. Daarnaast zijn de trouwsieraden ook erg betaalbaar. Met een levertijd van slechts 2 weken, hoef je niet te stressen.

Voordelen van Lucardi

 1. Uitgebreide keuze in trouwringen
 2. Ambachtelijk en vakmanschap
 3. Eigen unieke persoonlijke trouwring
 4. Betaalbaar
 5. Snelle levertijd

Lucardi Kronenburg-GoodGirlsComapny

Mijn trouwdag

Als het om trouwen gaat, zijn mijn oudste dochters er als de kippen bij. Ze vinden het maar wat mooi. Prachtige jurken, mooie bruidstaarten een te gek feest. Ze hebben al zoveel afleveringen van 4 weddings gezien dat het volleerde weddingplanners zijn. Voor mijn dochters geldt: hoe groter hoe beter. Het is beide meiden dan ook een doorn in het oog dat ik niet getrouwd ben. Althans niet in hun ogen.

Toen ik vorig jaar oktober trouwde, wilde ik de ceremonie klein houden. Ik zat in het eerste trimester van mijn zwangerschap en was erg moe en misselijk. Ik was er zo erg aan toe dat ik pas 10 dagen voor de datum besloot om feestkleding voor mijzelf te kopen. Wel had ik voor beide meiden geweldig kleding van Dollcake uit Australië besteld. Iedereen was blij. Mijn dochters straalden. En ik? Ik probeerde om zo goed mogelijk de dag door te komen. Wat was ik blij toen het was afgelopen en ik met een bestelde pizza, in mijn pyjama samen met mijn dochters Happy Feet kon kijken. Je begrijpt, dit vraagt om een herkansing. Ooit.

Lucardi Kronenburg-GoodGirlCompany

Lucardi Kronenbrurg

Shoppen bij Lucardi Kronenbrurg

Voorlopig ben ik getrouwd met mijn 3 dochters. Dat is een levenslange verbintenis. Een die hopelijk zo lang mogelijk duurt. Om onze relatie te bezegelen wilde ik een sieraad voor mijn dochters kopen. Eentje waardoor ik altijd dicht bij ze ben. Daarom gingen we afgelopen zaterdag met zijn drieën naar de Lucardi shop in Kronenburg. Vooraf had ik even contact gezocht en ik mocht foto’s maken. Erg leuk!

Lucardi trouwringen-Lucardi trouwsieraden-GoodGirlsCompany-goedkope trouwringen

Zoveel om uit te kiezen

Beide dames keken hun ogen uit in de Lucardi winkel. Diamanten, Swarovski kristallen, goud en zilver mijn dochters haalden hun hart op. Uit zoveel juwelen is het moeilijk kiezen.

Lucardi Kronenburg-trouwringen van Lucardi-GoodGirlsCompany

Welke zou het worden

Nadat ze verschillende vitrines had bekeken, wilde Miss G. graag een armbandje met haar neem erop.

Naamplaat armbandje-GoodGirlsCompany-Lucardi

Nu nog even passen zonder naam

Lucardi Trouwringen-Naamarmbandje-GoodGirlsCompany-sieraden voor meisjes

Met naam erin gegraveerd

babyarmbandje met naam-Lucardi-GoodGirlsCompany

Haar eerste sieraden

Ook ons jongste meisje moest natuurlijk een armbandje met haar naam.

Lucardi trouwringen-Lucardi trouwsieraden-Lucardi Kronenburg-GoodGirlsCompany

Ringetje passen

En Miss B? Die tilde alvast een tipje van de sluier op en liet ons zien hoe haar trouwring er later uitziet. Elegant en met een steentje.

Lucardi trouwringen-GoodGirlsCompany-Lucardi-trouwsieraden

Win een Lucardi trouwring

Wij hadden een hele leuke middag in de Lucardi shop. Ga jij binnenkort ook trouwen? Vraag dan de gratis brochure aan en maak kans op een set trouwringen t.w.v. €500.

 • Reply
  Shoplog kleertjes.com - GoodGirlsCompany
  13 augustus 2015 at 06:00

  […] Shoplog Lucardi trouwringen […]

 • Reply
  Judith
  6 augustus 2015 at 12:01

  Gaaf, gaaf, gaaf. Die armbandjes zijn zo mooi en tijdloos. De ring van je andere dochter is ook erg mooi, ze heeft al een verfijnde smaak ;-). x, Judith

  • Reply
   Josan
   6 augustus 2015 at 22:02

   Dank je 🙂 Ja af en toe moet het heel netjes.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!