Kinderkamer Meisjeskleding

Room Seven winter 2016 collectie

24 juli 2016
Room Seven winter 2016 collectie_GoodGirlsCompany

Na een paar warme dagen is het nu weer wat kouder Het leek het mij een prima idee om de Room Seven winter 2016 collectie met jullie te delen. Het creatieve kinderkledingmerk brengt een gloednieuwe wintercollectie uit waar elk kind blij van wordt. Warm én hip blijven met kwalitatieve items die creativiteit uitstralen: dat is het doel. En daarin is Room Seven winter 2016 collectie wederom geslaagd!

Room Seven winter 2016 collectie_GoodGirlsCompany_Room Seven AW 2016

Afgelopen vrijdag is dan ook eindelijk onze zomervakantie begonnen. Ik houd van deze 6 weken. Het is een periode van uitrusten na een lang schooljaar. Tegelijkertijd ben ik ook al weer koortsachtig bezig om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen: de winter. Hoe staat het met de kleding van vorig jaar? Wat is te klein en kan weg? Wat kan aangevuld worden? Voordat het eind augustus is, heb ik alle wintercollecties vaak al uitvoerig doorgespit. En de Room Seven winter 2016 collectie belooft een hippe winter voor ieder kind. Met deze kersverse items van Room Seven gaan alle kinderen een prachtig seizoen tegemoet.

Room Seven winter 2016 collectie-GoodGirlsCompany

Room Seven winter 2016 collectie-Room Seven herfst winter-GoodGirlsCompany

Room Seven winter 2016

Met de Room Seven winter 2016 collectie fleur je het koudste seizoen van het jaar op. De items zijn vrolijk, hebben unieke motieven en een fleurig tintje. Hierdoor maken ze de winter trendy en speels. Combineer maillots met stippeltjes en streepjes met heerlijk soepel vallende jurkjes. Weg met saaie grijze winterdagen! Breng wat leven in de brouwerij. Met de kleurrijke warme vesten creëer je een warme trendy outfit die heerlijk aanvoelt. Ook de rokjes met verschillende motieven zijn zeer zeker de moeite waard.

Room Seven AW 2016-GoodGirlsCompany-

Geef ruimte aan je creativiteit

De Room Seven winter 2016 collectie biedt je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Laat je niet tegenhouden maar stap eens uit je comfortzone. Het kan allemaal. Dat de kledingstukken gemaakt zijn van een goede kwaliteit loopt als een rode draad door de hele wintercollectie. Zoals gewoonlijk zitten de als gegoten. Zodat ieder kind ook in de winter zorgeloos op pad kan gaan!

Room Seven winter 2106-Lifestyle-GoodGirlsCompany

Room Seven winter 2016 Home

Naast een nieuwe kledingcollectie, presenteert Room Seven ook weer een nieuwe home collectie. Lifestyle spulletjes voor in de woon- en kinderkamer. Zo kunnen je kinderen na een middagje spelen, heerlijk loungen op de originele kussens van Room Seven. De prachtige designs misstaan in geen enkele kinderkamer!

rugzak_Room Seven herfst winter-GoodGirlsCompany

Rugzakken en sjaals

Naar school gaan wordt extra leuk met een van de mooie rugzakken die het merk dit najaar ook weer aanbiedt. De kleurrijke en unieke motiefjes zullen zeker niet onopgemerkt blijven! En is het buiten ijzig koud? Dan is dit een mooie gelegenheid om de schitterende sjaals van Room Seven om te doen. Deze houden kinderen warm en maken elke outfit compleet. Met de Room Seven winter 2016 collectie zijn alle kinderen klaar voor een onvergetelijke, trendy winter!

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!