Boeken DIY Lifestyle video en vlogs

Shoplog Flying Tiger, Action en Lidl

18 juni 2017
Shoplog_Flying-Tiger_Action _Lidl_GoodGirlsCompany

Toen ik in mei kennis maakte met handlettering, was ik hier erg enthousiast over. Tijd om wat creatieve spulletjes te kopen. Wat ik kocht zie je in de video: Shoplog Flying Tiger, Action en Lidl.

Shoplog Flying Tiger, Action en Lidl

Klik hier wanneer je de video niet goed kan zien en je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Toen ik in groep 7 zat kreeg ik voor mijn verjaardag een boekje over kalligrafie. Een hele lange tijd ben ik hier met veel enthousiasme mee bezig geweest. Maar het stierf een stille dood toen ik groter werd. Hoewel ik het prachtig vind, schrijf ik alleen sierlijk als ik er de tijd voor heb of mij verveel. Toen ik tijdens het Viking event kennis maakte met handlettering was ik verkocht. Ik ging er erg enthousiast mee aan de slag. Maar in de praktijk ontdekte ik dat ik al snel terug val op wat ik al kan. Ik wilde meer variatie in de letters. Vandaar dat ik de stad in ging een boek over handlettering kocht. Als basis waar ik op terug kan vallen.

Omdat ik wat vaker mijn aankoopje smet jullie wil delen, besloot ik een video te maken. In Shoplog Flying Tiger, Action en Lidl laat ik zien wat ik kocht en waarom.

Vind jij handlettering ook zo leuk?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Carmelina
  19 juni 2017 at 22:15

  Die baby bijbel! Wat een mooie zeg nog nooit gezien. Veel plezier met lekker creabea aan de slag gaan ik ben benieuwd naar je kunstwerken!

  • Reply
   Josan
   23 juni 2017 at 07:31

   Dank je. Ja het is een heel grappig boekje vooral omdat de liedjes vaak op de wijs van veel peuterliedjes gaat. Die kent ze dus en kan ze makkelijk mee zingen.

 • Reply
  Minke
  19 juni 2017 at 05:54

  Wat leuk dat je ook gaat beginnen met bible journaling. Over dat boek creativiteit met de bijbel heb ik al eens geschreven op mijn blog. Het is wel aan te raden om je bijbel met gesso voor te behandelen, al doe ik dat zelf eigenlijk nooit. Ik weet niet of je de schrijfbijbel hebt, maar dan is dat in principe niet zo nodig met waterverf en pennen/potloden. Al weet niet ik niet wat de doordrukmarge is van deze pennen. De gesso van de action is echter wel de witte variant. Voor bible journaling wordt vaak de clear gesso gebruikt. Als je die van de action over de tekst heen doet dan kun je deze niet meer lezen. Niet erg, absoluut niet. Maar wel iets om rekening mee te houden. Heel veel succes!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]