Moeder & Kind Reviews Verzorging

Kisses Overseas Happy Skin Cream

8 oktober 2015
Kisses overseas-GoodGirlsCompany

Via Instagram ontdekte ik het leuke Nederlandse merk Kisses Overseas. Een geweldig merk met natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen. Dit merk wordt gerund door de tweelingzussen Karrie en Eve.  Zoals jullie weten, en ik ook wel vaker op mijn blog gedeeld heb, ben ik hier een behoorlijke fangirl van. De kinderhuid is kwetsbaar en moet goed beschermd worden tegen schadelijke invloeden. Ik vind het dan ook een goede ontwikkeling om te zien dat er steeds meer leuke merken bij komen zodat je als (aanstaande moeder) keuze hebt.

Kisses Overseas combineert natuurlijke huidverzorging met een vleugje glamour. De producten zijn mooi en ruiken heerlijk. Benieuwd wat wij er verder nog van vinden? Lees dan lekker verder.

Kisses Overseas-Happy baby-Happy skin cream

De naam Kisses Overseas ontstond toen beide zussen aan de andere kant van de wereld woonden. Karrie woonde in Londen en Eve in Hongkong. Wat doe je als je niet dicht bij elkaar woont maar wel graag contact wilt hebben? Je start een whatsapp groep.

In XO producten zitten de beste ingrediënten uit het buitenland

“We zagen een tekort aan natuurlijke (maar toch glossy) cosmetica merken voor kinderen en dus was dit dé markt waarin wij een eigen merk wilden beginnen. In XO producten worden de beste ingrediënten vanuit het buitenland gecombineerd en samengesteld zodat ze geschikt zijn voor de gevoelige huid van je kindje. “

Kisses Overseas happy skin Cream-GoodGirlsCompany

Happy Skin Cream

Op mijn blog deelde ik wel eens dat mijn oudste dochter last heeft van eczeem. Wanneer het om verzorgingsproducten gaat, ben ik dan ook best streng. Veel standaard producten komen er bij ons niet in en ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe merken. Op mijn blog deelde ik het afgelopen jaar al verschillende mooie vondsten (hier deel 1 en hier deel 2).

Kisses overseas

Van Kisses Overseas ontving ik de Happy Skin Cream. Deze zachte huidverzorgende crème kan je goed gebruiken als billenzalf voor je baby maar ook verzorgende huidcrème voor je kindje. De crème zit in een handige pompflacon. Door op het pompje te drukken kun je de crème goed doseren. Een pompje is voldoende wanneer je het als luiercrème gebruikt. 2 pompjes is voldoende om het lichaam van je kindje te verzorgen.

Kisses Overseas Happy Skin Cream-diaper cream

Review Kisses Overseas

Tijdens de zwangerschap van mijn jongste dochter maakte ik heel bewust de keuze voor natuurlijke huidverzorging. In het verzorgingsmandje op het wandrekje boven haar commode staan producten van diverse merken. De een half leeg en de ander nog wachtend op een goed moment. Ook zij er  producten die ik probeerde en waarvan ik weet dat ik ze niet weer zal kopen.

Kisses Overseas Happy Skin Cream

Natuurlijke huidverzorgingsproducten hebben vaak toch een geitenwollensokken-imago. Daarom zijn hippe jonge merken zoals Kisses Overseas juist zo belangrijk! Dingen die ik belangrijk vind zijn uitstraling en geur. Het slanke pompflaconnetje zit verpakt in een zwart jasje. Erg leuk! En hierdoor past het perfect in de huidige monochrome zwart-wit trend.

Bij natuurlijke huidverzorging denk je vaak aan een neutrale geur. Er zit immers geen/minder parfum in. Ik was dan ook blij verrast toen het eerste dotje crème uit de flacon kwam. De Happy Skin cream heeft een geur die alles behalve saai is. Het is een heerlijk lekkere warme, kruidige geur. Klinkt dat vaag? Okay dan denk aan: warme kaneel, een vleugje appel.  Heel moeilijk te omschrijven maar het is een geur die ik totaal niet verwachtte . Ik vind hem heerlijk. Telkens als ik mijn jongste dochter na het bad insmeer, blijf ik aan haar ruiken. Zo verslavend lekker is het. Ik word er erg blij van.

Natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen-Kisses overseas-GoodGirlsCompany

De Kisses Overseas Happy skin cream bevat de volgende ingrediënten:

 • biologische karitéboter uit Afrika
 • biologische kokosnoot olie uit Azië
 • biologische Macadamia olie uit Australië
 • biologische amandel olie uit Azië
 • natuurlijke Calendula olie uit West Europa
 • natuurlijke Aloë Vera extracten uit Afrika

Voordelen

 • handige dosering door pomp
 • bruikbaar voor meerder doeleinden
 • heerlijke geur
 • moderne, luxe uitstraling

Je koopt de Happy Skin cream voor 18,95

Nast Skin Cream verkopen ze ook Rebel Wash en leuke dekentjes.

Wat vind jij belangrijk als je huidverzorgingsproducten voor je kindje koopt?

 • Reply
  Kiran
  9 oktober 2015 at 20:42

  Dit klinkt lekker zeg! Ga gelijk een kijkje nemen op de site, met een kuikentje die ook een enorm gevoelig huidje heeft zijn lekkere, en goede smeerseltjes nooit weg!

 • Reply
  Judith
  8 oktober 2015 at 11:00

  OH, de verpakking alleen al!! Helemaal leuk. Ik kende het merk nog niet, maar zo te horen (lezen) is het de moeite waard om te ontdekken. Ben heel benieuwd naar de geur, dat is voor mij ook een groot pluspunt als het gaat om verzorgingsproducten voor kinderen. X, Judith

  • Reply
   Josan
   8 oktober 2015 at 22:52

   Ja dacht ook al dat is iets voor jou. Als je van warme, zoete geuren houdt is deze geweldig

 • Reply
  Cassandra | Princess-Leia.nl
  8 oktober 2015 at 10:54

  Dit lijkt mij echt heerlijk! De geur klinkt als een koude winterdag, waarbij je met warme kop choco en een appel taartje bij het vuur zit..

  • Reply
   Josan
   8 oktober 2015 at 22:51

   Geweldig omschreven. Zoiets is het echt. Stiekem wil ik hem voor mijzelf gebruiken

 • Reply
  Judith
  8 oktober 2015 at 08:54

  Dat klinkt super lekker!!! Ik heb ook een heel gevoelige huid, dus gebruik vaak de cremes van de meisjes die ook al zo gevoelig zijn. Ben benieuwd naar deze!

  • Reply
   Josan
   8 oktober 2015 at 22:51

   Ja deze is echt een aanrader

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]