Beauty Reviews

Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs en the Honeycomb Secret

6 mei 2015
Review Treacle moon- Treacle Moom minis-GoodGirlsCompany

Wij mochten de geuren Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs  en the Honeycomb Secret proberen en schreven er een review over. Toen ik hoorde dat Treacle Moon haar assortiment met  2 nieuwe geuren heeft uitgebreid, moest ik deze natuurlijk uitproberen. In het afgelopen jaar testten we al verschillende producten van deze bad- en douchesensatie. Ook de geuren Warm Apple Pie Hugs  en the Honeycomb Secret konden natuurlijk niet ongemerkt aan onze nieuwsgierige meisjesneuzen voorbij gaan. Vol enthousiasme werden de flacons door ons geopend. We zijn het er allemaal over eens: ze ruiken heerlijk!

Review Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs en Honeycomb Secrets

Zo ziet de rand van ons ligbad eruit

De flacons met vrolijke prints en verhaaltjes nemen een vast plekje in op onze badrand. Inmiddels heb ik een hele collectie Treacle Moon zodat ik lekker kan afwisselen. Zo tover ik elk badmoment om tot een unieke ervaring!
Een van mijn lievelingsgeuren is honing. Stiekem heb ik een zwak voor verzorgingsproducten met deze geur. Zodra ik  iets nieuws ontdek, moet ik het hebben en testen. Badproducten met honinggeur zijn zeldzaam. Jammer. Ik ben dol op de mild zoete geur. Het geeft me altijd een instant luxe gevoel. Voor mij was het openen van de fles Treacle Moon the Honeycomb Secret dan ook een feestje voor de zintuigen. Heerlijk.

Review Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs en Honeycomb Secrets

Een mooie dag

Een feestje voor de zintuigen

Diezelfde avond nog liet ik het bad vol lopen. Nu ik hoogzwanger ben, kan ik echt genieten van het nemen van een warm bad. Het is een van die weinige momenten waarop ik gewichtloos ben. Om die reden probeer ik mijn badmomenten ook heel speciaal te maken. Kaarsjes aan, lekkere geur en ontspannen maar. Als eerste testte ik natuurlijk the Honeycomb Secret.  Maar enkele dagen later probeerde ik Warm Apple Pie Hugs .

 • Geuren die bij je passen. Met de uitbreiding van the Honeycomb Secret en Warm Apple Pie Hugs voegt TreacleMoon weer 2 nieuwe geuren aan haar assortiment toe. Dit assortiment was al behoorlijk uitgebreid. Hierdoor is het voor elke vrouw mogelijk een geur te vinden die bij haar persoonlijkheid of stemming past.
 • Lekker veel badschuim. Wat mij opviel was dat beide bad- en douchegels goed schuimen. Fijn! Als ik ergens een hekel aan heb is het een schuimbad waar zodra je er in gaat, binnen 5 minuten al het badschuim verdwenen is.
 • Geen parabenen. Bovendien is het ook een vooruitgang dat Treacle Moon in haar producten geen parabenen gebruikt. Perfect want hier reageert mijn zwangere huid juist extra heftig op momenteel.
 • Veel waar voor je geld. Een enorm pluspunt van Treacle Moon is dat de flacons niet al te duur zijn. Bovendien hebben ze een hele royale inhoudsmaat. Hierdoor doe je er extra lang mee.
Review-Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs en The Honeycomb Secrets-Beauty-GoodGirlsCompany-recensie Treacle Moon

Lekker vrolijk! Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs en The Honeycomb Secrets

Treacle Moon mini’s voor op vakantie

Naast de nieuwe geuren heeft Treacle Moon nog iets nieuws: 2 mini’s. Deze zijn verkrijgbaar in een  Bath & Shower Gel en een Bodylotion in een handige sprayflacon. Wij ontvingen de heerlijke geur One Ginger Morning en The Rasberry Kiss. Bekende geurtjes want deze hadden we al een keer mogen testen. Je leest de review hier.

Ideaal aan de kleinere verpakking is dat je hem zo in je toilettas stopt. Ideaal voor wanneer je op vakantie gaat of een weekendje weg. Zo neem je je favoriete Treacle Moon geur over al mee naar toe!

Verkoopprijzen Treacle Moon

De twee nieuwe geuren Warm Apple Pie Hugs  en the Honeycomb Secret  koop je bij de grotere filialen van Albert Heijn. Maar je kan ze natuurlijk ook gewoon kopen via de online bezorgservice: www.albert.nl

 • Treacle Moon Bath & Shower Gel                  € 4,95/ 500 ml
 • Treacle Moon Mini Bodylotion ‘The Raspberry Kiss’ € 1,00/ 60 ml
 • Treacle Moon Mini Bath & Shower Gel ‘One Ginger Morning’ € 1,00/ 60 ml.

Leuk om te lezen:
Review Treacle Moon
Review Treacle Moon bodylotion

 

 • Reply
  janske
  6 mei 2015 at 20:49

  Ik hou van dit merk…ik gebruik het dagelijks….heerlijk die geuren…hmmm

  • Reply
   Josan
   6 mei 2015 at 20:57

   Ah een echte fan 🙂 Welke is jouw favoriet en moet ik dus echt nog proberen?

 • Reply
  Tamara
  6 mei 2015 at 10:30

  Ik wil ook graag eens de producten van dit merk proberen! Iedereen is er altijd zo positief over! Maar ik vergeet ze altijd te kopen bij de albert heijn! Haha

  • Reply
   Josan
   6 mei 2015 at 20:56

   Ja, ze liggen gewoon bij de supermarkt dus de volgende keer niet vergeten een flesje mee te nemen. Ben benieuwd welke geur jij lekker vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]