Kinderkamer

Roomblush Sweet wallpaper & Saartje Prum Sorbet

24 juni 2016
Kinderkamer trends Roomblush en Saartje Prum-GoodgirlsCompany

Vandaag leek het mij leuk om even aandacht te schenken aan 2 leuke nieuwe collecties Roomblush Sweet wallpaper en Saartje Prum Sorbet. Beiden passen helemaal binnen de huidige kinderkamer trends. Van het strakke zwart witte monochrome zijn we over gestapt naar zoete pastelkleuren. Het liefst gecombineerd met de meest leuke diertjes zoals zwanen en flamingo’s. Maar ook tipi’s, wolkjes (met gezichten), strikjes en snoepjes zie je veel terug in de interieurs.

Roomblush Sweet wallpaper-peach wall paper-GoodGirlsCompany

De Belgische ontwerpster Eline Rousseau richtte Roomblush enkele jaren geleden op. Met als uitgangspunt: het creëren van producten met een eenvoudige vormgeving en prints passend bij de trends van nu. Ook Roomblush Sweet wallpaper is daar een voorbeeld van . Speciaal ontworpen voor kinderen, met zoete pastelkleuren en speelse prints van onder meer snoepjes, zwanen, tipi’s en wolken.

Roomblush Sweet wallpaper-snoepjes

Roomblush Sweet wallpaper

Met Roomblush Sweet wallpaper wordt meteen een tipje van de sluier opgelicht van de nieuwe collectie. Dit najaar breidt de kinderlijn Roomblush-mini namelijk uit met een aantal nieuwe producten.

Roomblush Sweet wallpaper-GoodGirlsCompany

Maak van je muur een eyecatcher met Roomblush Sweet wallpaper

Met Roomblush Sweet Wallpaper maak je van een simpele muur een ware eyecatcher. In de nieuwe collectie SWEET! wallpaper is het aanbod reuze; maar liefst tien verschillende dessins, allemaal in drie frisse kleuren. Voor ieder wat wils. Alle ontwerpen dragen de herkenbare stijl van Roomblush-eigenaar Eline Rousseau. Ideaal voor in de kinderkamer, maar ook daar buiten heel geschikt. Denk aan een speelhoek, kinderdagverblijf of om een vrolijke draai te geven aan de keuken of hal.

Saartje Prum Sorbet-GoodGirlsCompany-Saartje Prum Poppenhuis

Saartje Prum Sorbet

Ook Saartje Prum Sorbet, is een heerlijke, zomerse lijn die bestaat uit beddengoed, kussens en woonaccessoires met ijsjes en fruit. Om de kinderkamer compleet te maken, introduceert Saartje Prum ook een splinternieuw bed, het Poppenhuis. Dus weer zo’n collectie om je vingers bij af te likken. Bovendien: de gehele collectie is 100% Hollands, dus ook 100% vrij van kinderarbeid.

Saartje Prum Sorbet maakt van elke kinderkamer een vrolijke slaap- en speelplek. Denk aan fris, bloemig beddengoed én kussens met prachtige printjes en tule. Wat helemaal leuk is om te hebben is nachtlampje ‘Yoghurt’.

Saartje Prum Sorbet-GoodGirlsCompany-bureauMaar ook de sfeervolle slingers van stoffen aardbeien zijn leuk voor aan de deur of als cadeau. Alle spulletjes vind je natuurlijk in heerlijke snoepkleurtjes. Bovendien hebben ze grappige namen zoals Stracciatella, Perzik en Pistache.

Saartje Prum Poppenhuis-bed voor kinderen-GoodGirlsCompany

 

Saartje Prum Poppenhuis

Het Saartje Prum Poppenhuis bed is speciaal ontworpen voor de Saartje Prum Sorbet collectie. Het is een schattig en knus slaaphuisje geworden. De kinderen slapen bovenin en het onderste gedeelte is ingericht als kastruimte. Handig om spullen in op te bergen óf te gebruiken als geheime speelplek.

Doordat het matras van het Poppenhuis op borsthoogte is, is het ideaal tijdens het voorlezen en verschonen.

Wat vind jij van Roomblush Sweet wallpaper of Saartje Prum Sorbet ?

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

 • Reply
  Nathalie De Martelaere
  24 juni 2016 at 13:37

  Ik ben trots dat mijn kamertje ertussen staat haha (de X O X O met kledingrek) Wij zijn alvast tevreden!

  • Reply
   Josan
   24 juni 2016 at 15:17

   Hahaha cool dat vond ik ook al typisch jouw style 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]