video en vlogs

Video | schoonmaken van woonkamer, eetkamer, keuken en speelhoek

4 maart 2021
woonkamer, eetkamer, keuken en speelhoek

Het schoonmaken van de woonkamer is een uitdaging nu we allemaal thuis zijn. Doordat ik een schoonmaakster heb, heb ik niet echt schoonmaakroutine. Ik ruim op en maak schoon als ik de rotzooi zat ben. In deze video laat ik je zien hoe ik de woonkamer schoonmaak en opruim. Maar ook de speelhoek verplaats en opruim.

Video| schoonmaken van woonkamer

Het grappige aan de video is dat ik het moest doen terwijl Chloe en Novan ook in dezelfde ruimte als ik waren. Hardcore mom life maar wel zo realistisch mogelijk.


Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]