Meisjeskleding

Shoplog kleertjes.com

13 augustus 2015
Shoplog Kleertjes com-GoodGirlsCompany-Le chic-Name it-

Als het om favoriete kinderwebwinkels gaat, staat Kleertjes.com absoluut in mijn top 3. Β In deze webwinkel koop je jongensmeisjes- en babykleding. Ik koop er regelmatig kleding voor een van mijn dochters. Ik begon er mee toen Miss G een baby was. Dus in totaal ben ik al 8 jaar een vaste klant. In al die jaren ben ik nooit teleurgesteld geweest over de aankoop, levertijd van mijn bestelling of de kwaliteit van de kleding. Bovendien weet ik bij Kleertjes.com een ding zeker: vandaag besteld is morgen thuis. Tenzij het anders staat aangegeven.

Shoplog Kleertjes com-GoodGirlsCompany-Le chic jurkje

Le chic jurkje in zachtroze

Telkens wanneer je een bestelling hebt gedaan, spaar je voor punten. Bij genoeg punten krijg je korting op een volgende bestelling. Met onze volle spaarkaart kochten we bijvoorbeeld de Mexx zomerjas die Miss G. in het Lucardi blog draagt.

Toen ik de mogelijkheid kreeg om bij Kleertjes.com te winkelen, aarzelde ik geen moment. Volgens mij is er nog nooit een moeder met dochtertjes geweest die vond dat die van haar genoeg kleding hadden. Vooral Miss G. groeit als kool. Regelmatig ontdek ik dat ze al weer uit haar kleding gegroeid is. Tot grote vreugde van haar zusje. Die zit regelmatig met ongepaste gretigheid naar de kleding van haar zus te kijken. Zodra er weer een aantal items te klein zijn, worden die met open armen verwelkomd door Miss B.

Ik moest er dan ook op letten dat ik bij Kleertjes.com kleding zou kopen waar ze even mee vooruit kon. Om hier zeker van te zijn, kocht ik verschillende items in maat 152 voor haar.

Shoplog Kleertjes com-GoodGirlsCompany-Name it-Name it LMTD

Name it LMTD T-shirt en Name it spijkerrokje

Een mooi jurkje van Le chic die perfect paste bij een bolerootje die we al eerder gekocht hadden. Daarnaast kocht ik een jumpsuit van Name it met vlinders. Een leuk pittig kort model waar het blauwe bolerootje ook bij kon. En als laatste kocht ik een spijkerrokje van Name it en een T-shirt uit de Name it LMTD lijn. Extra feestelijk en modieus.

Shoplog Kleertjes com-GoodGirlsCompany-Name it-Le chic

Name it jumpsuit & Le chic bolerootje

In dit blog geef ik je alvast een sneak peek. In de komende tijd laat ik de verschillende kledingstukken in afzonderlijke blogposts met mooie foto’s voorbij komen. Natuurlijk vertel ik er dan ook wat meer over.

Q: Koop jij ook wel een kleding bij Kleertjes.com? Zo ja, wat zijn dan je ervaringen?

 • Reply
  judith
  14 augustus 2015 at 08:20

  Ik vind het ook zo een fijne winkel!! Benieuwd naar de rest van de foto’s, echt leuke kleding heb je uitgezocht. Roze staat haar erg mooi!
  judith onlangs geplaatst…Shoplog!My Profile

 • Reply
  Tamara
  13 augustus 2015 at 07:13

  Ik kende het merk Lechic helemaal nier, maar heb er een rokje van besteld bij kleertjes.com laatst! Zo ontzettend leuk!!
  Tamara onlangs geplaatst…Een vreemde nam mijn baby mee.My Profile

  • Reply
   Josan
   13 augustus 2015 at 21:46

   Dat kan ik mij voorstellen. Het is een typisch meidenmerk. Maar nu behoor jij ook tot die doelgroep πŸ™‚

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!