Lifestyle Reviews

Review PowerLocus P2 koptelefoon

12 december 2022
Review-PowerLocus-P2-koptelefoon-themillennialmom

Men zegt dat je iets pas waardeert als je het niet meer hebt. Ik ontdekte deze waarheid toen mijn PowerLocus P2 koptelefoon er deze week mee ophield. Twee jaar lang had ik met veel plezier gebruik gemaakt van mijn rose roze  hoofdtelefoon. Maar toen ik deze week in de kantoortuin neerstreek, gaf hij de geest.

Okay ik geef toe dat klinkt wel heel dramatisch. Hij zei namelijk “Low battery”. Iets wat ik volstrekt onlogisch vond. Hij had de hele nacht de tijd gehad om op te laden dus hij zou het moeten doen. Maar dat deed hij niet. Omdat kantoortuinen een grote bron van prikkels en afleiding zijn, pakte ik mijn earpods. Ik hoopte dat ik me daarmee voldoende kon afsluiten. Maar dat is toch niet helemaal hetzelfde als een noise canceling over ear koptelefoon.

Ode aan mijn PowerLocus

beste-goedkope-koptelefoon-themillennialmom

Meer dan  jaar geleden kreeg ik de PowerLocus P2 opgestuurd om te testen. Ik poste een foto op Instragam waarbij je mij ziet zitten terwijl ik hem in bad draag en muziek luister. Dat volstond. Maar nu hij kapot is, vind ik toch wel dat hij wat meer credits verdiend dan dat want ik leef echt met dat ding. Hij maakt standaard deel uit van mijn werktas. Zonder ga ik de deur niet uit, want het helpt me om me in een drukke kantoortuin te kunnen afsluiten voor omgevingsgeluid. Ook in huis draag ik hem regelmatig. Ik gebruik hem terwijl ik de afzuigkap aan heb tijdens koken. Want zonder word ik op den duur agressief van het geluid van de afzuigkap. Of ik heb hem op als ik een luisterboek, sport, muziek of bilateral stimulation muziek luister om mijn brein te ontprikkelen.

Review Power Locus P2

Over-ear-koptelefoon-budget-themillennialmom

De Power Locus P2 is een over ear koptelefoon. Wat betekent dat je de koptelefoon over je oorschelpen draagt wat zorgt voor extra comfort. Iets wat ik belangrijk vind. Doordat ik op het werk vaak een bril draag, kan ik er slecht tegen als een koptelefoon de pootjes van mijn bril te veel bekneld. Wat ook meteen opvalt is dat de koptelefoon inklapbaar is en wordt geleverd met een klein draagtasje. Zo blijft hij mooi en kan je hem makkelijk meenemen.

Ik had expres voor roze roze gekozen. Een kleur die ik mooi vind, zodat anderen niet zo snel de neiging hebben hem mee te nemen. Maar hij is verkrijgbaar is vele andere kleuren. Ook kleuren die minder opvallend zijn. Nadat ik de koptelefoon meer dan een jaar intensief gebruikt heb, kan ik wel zeggen dat ik dit product ontzettend goed getest heb. Wat de PowerLocus P2 een aantrekkelijke koptelefoon maakt, is dat de basisversie al voor drie tientjes beschikbaar is. Daarmee krijg je een koptelefoon met een goede audiokwaliteit, ruisonderdrukkende technologie. Vergeleken bij de JBL 500Tune die ik daarvoor gebruikte, zaten deze oorschelpen ook beter op mijn hoofd. Bovendien valt hij minder makkelijk van mijn hoofd dat de hoofdtelefoon van JBL.

Voordelen

goedkope-koptelefoon-budget-themillennialmom

 • Verbindt makkelijk met mijn telefoon
 • Verstelbaar over-ear design
 • Verkrijgbaar in mooie 13 kleuren
 • Ruisonderdrukkende technologie
 • Bluetooth 5.0 en 3.5 mm jack
 • Draadloos bereik van 10 meter
 • Maximale batterijduur 20 uur
 • Deep bass functie
 • Spraakbesturing
 • Geleverd met opbergtas
 • Inklapbaar, waardoor hij goed in een tas past
 • Goede prijs kwaliteitverhouding.
 • SD kaart waarop je MP3 bestanden kan zetten waardoor je naar muziek kan luisteren zonder device

Nadelen

budget-koptelefoon-volwassenen-themillennialmom

 • De bluetooth connect niet met mijn Macbook air. Hij maakt even contact, maar gooit vervolgens verbreekt hij de verbinding
 • Als je er veel gebruik van maakt, is de batterijduur te kort.

Dit krijg je erbij:

 • PowerLocus P2 draadloze over-ear koptelefoon
 • Reis premium draagtas
 • USB-oplaadkabel
 • AUX kabel

Nieuwe PowerLocus koptelefoon

goedkope-noise-canceling-headphone-themillennialmom

Overal is het een hele goede koptelefoon in deze prijsklasse. De bass is goed en over het algemeen gebruik ik hem vooral voor het luisteren naar luisterboeken en podcasts. Inmiddels heb ik mijn PowerLocus geupdate naar de eentje met een batterijduur van tussen de 30- 35 uur.Een koptelefoon met een van de beste verbeterde dynamische audioluidsprekers. Technologie die zich aanpast aan het muziekgenre dat je luistert. Zo geeft het je  een meeslepende audio-ervaring met krachtig, helder geluid met diepe bassen.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  [instagram-feed feed=2]