Moeder & Kind Reviews Spelen

Review Fisher Price Sparkling Symphony

28 augustus 2015
Fisher Price Sparkling Symphony mobiel-leuk babyspeelgoed

Sinds enkele weken is Miss C de trotse eigenaar van haar eigen Fisher Price Sparkling Symphony mobiel. Deze hangt boven haar box. Ik kocht hem inde uitverkoop voor nog geen twee briefjes van 10 euro. Dagelijks ligt ze hier onder te trappelen en te spartelen. Benieuwd of Fisher Price Sparkling Symphony die 20 euro waard was? Ik vertel het je in mijn review.

Fisher Price Sparkling Symphony-Review-GoodGirlsCompany

Nu Miss C ouder begint te worden krijgt ze steeds meer interesse voor de wereld om haar heen. Als ik haar top 5 van bezigheden zou mogen samenstellen ziet hij er ale volg t uit. Natuurlijk is drinken bij mama haar favoriete hobby. Geknuffeld worden door mama, papa en de grite zussen staat op 2. De derde positie wordt ingenomen door poedelen in het grote bad. Waarom genoegen nemen met een Tummy Tub of babybadje als je huis een badkuip heeft?  Slapen, mits ingebakerd komt waarschijnlijk op de vierde plaats. Als hekkensluiter heeft ze momenteel spelen staan. Niet dat ze al echt kan spelen zoals haar zussen, maar op haar niveau is ze leuk bezig en vermaakt ze zich.

Review Fisher Price Sparkling Symphony-GoodGirlsCompany-review

Fisher Price Sparkling Symphony mobiel

Alles wat boven haar hoofd bungelt, vindt ze momenteel reuze interessant. Of het nu een gezicht of speeltje is het lokt een reactie uit. Meestal verschijnt er een grote lach op haar gezichtje en als je geluk hebt, begint ze te kraaien of gelukzalige kreetjes uit te slaan. Zo lief! Daarom twijfelde ik geen seconde toen ik in de opruiming de Fisher Price Sparkling Symphony mobiel zag liggen.

Fisher Price Sparkling Symphony-GoodGirlsCompany-review babyspeelgoed

Deze 2-in-1 mobiel is zowel een projector als een ouderwets muziekmobiel. Het heeft 4 verschillende standen. Zo kan je kiezen voor geluid en draaien. Alleen geluid. Geluid draaien en licht. En als laatste geluid, draaien, licht en projectie.
Daarnaast zitten er 2 verschillende geluidsvolumes op. Hard of zacht. Ook kan je kiezen uit 2 soorten geluiden. Bekende slaapliedjes en het rustgevende getsjirp van iets wat voor een krekel moet doorgaan.
Muziekmobielen zijn leuk speelgoed voor baby’s in de leeftijd van 0 tot 5 maanden. Door er naar te grijpen oefent je kindje haar oog-hand coördinatie. Tegelijkertijd werken de kinderliedjes rustgevend. Er zit voor zo’n 30 minuten aan slaapliedjes op.

Review Fisher Price Sparkling Symphony-GoodGirlsCompany

Review Fisher Price Sparkling Symphony mobiel

Nu het ’s avonds al weer wat vroeger donker begint te worden, komt de projector ook goed tot zijn recht. Deze projecteert een prachtig sterrenschouwspel op het plafond boven haar box. Door de spiegeltjes aan de mobiel wordt het licht gereflecteerd en ontstaat er een echte babylichtshow. Miss C ligt dan ook regelmatig ademloos naar boven te kijken.

Enige minpuntje vind ik dat het draaien van de beertjes na zo’n 15 minuten ophoudt. Yep, mijn kind ligt regelmatig langer dan 15 minuten heerlijk tevreden in haar box. Dan heb ik er letterlijk geen kind aan. Totdat ze gefrustreerd begint te huilen omdat haar muziekmobiel gestopt is met draaien. Door het knopje van de 4 verschillende bewegingsmodules even te verschuiven naar een andere optie activeer ik het draaien dan weer. Op de website van Fisher Price is deze niet meer verkrijgbaar, maar lijkt hij te zijn opgevolgd door de Fisher Price Vlinderdromen 3-in-1 Projectormobiel. Al met al is het de krappe 20 euro meer dan waard. Uiteindelijk is een muziekmobiel geschikt voor de leeftijd van 5 maanden. Over een tijdje zal ze aan ander speelgoed toe zijn. Ik vind het prettig dat we geen fortuin uit hebben gegeven aan dit speeltje waar ze nu al vele uren plezier van heeft.

Beleeft jou kindje ook veel plezier aan een muziekmobiel?

 • Reply
  saskia
  31 augustus 2015 at 09:17

  Deze ziet er heel erg leuk uit, wij hebben nog geen muziekmobiel. Sophie heeft in de box een slinger met engeltjes en belletjes, vindt ze helemaal geweldig 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  28 augustus 2015 at 12:12

  Fijn dat deze mobiel het geld waard is. Het enige verbeterpuntje is dus de tijdsduur dat hij draait als ik het goed begrijp.

 • Reply
  Malou
  28 augustus 2015 at 10:47

  Die is mooi zeg!

 • Reply
  lin mommysworld
  28 augustus 2015 at 10:36

  Wat leuk is die! Hebben ze die ook voor volwassenen ? 😉 En voor twee briefjes van tien !? hihi echt geen geld!

 • Reply
  Tamara
  28 augustus 2015 at 06:59

  Wat een gaaf ding! Echt geen geld ook zo!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]