Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding video en vlogs

Video | Shoeby lanceert meisjeskleding collectie Nicolette van Dam

1 september 2018
NICOLETTE VAN DAM LANCEERT KINDERKLEDINGLIJN SHOEBY

Op vrijdag 31 augustus lanceerde Shoeby een kleurrijke meisjescollectie door Nicolette van Dam. Ik was erbij! In deze video zie je de presentatie van de kinderkleding. Inclusief modeshow met modellen. En vertelt Nicolette voor de camera over haar inspiratie voor deze collectie. Ook krijg je een sneak peak van de feestcollectie voor Kerst en Oud & Nieuw. Waarmee je kan twinnen met je dochter.

Video Shoeby lanceert meisjes kleding lijn met Nicolette van Dam

Klik hier als de video niet goed wordt weergegeven.

Back To School

De collectie, met als thema Back to School, is speciaal ontworpen voor meisjes van 2 tot 8 jaar en geïnspireerd op alles waar jonge meiden gek op zijn: van verschillende prints en symbolen tot zachtroze, zwart en army. De kleding is dus niet alleen geschikt voor echte meisjes-meisjes, maar ook voor stoere chicks met een eigen stijl. Verder zijn de items op verschillende manieren te combineren en – minstens zo belangrijk – ook nog comfortabel. Nicolette: “Zo is een knoopje in de nek met lang haar niet prettig, moeten kinderen zich goed kunnen bewegen en mogen de materialen zeker niet kriebelen.”

Ook vond Nicolette het belangrijk dat de collectie niet te kinderlijk zou worden. “Dit heeft goed uitgepakt, want ik zou sommige items zelf ook wel willen hebben. Kinderen moeten we serieus nemen, maar wel met een knipoog, want ze zijn nog zo jong.”

Waar is meisjeskleding lijn van Nicolette van Dam te koop?

De collectie van Nicolette van Dam is sinds vrijdag 31 augustus 13:00 uur te koop in alle 220 Shoeby-winkels én online.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Josan
  2 september 2018 at 12:43

  Meh, wel jammer ja. Valt mijn oudste dochter weer af. Hoewel die volgens mij al wel een vrouwenmaatje past.

 • Reply
  zomijntje
  2 september 2018 at 10:36

  Wat leuk zeg! En zó lief en spontaan ook kwam Nicolette over. Eigenlijk net als op t.v.. Dankjewel dat je daarheen bent geweest nu ga k zeker binnenkort eens binnenstappen bij de Shoeby hier in Baarn. Want ik heb zeker al wat leuke kleding gespot voor Zara… en om te twinnen… dat is zó grappig en best Amerikaans geloof ik maar hey who cares. Ik ga toch misschien daar ook even voor neuzen dan… Thanx Josan. Fijne zondag nog en liefs, Mijntje.

  • Reply
   Josan
   2 september 2018 at 12:42

   Hoi Mijntje, je MOET gewoon gaan twinnen. Ik merk dat er in Nederland ook echt steeds meer vraag naar is hoor. Niemand kijkt meer raar op als je hetzelfde aan hebt. En laten we eerlijk zijn: je mag je in je handen knijpen als je dochter nog steeds hetzelfde aan wil trekken als jij. Zo lang duurt die fase niet dus alles eruit halen wat er in zit en stiekem genieten. Succes met items kopen en als je dat gedaan hebt, post je het dan op je blog? Kan ik ook even kijken 🙂

 • Reply
  Lisanne Bons
  2 september 2018 at 08:40

  Super leuk. Alleen jammer dat het maar tot 8 jaar gaat. Sommige kledingstukken zijn ook super geschikt voor oudere meisjes (tieners).

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]