back to school Schoolkind Schoolspullen

Shoplog: Budget schoolspullen van Zeeman

18 augustus 2017
Budget-schoolspullen-Zeeman-GoodGirlsCompany

Het aanschaffen van nieuwe schoolspullen is duur genoeg. Budget schoolspullen hoeven echt niet minder leuk te zijn dan merkspulletjes. Zeeman heeft zichzelf dit jaar weer overtroffen met de leukste schoolspullen en stationary. In dit shoplog laat ik je zien wat we er kochten.

Voor mijn kinderen betekent back to school vaak ook weer nieuwe schoolspullen. De mappen en etuis van vorig jaar kunnen er nog wel mee door. Maar stickers, pennen, potloden en gummetjes worden tijdens het schooljaar intensief gebruikt en zijn aan vervanging toe. De Zeeman back to school collectie bestaat uit kleurige regenboogpennen, schattige kawaii schriften en lunch boxes en bijpassende stickynotes.

Budget schoolspullen van Zeeman

Net zoals vorig jaar heeft Zeeman ook dit jaar weer twee collecties met producten die voor jongens of meisjes gebruikt kunnen worden. Nee, ik ga niet genderneutraal lopen doen. Ik ga er vanuit dat mijn lezers zelf kunnen kiezen wat ze leuk vinden.kawaii-lunchbox-Zeeman-GoodGirlsCompany

Kawaii stickynotes, schriftjes en lunchbox

De kawaii lunchbox zag ik eigenlijk als eerste in het schap liggen. Yup de schattige regenboog kon ik niet laten liggen. Ik MOEST hem hebben. En geloof me, hij gaat zo mee naar mijn werk. Daar schaam ik me totaal niet voor. Bovendien kostte hij maar € 1,99.

Shoplog-Budget-schoolspullen-Zeeman-GoodGirlsCompany

Vervolgens viel mijn oog op een pakketje met  5 gelinieerde A5 schriftjes. Elk schriftje heeft een andere print op de kaft. In totaal kostte het € 1,49. De cactus print met roze stippen of zwart witte strepen op de achtergrond is wel heel erg on trend. Maar stiekem smelt mijn hartje toch net iets meer bij de roze cupcake op een gele achtergrond met kleine zigzagjes. Hoe zoet! kawaii-stickynotes-Zeeman-GoodGirlsCompany

Helemaal leuk wordt dit setje met bijpassende stickynotes. Echt elke keer doe ik een poging om stickynotes alleen in mijn notebooks te gebruiken. En elke keer faal ik. Mijn oplossing? Gewoon meer stickynotes kopen zodat ik er minder zuinig mee om hoef te gaan. Voor € 0,79 kan ik het ook gewoon echt niet laten.

handlettering-bible-journaling-GoodGirlsCompany

Regenboogpennen

Natuurlijk koop je voldoende gewone pennen in kleuren als zwart, blauw en heel misschien rood ( laten we eens gek doen). Maar wat je zeker moet doen als je budget schoolspullen koopt, is een aantal gekleurde gelpennen koppen. Er zitten er 8 in een verpakking en ze kosten €1,79.

regenboogpennen-budget-schoolspullen-GoodGirlsCompany

Oh en ik raakte helemaal verslingerd aan deze regenboogpennen. Kijk dan hoe leuk! En dat voor maar €0,99. super leuk voor handlettering en Bible journaling.

gouden-schoolspullen-Zeeman-GoodGirlsCompany

Gouden schoolspullen

Gouden schoolspullen zijn al een tijdje hot. Vorig jaar lieten we je zien hoe je makkelijk zelf een pennenbakje kan maken. Ook bij Zeeman vind je dit jaar een paar gouden schoolspullen. Wij vielen voor de klapper waarop je een A4 kan klemmen. Handig zo heb je altijd je belangrijke documenten bij de hand. Hij kostte trouwens ook maar € 0,99 en de kleine gouden paperclips passen natuurlijk ook perfect. Zeker voor het zachte prijsje van € 0,69.

gouden-stationary-Zeeman-GoodGirlsCompany

Positieve quotes

Motivational quotes in lijstjes zijn afgezaagd, stom en vooral een modegril. Maar ik leef er voor, word er vrolijk van en op een slechte dag helpt het me zelfs om even de knop om te zetten. Dus ga maar lekker haten, mij maakt het niet uit. Ik houd me vooral bezig met mijn eigen ding. En mocht hij niet bevallen voor die € 0,89 kan ik er geen buil aan vallen.

micro-office-tool-box-GoodGirlsCompany

Micro Office Tool Box

Ja, je hebt deze micro office tool box nodig. Maakt mij niet uit dat je na je zwangerschap dikke worstenvingertjes kreeg die met geen fatsoen in de oren van het schaartje passen. Of dat je vocht vasthoudt. Hij is zo cute! Ik weet niet eens of ze dit setje in andere kleurtjes hebben. Ik vermoed van wel, maar ik ging natuurlijk meteen voor roze. Er zit een mini- niet apparaatje in, een ontnieter (is dat een goed woord?) miniatuur sticktynotes, tapehoudertje met plakband en een schaartje. Vanaf nu hoef je nooit meer saaie kantoor stationary te gebruiken. En dat voor € 2,49. Let the good times roll!

budget-micro-office-tool-box-GoodGirlsCompany

En welke item van deze budget schoolspullen windt jou inmiddels om haar vinger?

Leuke andere back to school blogs om te lezen


Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    lisanne bons
    19 augustus 2017 at 07:00

    De lunchbox ligt hier ook al in de klas. Super leuk.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]