Lifestyle

Shoeby x Freek collectie | Stoere collectie voor boys

17 oktober 2019
Shoeby Freek Vonk

Nu ik officieel een zoon krijg, begin ik me langzaam maar zeker te verdiepen in jongenskleding. En de Shoeby x Freek collectie is een collectie die ik mijn baby boy absoluut zou aantrekken. Deze gave jongenscollectie is vanaf 16 oktober verkrijgbaar in de winkels.

Stoere rangers in spe opgelet! Na het eerdere succes van dames- en meisjescollecties met Fred van Leer en Nicolette van Dam bleef de vraag naar een collectie voor jongens stijgen. Opnieuw kondigt Shoeby daarom een knallende samenwerking aan: een jongenscollectie in samenwerking met niemand minder dan dr. Freek Vonk! Vanaf 16 oktober kun je met Shoeby en Freek in stijl op avontuur en kom je bovendien alles te weten over dieren uit de wildernis.

Inhoud van dit blog

Shoeby x Freek collectie

Freek Vonk jongenskleding Shoeby

“Tijdens mijn reizen kom ik altijd veel verschillende dieren tegen. En elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal. In deze collectie heb ik besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. Wat een gave dieren!”, vertelt Freek. In de Shoeby x Freek collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen. De stoere skinny jeans en de comfortabele jogger zijn voorzien van een grappig tandenprintje, weet jij ze te vinden?

All my friends are Animals

winterkleding inspiratie jongens

“Ik ga natuurlijk vaak op avontuur! En dan wil je kleding hebben die lekker zit, maar je wilt er natuurlijk ook wel cool uit zien!”, aldus Freek. Het jack kan je bijvoorbeeld aan twee kanten dragen. De ene kant vies? Dan draai je het jack toch gewoon om! Aan de ene kant is het een stoer college style bomber jack en aan de andere kant is het jasje gestikt met een krokodillen print. Alle items zijn stuk voor stuk voorzien van opvallende details. Denk aan een coole neushoornprint, grappige teksten en stoere patches. “ALL MY FRIENDS ARE ANIMALS” is een quote die vaak terug komt in de collectie. De te gekke Shoeby x Freek collectie voor adventurous boys is vanaf 16 oktober verkrijgbaar in maat 110/116 tot en met 146/152 in jouw favoriete Shoeby-winkel en op shoeby.nl. Daarnaast ontvang je bij 2 items of meer uit de collectie een te gekke krokodillen sleutelhanger.

Beleef Shoeby x Freek

Shoeby x Freek Vonk

Vanaf 16 oktober vind je in alle winkels het speciale Shoeby x Freek doeboekje vol met kleurplaten, quizvragen en foto’s van de collectie. In het boekje vind je ook een speciale marker die de Augmented Reality app activeert. Kom dus snel langs in één van de Shoeby-winkels want op is op! Geen tijd om naar de winkel te gaan? Klik hier en download het doeboekje direct!

Liefs Josan
Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.