Babyspullen Kinderkamer Lifestyle Moeder & Kind

Roozje

12 maart 2015
Roozje-blije-babywolkje-lifestyle-accessoires voor babykamer-mintgroen-voor-babykamer

Zoals je eerder kon lezen, bezochten we de Negenmaandenbeurs. Nadat ik alle relevante stands had bekeken en was bij gekletst, was het tijd om afscheid te nemen. Nou ja niet helemaal. We hadden een combi-ticket voor de Huishoudbeurs. Van nature ben ik een beetje schuchter wanneer ik word omringd door vrouwen die je omver kunnen rijden met hun boodschappentrolleys. Vooral wanneer ze met duizenden zijn. Gelukkig kon ik mij redelijk staande houden. Tussen alle stands vond ik een verstopt pareltje: Roozje. Roozje maakt hartverwarmende lichtpuntjes voor de bedrituelen van jou en je kleintje.

Denk daarbij aan typische lifestyle artikelen zoals bedlampjes, muziekdoosjes en mobiles. Daarnaast vind je er ook hele leuke hippe posters voor aan de muur. En handige hippe opbergers voor je babyspullen. Zo tussen alle stands trok het gehaakte blije baby wolkje met pastelkleurige pompons meteen mijn aandacht.

Roozje-poster_Pop-you-confetti-leuke-accessoires-voor-de-babykamer-leuke-lifestyle-voor-babykamer

Dit wolkje staat super schattig boven een wieg, ledikantje, commode of in de box. En past perfect bij de mint en grijze babykamer die ik voor ogen heb. Toch is dit wolkje niet de enige reden die een bezoek aan Roozje de moeite waard maken. Ook de lampenkampen zijn geweldig. De Birds in Paradise lampenkap past perfect in de kamers van Miss G. en Miss B.

Roozje-wandzak-boxzak-mint-mintgroen voor de babykamer

Voor alle moeders die weg zijn van Pip Studio heeft Roozje zelfs een heel assortiment lampenkappen die perfect matchen met het welbekende behang. Natuurlijk zocht ik een lampenkap in de kleuren mint en grijs. Deze vond ik. Wel twee keer: een met sterren en een met een schattig wolkje. Heel lastig kiezen.

Roozje-stoffen-vogeltjes-leuke-lifestyle-accessoires-voor-de-babykamer

Handig op de website van Roozje is dat je per thema kan kiezen. Als je voor wolkjes kiest, krijg je alle producten met het schattige wolkje. Kies je voor sterren of Pip Studio? Dan krijg je daar een mooi overzicht van.

 

Roozje-poster-dream-Big-lifestyle-accessoires voor babykamer-mintgroen-voor-babykamer

Roozje-mobile met vogelhuisjes-lifestyle-accessoires voor babykamer-

 

 

 

 

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]