Meisjeskleding Reviews

Review Maxomorra jumpsuit

29 juni 2015
Maxomorra-GoodGirlsCompany-Review Maxomorra apple pear onesie-ervaringen met Maxomorra-biologische kinderkleding

Wie kent ze niet de hippe jumpsuits van Het Zweedse kinderkledingmerk Maxomorra? Tussen de verschillende kinderkledingmerken pik je de kledingstukken er zo uit. Maxomorra is gemaakt van  biologisch katoen en voorzien van leuke vrolijke prints. Prints die erg aansprekend zijn en daarom geliefd bij kinderen en hun ouders. Speciaal voor Miss B. ontving ik de mooie gele Apple pear onesie in maat 116. Mijn dochter is er helemaal mee in de wolken en ik ook. Mijn middelste dochter is een heerlijk levendig meisje. Kleding voor haar moet dus aan een paar eisen voldoen: lekker zitten en tegen een stootje kunnen. Inmiddels heeft hij heeft al verschillende wasbeurten doorstaan. De kleuren zijn nog steeds mooi fel en hij voelt nog steeds lekker zacht.

Maxomorra-Maxomorra apple pear onesie-ervaringen met Maxomorra-Review Maxomorra-Maxomorra kinderkleding-GoodGirlsCompany

Maxomorra werd in 2008 opgericht door Johan Ström. Het maakt kinderkleding van ecologisch katoen dat voorzien is van een GOTS certificaat. Het Global Organic Textile Standard (GOTS) certificaat garandeert dat de kleding is gemaakt van duurzame en biologische materialen. En wordt geverfd met milieuvriendelijke verfstoffen.  Bovendien betekent het ook dat men rekening houdt met de werkomstandigheden van de productiemedewerkers. Denk aan minimumloon, vrij van kinderarbeid en een veilig en hygiënische werkomgeving. Als moeder vindt ik het een prettige gedachte dat mijn kind leuk aankleden niet ten koste gaat van anderen.

Review Maxomorra apple pear jumpsuit-Maxomorra kinderkleding-GoodGirlsCompany

Review Maxomorra jumpsuit-Maxomorra kinderkleding-GoodGirlsCompany

Maxomorra

Rond om kinderkleding van biologisch katoen leven altijd een aantal vooroordelen. Allereerst dat het duur is. Wanneer je even een online zoektochtje doet, merk je dat dit wel meevalt. Verschillende webwinkles verkopen Maxomorra. En nu de uitverkopen beginnen, tik je zo een aantal artikelen tegen lieve prijzen op de kop. Leuke luierbroekjes heb je bijvoorbeeld al voor minder dan 8 euro. Op warme zomerdagen heeft je kind vaak toch niet meer aan. Korte jumpsuits zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Onesies met lange mouwen voor 23 euro en ook jurkjes liggen rond deze prijzen.

Doordat de kleding is gemaakt van rekbaar stretchkatoen, gaat het ook lekker lang mee. Maxomorra heeft 4 kledingcollecties per jaar. Zo kan je je kindje elk seizoen in nieuwe items kleden.

Maxomorra Apple pear Onesie

Voor Miss B ontving ik de Apple pear onesie in maat 116. De print vind ik leuk voor een meisje. Er zit wat roze paars in, maar het is toch ook weer niet zo heel erg roze. Perfect! Miss B. begint een beetje uit de fase te raken waarop ze helemaal in het roze gekleed wil gaan. Zoals wel vaker met kinderen het geval is, zit ze een beetje tussen twee maten in. Van het ene kledingmerk past ze moeiteloos 110 terwijl van het andere maat 116 aan de krappe kant is en ik zelfs al voor 122 kies. Ik was dan ook een beetje huiverig dat het aan de krappe kant was. Zodra ze de jumpsuit zag, MOEST ze deze natuurlijk meteen aantrekken. Hij zat haar als gegoten. Een aantal koprollen later bleek dat hij ook nog de nodige bewegingsvrijheid bood en totaal niet in de weg zat voor haar capriolen.

Maxomorra-Maxomorra apple pear onesie-erveringen met Maxomorra-Review Maxomorra-Maxomorra kinderkleding-GoodGirlsCompany

Maxomorra apple pear onesie-erveringen met Maxomorra-Review Maxomorra-Maxomorra kinderkleding-GoodGirlsCompany

In mijn huishouden dienen suits vooral als pyjama’s. De meiden zijn er dol. Geen koude buik omdat je kleding omhoog kruipt. Zelfs wanneer het geen nacht is, trekken ze graag een onesie aan. In zo’n zacht pakje is het best lekker chillen op de bank. Super zacht is hij zeker. Ook blijven de kleuren en prints mooi na diverse wasbeurten. De Maxomorra Apple pear onesie is ideaal voor bewegelijke kinderen zoals mijn dochter!

Wil je zelf ook kinderkleding van Maxomorra hebben? Je bestelt het onder andere bij:

Wat vind jij van deze jumpsuit? En vind jij het belangrijk dat kleding duurzaam of fairtrade gemaakt is?

  • Reply
    10x mooie babykleding gemaakt van biologische katoen
    30 maart 2016 at 09:55

    […] hierdoor ook modieuzer en minder ‘schreeuwerig’ wordt. Ik houd van de vrolijke prints van Maxomorra, maar er zijn ook dagen bij dat ik mijn dochtertje graag iets neutraler kleedt. Omdat het beter […]

  • Reply
    Marguerita
    4 juli 2015 at 18:09

    Staat haar mooi die kleurtjes Josan!

    • Reply
      Josan
      4 juli 2015 at 20:11

      Dank je. Het is ook een leuk pakkie

  • Reply
    Dina
    29 juni 2015 at 22:04

    Wat een super leuk printje op de stof! 😀

    • Reply
      Josan
      2 juli 2015 at 22:51

      Dankjewel

  • Reply
    jeanine
    29 juni 2015 at 17:21

    Haha die jumpsuit ziet er echt super cute uit. Hebben ze ook onesies voor jongens? De beweeglijkheid hebben ze in ieder geval 😉

    • Reply
      Josan
      29 juni 2015 at 20:52

      Ja, ze hebben voor jongens ook onesies. Zowel met uniseks als typisch jongens print

    • Reply
      Josan
      2 juli 2015 at 22:51

      Oh op het blog van Tamara zie je hem met tractor print. Erg leuk voor een jongen

  • Reply
    Judith
    29 juni 2015 at 11:54

    Hij is leuk! Heerlijk voor aankomende winter weer!

    • Reply
      Josan
      2 juli 2015 at 22:52

      Ik wil er ook een

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

  • 🎼 Deck the halls with boughs of holly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la
'Tis the season ✨to be jolly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la 🎄🤶🏾🎅🏾 Ik ben echt helemaal in de kerststemming hoor mensen 🙋🏾‍♀️
.
.
.  #kerst #kerstmis #feestdagen #kerstversiering # kerstdag #kerstdagen #kerstdecoratie #kerstvakantie
  • ⭐𝒢𝓊𝑒𝓈𝓈 𝓌𝒽𝒶𝓉?!⭐⁣
⁣
Vandaag gaan we naar Disney on Ice! Het jaarlijkse familie uitje met de meiden. Chloe stuitert al weken rond van de voorpret en weet precies welke Elsa jurk ze aan wil. 🎉 En ik weet dat ik tot in de zomervakantie bij het avondeten God van haar moet danken dat we in december naar Disney on ice konden gaan 🙏 😆⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies  #kidsforreal #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys⁣
#letthekids #umh_kids  #humansofjoy #momazine #kindredmemories #illuminatechildhood
  • ⭐𝓐 𝓫𝓪𝓫𝔂 𝓶𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓵𝓸𝓿𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓻, 𝓽𝓱𝓮 𝓭𝓪𝔂𝓼 𝓼𝓱𝓸𝓻𝓽𝓮𝓻, 𝓽𝓱𝓮 𝓷𝓲𝓰𝓱𝓽𝓼 𝓵𝓸𝓷𝓰𝓮𝓻, 𝓼𝓪𝓿𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓼𝓶𝓪𝓵𝓵𝓮𝓻 𝓪𝓷𝓭 𝓪 𝓱𝓸𝓶𝓮 𝓱𝓪𝓹𝓹𝓲𝓮𝓻⭐ ⁣
.⁣
Wat heeft jouw kind toegevoegd aan jouw leven maar had je totaal niet verwacht?⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#cutepregnancy #zwangerschap #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement t  #pregnancydiary  #pregnant_world #pregnantfasjion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #thebump #babyontheway #bump #30weken #30weekspregnant #30weeks
  • A work of art has no importance whatever to society. It is only important to the individual. -Vladimir Nabokov .
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge  #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019 #bananaart
  • ⭐️𝓣𝓱𝓻𝓸𝔀𝓫𝓪𝓬𝓴 𝓣𝓱𝓾𝓻𝓼𝓭𝓪𝔂 ⭐️ Toen Chloé nog klein was en nog wel eens een stoere broek en flanel droeg 😍
.
.
.
⠀⠀
#throwbackthursday #mamablogger #honestmotherhood #clickinmoms #dailyparenting #cameramama #familyfirst #familyforever #familyiseverything #bedeeplyrooted #eternalmotherhood #zwanger #joyfulmamas #momadvice #ig_motherhood #nestingly #mytinytribe #documentingmotherhood #ipreview
  • ⭐𝐼𝒕'𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒔𝒕 𝒘𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒇𝒖𝒍 𝒕𝒊𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒚𝒆𝒂𝒓⭐⁣
⁣
Ik heb echt mega zin in de #kerstvakantie. 🎄Gewoon 2 weken niet vroeg opstaan  voor school😅 en lekker in warme onesies kerstfilms kijken.❤⁣
.⁣
Heb jij ook zin in de kerstvakantie of veroorzaakt het vooral kerststress?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#kerst #kerst2019 #kerstboom #kerstboom #kerstbal #dutchmom⁣
#familyforever #clickinmoms  #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #momblogger
  • ⭐ 𝓢𝓲𝓽𝓽𝓲𝓷𝓰 𝓹𝓻𝓮𝓽𝓽𝔂⭐ ⁣
Dat gaat me vandaag niet helpen. Minimaal 5x prikken in het ziekenhuis. En ervaring leert dat ze nooit mijn aders kunnen vinden dus dat het wel vaker wordt. En dat op een lege maag... gewoon tandjes op elkaar en me niet verzetten tegen al die naalden. Echt ik ben zo geen held met naalden 😨😭 ⁣
⁣
Alleen daarom twijfel ik al aan die hele kinkhoest vaccinatie 💉 moet gaan halen. Valt die mee? ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#30weeks #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #zwangerschap #pregnancydiary #zwangerschapsfotografie #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy  #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother  #babyontheway #stylishbump #mumtobe #maternitystyle #thebump #babybelly #30weekspregnant
  • 𝓦𝓸𝓮𝓷𝓼𝓭𝓪𝓰𝓶𝓲𝓭𝓭𝓪𝓰⁣
⁣
De dagen gaan snel en ze worden zo snel groot. Juist daarom probeer ik er alles aan te doen om ze mooie herinneringen mee te geven. Onze eigen gewoontes, rare manieren en mooie betekenisvolle rituelen. Zoals kerstkoekjes bakken. Het maakt niet uit of ze lukken of mislukken. Het gaat om het plezier.⁣ ⁣
Wat doe jij graag op de woensdagmiddag?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
https://www.goodgirlscompany.nl/zelf-kerstkoekjes-maken/  #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #kerst #kerstkoekjes  #momblogger #littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childrenofig #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar  #bakken ⁣
#kindredmemories
  • 𝐻𝑜𝓂𝑒 𝒾𝓈 𝓌𝒽𝑒𝓇𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝒽𝑒𝒶𝓇𝓉 𝒾𝓈⁣
⁣
Allereerste #weekvlog online op #YouTube waarin ik jullie meeneem in ons nieuwe huis! Na maanden van wachten, veel regelen en stress is het dan bijna zover. Hij is bijna af dus we mochten gezellig met een helmpje op ons koppie rondlopen over de bouwplaats. ==> https://youtu.be/D2CvsWDiass⁣
⁣
Heb je nog tips waar ik op moet letten bij de oplevering?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣
#nieuwhuis #nieuwbouw #vlog #thuis #verhuizen #video # ⁣
#vlogger #vlogging #videography #filming #youtubechannel #mama #mamablogger #arnhem #nederland #momblog #momblogger #subscribe #mommyblog #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #smallyoutuber
  • Iedere zwangere vrouw schijnt last te hebben van zwangerschapscravings. Ik ook...in de nieuwste video vertel ik openhartig over waar ik mijn man voor op pad stuur en hoe agressief ik word als hij het opeet. ====> https://youtu.be/NpzbxGPPDos⁣
⁣
#zwanger #pregnancyannouncement  #pregnancydiary #pregnant_world n #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother # #foodie #foodlove #eten #gezomd #foodpassion #foodaddict #foodheaven #foodcoma #foodigers
  • ⭐𝟯𝟬 𝔀𝓮𝓴𝓮𝓷 𝔃𝔀𝓪𝓷𝓰𝓮𝓻⭐⁣
⁣
Gisteren bij de gyneacoloog geweest. Baby is netjes boven de groeicurve dus met een beetje geluk wordt het een groot kind net zoals zijn zus. Omdat het zo goed gaat, mag ik waarschijnlijk poliklinisch bevallen. Ik ben echt zo happy!!! Donderdag nog even verschillende prikken en onderzoeken doorstaan, maar het ziet er naar uit dat ik verder deze maand niet terug hoef te komen voor controles. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #expectingmom #mommytobe #pregnantlife #pregnancystyle  #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement  #pregnancydiary  #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #dutchmom #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #30weeks #30weken

Dit zijn wij!