Beauty

Review Maybeauty Incredible Face mask

5 januari 2017
review-Maybeauty-Incredible-Face-mask_goodGirlsCompany

Rond de tijd van de maand krijg ik altijd last van pukkeltjes en puistjes. Daarom probeerde ik de Maybeauty Incredible Face mask. Dit huidmasker reinigt je poriën grondig en verwijdert mee-eters en dode huidcellen. Met als resultaat dat je poriën zichtbaar verkleint worden en je huid zuiverder aanvoelt.

Als het op mijn huid aankomt, mag ik niet klagen. Okay ik heb wat pigmentvlekjes hier en daar maar verder heb ik nooit echt huidproblemen gehad. Jeugdpuistjes gingen redelijk aan mijn huid voorbij. Ik zie er jonger uit dan ik ben. En als ik het goed verzorg, heb weinig omkijken naar mijn huid.

review-Maybeauty-Incredible-Face-mask-nederlands-GoodGirlsCompany

Hormonen en je huid

Toch hadden de verschillende zwangerschappen en niet te vergeten hormonen wel de nodige invloed op mijn huid. Toen ik nog aan de pil was, had ik een haast onnatuurlijk gladde huid. Jaloersmakend zo mooi. Maar toen ik stopte met al die hormonen, kreeg ik last van onzuiverheden. Ook na de zwangerschappen gebeurde dit. Al maakte ik mijn huid goed schoon, toch kreeg ik last van puistjes en pukkeltjes. Tegenwoordig kan ik aan de kwaliteit van mijn huid al zien hoe laat het is. Hoe dichter naar mijn menstruatie toe hoe meer last ik van pukkeltjes heb.

Dat vind ik heel irritant. Vooral omdat ik van nature al grotere poriën heb dan een blanke huid. Terwijl ik bij de verschillende drogisterijen wel producten kan vinden om de poriën op een blanke huid optisch te verkleinen, kom ik er maar bekaaid af. Meer dan zo nu en dan een gezichtsmaskertje (als het eigenlijk al te laat is) kom ik niet.

Maybeauty-Incredible-Face-mask-nederlands-GoodGirlsCompany

Maybeauty Incredible Face mask

Via verschillende beautygroepjes op Facebook had ik wel eens gehoord van een zogenaamde zwart gezichtsmasker. Gebruikers waren enthousiast. Het zou echt helpen. Nu ben ik daar zelf gewoon wat sceptischer in; eerst zien, dan geloven. Bovendien is het soms ook gewoon zo dat wat voor de ene huid werkt, bij de ander niks uithaalt. Via Maybeauty werd ik benaderd om de Incredible Face mask proberen. Een peel off mud masker dat je na 30 minuten van je gezicht mag verwijderen.

Het masker verwijdert mee-eters, dode huidcellen en olie en helpt acne voorkomen. Als ingrediënten bevat het Aqua (water), Polyvinyl Alcohol, Alcohol (hierdoor plakt het), Glycerine, Carbomer, Maris Limus Extract (Dode zee klei), Triethanolamine, Diazolidinyl urea (een conserveringsmiddel), Algin, Iodopropynyl Butylcarbamate (conserveermiddel). Verder is de Incredible Facemask dermatologisch getest. Waardoor de kans op huidirritatie minimaal is.

Mijn huid

Bij het openen ontdekte ik dat de verpakking verschillende maskers bevat die per zakje zijn verpakt. Persoonlijk vind ik dat wel zo prettig. Het is hygiënischer en je neemt het makkelijker met je mee op reis zonder dat het een knoeiboel wordt. In elk zakje zit zo’n 10 ml wat ruim voldoende is om je hele gezicht mee te bedekken. Daarnaast bevat het ook een handig kwastje waarmee je het masker makkelijk op je gezicht aanbrengt. Zo blijven je vingers schoon, wat wel zo handig is. Ik had altijd de associatie dat een moddermasker ook wat aardser zou ruiken. Zeg maar gewoon naar zand. Maar de Incredible Face mask ruikt best aangenaam. Helemaal niet wat ik er van verwacht had.

before-Maybeauty-Incredible-Face-mask-nederlands-GoodGirlsCompany

Zo zag mijn huid er eerder op de dag uit. Yep andere T-shirt want was bezig met foto’s.

Zoals op de foto’s te zien is, had ik best wel last van een onzuivere huid. In de winter heb ik daar niet eens altijd hormonen voor nodig. Veel binnen zitten is voldoende. Voordat k het masker aanbracht heb ik mijn gezicht eerst goed gereinigd met een gezichtsborstel. Gevoelsmatig trekt zoiets dan beter in je huid wat een mooier resultaat geeft.

Hoe breng je de Incredible Face mask aan?

aanbrengen-Maybeauty-Incredible-Face-mask_goodGirlsCompany

Aanbrengen met een kwastje

Het is de kunst om het masker niet te dun aan te brengen. Je moet het er namelijk wel af kunnen trekken. Ik bracht het masker aan met het bijgeleverde kwastje. Volgens de verpakking moet je uit de buurt van je wenkbrauwen, mond en ogen blijven. Bij het verwijderen, merk je waarom. Omdat de onzuiverheden vooral op mijn T-zone, kin en voorhoofd zaten, bracht ik het masker daar aan. Zolang je de huid maar goed bedekt is dat geen enkel probleem. Omdat ik masker op enkele plekken net iets dikker had aangebracht, was het na 30 minuten nog niet helemaal droog. Je voelt vanzelf wanneer het droog is en je kan beginnen met het verwijderen.

Review Maybeauty Incredible Face mask

verwijderen-Maybeauty-Incredible-Face-mask_goodGirlsCompany

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden

Voor het verwijderen, van de Incredible Face mask moet je een los stukje vinden. Hier kan je dan aan trekken waardoor het hele masker stukje bij beetje loskomt. Door de structuur van het masker blijft het aan elkaar zitten. Om te zorgen dat je alle mee-eters ook meeneemt, moet je het masker niet te snel verwijderen. Overigens vond ik het verwijderen best wel een beetje pijnlijk. Je hebt namelijk altijd wel haartjes in je gezicht en deze worden ook meegenomen. Yep, wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Daarnaast voelde mijn huid na verwijderen heel erg droog en trekkerig, maar nadat ik een voedend masker had opgesmeerd was dat gevoel weg. Hoe dan ook het gaat om het resultaat. Niet?

Maybeauty-Incredible-Face-mask_goodGirlsCompany

De binnenkant van het masker bevatte naast minuscule gezichtshaartjes wel het nodige vuil. Dat is tenminste hoopvol. Ik pakte er een spiegeltje bij om mijn gezicht eens beter te bekijken. En eerlijk?

resultaat-Maybeauty-Incredible-Face-mask_goodGirlsCompany

Zichtbaar gladdere T-zone na gebruik

Het resultaat?

Ondanks dat mijn huid wat droog aanvoelde zag het er wel gladder uit op de T-zone. Bepaalde plekken zoals mijn voorhoofd en slapen hadden nog wel een keer gemogen, maar ik had al wel een stap in de goede richting gezet. Overigens bleven de hormonale pukkeltjes en puistjes ronde de tijd van de maand wel weg. Sinds een lange tijd was het aan mijn huid dit keer niet te zien dat het de tijd van de maand was. Maybeauty adviseert om het masker 1 a 2 keer per wek te gebruiken. Na de behandeling kan er wat tijdelijke roodheid ontstaan ( zie je niet bij mij hahaha) maar deze trekt na 30 minuten wel weg. Het masker is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Wel uit de buurt van je hipster baardje blijven. Ik ben dus erg tevreden over het resultaat en als de nood weer hoog is, ben ik best bereid om dit weer te proberen ook al is het verwijderen ietsje pijnlijk. Uiteindelijk hoef ik vanzelf niet meer te harsen. Toch?

Koop de Maybeauty Incredible Face mask met korting

Heb jij ook last van bepaalde onzuiverheden, pukkeltjes of puistjes als het weer de tijd van de maand is? Wil je in 2017 meer zorg aan je huid besteden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de werking van de Maybeauty Incredible Face mask ? Dan heb ik leuk nieuws; Maybeauty gaf mij een speciale kortingscode waarmee lezers 30% korting kunnen krijgen. In de webshop kan je een testpakket kopen voor 25,- . Daar zit meteen het handige kwastje bij. De kortingscode is: goodgirlsmask .

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

  • Reply
    yvonne
    6 januari 2017 at 13:44

    ziet er goed uit. wie weet ga ik het eens proberen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]