Babyspullen Moeder & Kind

Review Mijnfopspeen.nl

25 augustus 2015
Mijnfopspeen-gepersonaliseerde fopspenen-fopspenen met naam-Avent fopspeen-ervaringen met Mijnfopspeen

Mijnfopspeen.nl maakt fopspenen met de naam van je kindje. Wat een uitkomst! Nooit hoef je je meer af te vragen of de speen die je kindje in haar mond heeft, van haar is. Voor Miss C ontving ik een setje speentjes met haar naam. Ideaal. Nu ik weer begonnen ben met werken, gaat ze een aantal dagen in de week naar het kinderdagverblijf. De afleiding en het contact met andere kindjes vindt ze erg leuk. Aan het einde van de dag haal ik vaak een heel tevreden meisje op die nu niet bepaald de indruk wekt dat ze weer staat te trappelen om naar huis te gaan. Bij de intake werd mij gevraagd een fopspeen voor haar mee te brengen. Daar zouden ze haar naam wel even op schrijven met watervaste stift. Toen antwoordde ik laconiek dat dit niet nodig was. Ik heb namelijk tutjes van Mijnfopspeen.nl

Mijnfopspeen-gepersonaliseerde fopspenen-fopspenen met naam-Avent fopspeen

Volgens onderzoeken blijken kinderen die naar het kinderdagverblijf gaan een hogere weerstand te hebben. Gek is dat niet baby’s ontdekken de wereld met hun mond. Speelgoed gaat van het ene handje in het andere en wordt ook even geproefd. An sich lig ik hier niet echt wakker van. Het zal wel over gaan voordat ze 18 is. Waar ik meer moeite mee heb, is wanneer fopspenen gedeeld worden. Meestal gebeurt dit per ongeluk.

Mijn fopspeen.nl
In het Engels is er een naam voor het delen van fopspenen: Shared Pacifier Syndrome. Het overkwam mij bij Miss B dat haar vader haar van het kinderdagverblijf ophaalde en ik de ontdekking deed dat ze de verkeerde speen in had. Er stond geen naam op en die dingen lijken allemaal op elkaar. Nu een aantal jaar later lijken kdv’s dit fenomeen ook tegen te willen gaan door de naam van je kindje op de fopspeen te schrijven. Een nobel streven. Maar ervaring leert dat zelfs een watervaste stift slijt en labels en tape loslaten wanneer je het speentje steriliseert.

Gelukkig bestaat er een webwinkel waar ze makkelijk en snel een gepersonaliseerde fopspeen voor je kindje maken. Mijnfopspeen voorziet verschillende merken fopspenen van de voornaam van je kindje. In de shop vind je verschillende merken. Zit jouw merk er niet tussen? Dan krijg je ook advies over welke fopspeen het dichtst in de buurt komt van degene die jij gebruikt.

Mijnfopspeen-gepersonaliseerde fopspenen-fopspenen met naam-GoodGirlsCompany

Fopspenen met naam

Review

Als ik werk, gaat Miss C naar het kinderdageverblijf. Ze heeft lieve leidsters en ik vind het een fijne gedachte dat ze hier in goede handen is. Toch weet ik dat de zorg voor zoveel kindjes best druk is. Om er voor te zorgen dat mijn dochtertje dezelfde mooie spulletjes als thuis heeft, heeft ze ook daar haar eigen kleding, inbakerdoek, flessen en fopspenen. Met naam. Via Mijnfopspeen.nl ontving ik voor Miss C een wit en roze exemplaar. Van tevoren had ik aangegeven dat ze het liefst die van Avent heeft. Daarom was ik ook erg blij dat Mijnfopspeen deze ook in het assortiment hebben.

Doordat de naam echt op het harnasje wordt gedrukt, kan er ook geen misverstand over ontstaan van wie de fopspeen is. En weet je wat? Zelfs wanneer je de speen steriliseert blijft de naam leesbaar! Handig want zo’n ding moet je om de haverklap schoonmaken omdat hij weer gevallen is (natuurlijk altijd met de speen naar beneden). Het is prettig dat zelfs wanneer je hem zoals wij dagelijks in de magnetronsterilisator reinigt de naam leesbaar blijft. En wij vinden het superhandig om de betrouwbaarheid van Avent te combineren met gemak en de kwaliteit van Mijnfopspeen.

Toen ik de speentjes aan haar kdv’s leidsters liet zien, waren deze ook aangenaam verrast. Ook zij hebben inmiddels ervaren dat de naam zichtbaar blijft. Bovendien vinden ze het super handig dat het meteen duidelijk is van wie de fopspeen is. Voor nog geen 15 euro zorg je er voor dat je kindje haar eigen speentjes heeft.

Q is het jou ook wel eens overkomen dat je kindje een fopspeen van een ander in haar mondje had?

Button voor samenwerking

 • Reply
  saskia
  25 augustus 2015 at 17:25

  Lijkt me indd wel handig zo met de naam erop. Mijn zoontje heeft nog niet eerder een speentje van iemand anders gehad, althans dat denk ik 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 augustus 2015 at 09:33

  Gelukkig heeft mijn kind nooit de fopspeen van een ander kindje in de mond gehad. Ik snap de vergissing, maar het lijkt me niet zo hygiënisch.

  Superslim idee om de naam van je kind er op te laten drukken dus.

  • Reply
   Josan
   26 augustus 2015 at 22:02

   Nee klopt, is een beetje smerig.

 • Reply
  Judith
  25 augustus 2015 at 08:21

  Noah heeft nooit een speentje gebruikt, maar deze naam-speen lijkt me wel ideaal voor als een baby naar de opvang gaat. Ik zou ook even raar staan kijken als m’n kindje met een andere speen zou terugkomen…bah 😉

 • Reply
  lin mommysworld
  25 augustus 2015 at 08:16

  Wat handig en het staat ook gewoon heel leuk met de naam erop! En die foto sooo sweet!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]